[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

Damian

Już w sierpniu startuje ósma edycja programu Big Brother w wersji z gwiazdami.

Toni

Pojawiły się wiadomości że w ósmej edycji Celebrity być może pojawi się Snoop Dog oraz Tim Westwood.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

A ja jestem ciekawy jakie będą zadania. Czy coś innowacyjnego, czy zadania znane ze świata.

Toni

A jakie zadania mieli celebryci w poprzednich edycjach?

Damian

A przeróżne. Często takie same jak w poprzedniej edycji przed swoją, ze zwykłymi uczestnikami.

Toni

Rozumie. Nigdy nie oglądałem brytyjskiej wersji celebrity. Nasza edycja była jedna z najdłuższych bo 36 dni,
w innych krajch krócej, ale w UK ostatnimi czasy też trwały ponad trzy tygodnie.

Damian

A ciekawe czy głos Wielkiego Brata nadal będzie taki zwykły, czy jakiś nowy.

Toni

Taki zwykły głos mnie się nie podoba. Wolę jakiś zmodyfikowany, chociaż odrobinę. Dla producentów jest to lepsze ze względu na to że każdy może podłożyć głosu skoro jest on i tak zamieniany na tą samą tonację.

Femek

Cytat: Toni w Cz, 26 Maj 2011, 13:34:03
... Nigdy nie oglądałem brytyjskiej wersji celebrity. Nasza edycja była jedna z najdłuższych bo 36 dni,
w innych krajch krócej, ale w UK ostatnimi czasy też trwały ponad trzy tygodnie.

hmm ciekawe ciekawe, to ja chyba śledziłem inne programy ( vipowskiego ) Big Brother bo :
Argentyna ( GH F ) 81dni
Bułgaria ( Vip Brother 3 ) 56 dni
Meksyk ( BB Vip 2 ) 65 dni; ( BB Vip 3 część 1 - 64 dni + BB Vip 3 część 2 - 50 dni ) = 114 dni * bez przerwy, ( BB Vip 4 ) 64 dni
Holandia ( BB Vip 2 ) 54 dni.
Filipiny ( CBB1 ) 56 dni; ( CBB2 ) 84dni.
Portugalia ( BB F 1 - 58dni + BB F 2 - 58 dni ) = 116 dni * bez przerwy.
Hiszpania ( GH Vip1 )69 dni , ( GH Vip2 ) 71 dni.

więc Polska miała jedną z najdłuższych edycji vip ? ciekawe

Toni

Przepraszam, zapomniałem dodać że mieliśmy dłuższą edycję vip w porównaniu do UK, gdyż u nich najdłużej edycja celebrity trwała 27 dni (7. edycja, 1. edycja to tylko 8 dni).

illumanti

Nasz też był po raz pierwszy w HD :ubaw:

Toni

Ulala chciałbym go zobaczyć. Często bywało że chciałoby się mieć lepszy obraz z kamer w domu WB.

illumanti

Ciekawe czy transmisja przez neta będzie w hd

Toni

No właśnie też się zastanawiałem czy będzie możliwość oglądania HD w necie, bo oglądaliście BB UK w necie czy normalnie w tv przez satelitę?