[UK] Big Brother: Celebrity Hijack

Zaczęty przez Showmag, So, 29 Gru 2007, 17:51:38

Showmag

Wielka Brytania: rusza "Big Brother: Porwanie gwiazd"
Opublikowano: 2007/12/28 17:40:00

W Anglii startuje pierwsza edycja nowej odmiany programu "Big Brother". W widowisku gwiazdy kontrolować będą życie zwykłych, ale utalentowanych ludzi.

Po anulowaniu produkcji kolejnej edycji brytyjskiego "Celebrity Big Brother", producenci zdecydowali się wyprodukować program, w którym gwiazdy występować będą za kulisami.

"Big Brother: Celebrity Hijack" wystartuje 3 stycznia 2008. W widowisku wystąpią tzw. "bezczelne" gwiazdy, które pomogą Wielkiemu Bratu kontrolować "zwykłych", ale utalentowanych ludzi w wieku od 18 do 21 lat. Niektórzy spośród uczestników mają być jednymi z najbardziej utalentowanych ludzi w całej Anglii. Wśród nich znajdzie się między innymi młody naukowiec, atleta czy członek Mensy.

joker

Mam pytanie - w UK relacje z domu są codziennie, czy może rzadziej (tak jak w US)?? Pytam, bo nie wiem, czy bym wyrobił się z czasem, zeby codzien ściagnac i obejrzec :P

Rosa

Codziennie.
Ale ta edycja co się jutro rozpoczyna to chyba tylko 21 dni więc raczej się wyrobisz :)

Mau

nie chce nic mówic ale ci brytyjczycy trochę slepi są. PQ to chyba w jakiś innych konkursach wystepowala. Przeciez ona jest brzydka! Fakt ze fotogeniczna..

Bardzo podoba mi się rodzeństwo. I to, co robią :peace:
radioactive. dalej zła

Rosa

Emily  :love:  :love:
Ładnie wygimnastykowana  :ubaw:

kryki

Gdzie można ogladać Big Brother UK??

Mau

jak to gdzie ? na 4ce ;)

albo tez z tego samego zrodla co inne rs'y

A oficjalna strona https://channel4.com/bigbrother/
radioactive. dalej zła

marekforrester

Uwielbiam BB UK! Od 8 edycji jestem wielkim fanem, program nie przynudza i daje wiele emocji w każdym odcinku! Wszystko jest perfekcyjnie, idealnie zrobione! Super!
W 8 edycji kibicowalem bliźniaczkOM, Brianowi, Ziggiemu, Chanelle i Liamowi! Ostatecznie w finale Sam i Amandzie. Natomiast w edycji Celebrity Hijack kibicowałem Johnowi i Amy!
Najbardziej lubię kiedy widzowie wyrażają swoje emocje przez "yeah" i "buu" :yeah:

Showmag

Wielka Brytania: finał "Big Brother: Celebrity Hijack"
Opublikowano: 2008/1/28 23:10:00

Dziś w Wielkiej Brytanii zakończyła się emisja "Big Brother: Celebrity Hijack". W programie każdego dnia inna gwiazda "porywała" Wielkiego Brata i zamiast niego kontrolowała życie zwykłych, ale utalentowanych ludzi zamieszkujących Dom.

Eliminacja uczestników odbywała się poprzez tradycyjne nominacje. Widowisko trwało od 3 stycznia i wzięło w nim udział 12 uczestników. Po 26 dniach rywalizacji, zwycięzcą i zdobywcą 50 tysięcy funtów został 20-letni John Loughton.

marekforrester

W finale John wygrał z kontrowersyjną i nazywaną przez widzów "bitchowatą" Emilią nie wielką różnicą a byłem przekonany ,że Emilia zajmie 6 miejsce! Ciesze się ,że to John  wygrał! Wynki E4 były dobre i druga edycja Celebrity Hijack prawdopodobnie powstanie!

joker

Wybaczcie małe opóźnienie ;)
Ja kibicowałem Anthony'emu i trochę też Amy. Jestem pod wrażeniem brytyjskiej produkcji, ale raczej nie zdecyduje się na codzienne śledzenie następnych edycji :/ (chyba, że będą krótkie np. kolejna CH)