Prowadzący

Zaczęty przez Pudelek, Wt, 01 Mar 2008, 15:23:43

Dżem

Facet to taki drugi klawiter.Ma podobne poczucie humoru :D
Nie chciałbym jednak żeby sie zmarnowali w BB.Wole ich oglądać w HH :)

kryki

Mam nadzieje ze Klawiter nadal poprowadzi ten program. Ma juz jakies doświadczenie wystarczy mu tylko troszke utemperować jezyczek.

gulczas

Z tego co wyczytałem tutaj :
https://bb.tivi.pl/NewsDisplay.aspx?newsId=1058

Prowadzącymi będą Kuba Klawiter i Małgosia Kosik.Z tego co wiem prowadząca zgodnie z wymogami licencji programu powinna być blondynką.Może więc niedługo zobaczymy Małgosię we włosach koloru blond.
Osobiście wydaje mi się że M. Kosik powinna być lepsza niż jej poprzedniczka.

Rosa

Cytat: gulczasZ tego co wiem prowadząca zgodnie z wymogami licencji programu powinna być blondynką.
A skąd masz te rewelacje? :plask:
Szczerze mówiąc to nie kojarzę żadnej prowadzącej która jest blondynką a nawet jeśli ktoras jest to kolor włosów u prowadzących często zmienia się nawet w trakcie jednej edycji.

gulczas

Tak mówili w TVN przed pierwszą edycją.Od tego czasu mogło sie oczywiście coś zmienić.

M.M

Gosia Kosik nowa prowadząca BB w blond włosach :))) hmm, chyba jej tego nie zrobią :) Bardzo dobrze , że podziękowali Karinie Kunkiewicz . Gosia sobie zdecydowanie lepiej poradzi :)

Jason

ej no w bb 4.1 złamali tyle poważniejszych zasad, ze wątpie aby sie przejmowali teraz kolorem wlosów prowadzącej

podmark

Przecież nie ma żadnego wymogu co do koloru włosów prowadzącej ! Jeżeli mówili tak w TVN, gdy startowała pierwsza edycja - wymyślili to sobie. To od nadawcy zależy, kto zostanie prowadzącym w danym kraju.

kryki

Gosia Kosik bardzo dobry pomysl juz nie ra ogladałem HH i bardzo podoba mi sie sposob prowadzenia programu przez nia.

Oczywiscie KUba Klawiter powoli staje sie ikona tego programu, gosci czesciej na ekranach Tv nizeli uczestnicy:) ehhe

SkazanyNaSmierc

Gosia napewno bedzie lepsza niz Karina-to pewne.A Kuba jak to Kuba-będzie się wygłupiał,pajacował i prowadził program po swojemu.Grzegorz Miecugow to nie jest ale radzi sobie przyzwoicie  :gwizd:

kolo-nia-lista

Jak dla mnie ta para jest super propozycja!! On juz ma jakies obeznanie w prowadzeniu BB a Gosia to fajna dziewczyna, obeznana ze swiatem mediow i napewno bedzie lepsza od poprzedniczki :D

podmark

Swoją drogą, Kosik przeszła niezłą drogę w telewizji - od "Różowej landrynki" do całkiem grzecznego "Happy Hour".

Gosia przedłużyła sobie włosy - chyba producenci BB jej kazali. Wygląda całkiem nieźle, choć lepiej jej było w krótkich włosach.

chatiflatt

Ja pamiętam Gośkę z jakiejś fajnej piosenki popowej. No i z "Landrynki" :P
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Solowa kariera Gosi to nic ciekawego. Lepszy był girlsband TABOO, w którym Gosia śpiewała no i program "Przytul mnie" (który współprowadziła) czyli pogaduchy trzech panienek w łóżku o niczym. HH nie ogladam bo nie mam czasu. Wystarczy, że sobie poczytam źródło tych ich tematów. :P
Ale Małgosia ma moją sympatię i daję jej duży kredyt zaufania.

marekforrester

Gosia w HH jest wciąż uśmiechnięta, daje taką pozytywną energie. To typ śmieszki i martwie się ,że zrobi z ogłoszenia wyników komedie... Wierze w nią i wiem ,że Gosia sprawdzi się w roli prowadzącej! Jest wspaniała!