Tydzień 05 - Ty decydujesz (głosy na TAK)

Zaczęty przez Showmag, Pn, 31 Mar 2008, 21:27:04

Kto powinien POZOSTAĆ w Domu? (UWAGA! Można wybrać DWIE osoby!)

Angela Kolicova
14 (35%)
Jarosław Jakimowicz
9 (22.5%)
Jolanta Rutowicz
9 (22.5%)
Michał Skawiński
8 (20%)

Głosów w sumie: 13

Głosowanie skończone: So, 05 Kwi 2008, 21:27:04

Piotrek

Angela - jedyna fajna osoba w domu WB na tąchwilę [prócz Boysa która nie jest w grze].
No i jedyny nam został JAREK - jest bardziej wyrazisty od Michała.

Jason

Jola - bo ten bb to nie bb vip a bb Jola Show, dokladnie jak w bb 4.1 a nawet bardziej, jako jedyna zasluzyla na wygraną a wiec i na final
Jarek - bo tylko mi on zostal

3 finalowa to
Jola
Jarek
Angela

najpierw odpadnie Angela a ostateczna rozgrywka i glosowanie koncowe bedzie pomiedzy Jarkiem a Jolą i oczywiscie ona wygra. Daje 99 % na ten scenariusz

Luxis

Anhela, Jarek i Jola to także wg mnie trójka finałowa, natomiast mam nadzieje, że wygra najnormalniejsza Anhela albo ewentualnie Jarek, tylko nie Jola, niestety mam inne przeczucie... :/
zagłosowałem na Anhele i Jarka

Goku

Zagłosowałem tylko na Angelę. Michała było strasznie mało w tej edycji, a na duet J nie mam zamiaru głosować.

tomekk

Jeśli zwycięzcza I części pozostanie z mieszkańcami II części to odpowiedź jest znana kto zostanie zwycięzcą  :zabek:  samo przez sie rozumie... :zabek: i dobrze,z nowymi ludźmi będzie zapewne ciekawie znów. Mi się podoba ta opcja.

joker

Angela i Michał z dużym naciskiem na wygraną Angeli. Jolka już wygrała jedną edycję, a Jakimowicz jest zakłamany