Tydzień 05 - Ty decydujesz (głosy na NIE)

Zaczęty przez Showmag, Pn, 31 Mar 2008, 21:27:00

Kto powinien OPUŚCIĆ Dom? (UWAGA! Można wybrać DWIE osoby!)

Angela Kolicova
10 (27%)
Jarosław Jakimowicz
7 (18.9%)
Jolanta Rutowicz
9 (24.3%)
Michał Skawiński
11 (29.7%)

Głosów w sumie: 13

Głosowanie skończone: So, 05 Kwi 2008, 21:27:00

Piotrek

Jolanta - jedną edycję BB wygrała więc po co kolejna wygrana? Niech wygra ktoś inny. Zresztą nie lubię jej.
Michał - nic nie wnosi do programu.

Jason

po co mam 2 osoby wtbierac jak odpadnie tylko jedna, bo 3 dostaną sie do finalu...

Michał - jest najkrocej, nie zasluguje na final, nic nie wnosi
Angela - bo nie mam juz kogo, i tak ona nie wygra, bo tez malo wnosi, polskiego nie zna i jakos sobie nie wyobrazam zeby miala bb wygrac taka osoba

kryki

Manik właśnie Jolanta jest jedyna osoba, ktora moze wygrac. Nie wyobrażam sobie, ze program miała by wygrać jakaś Ruska. Ona nic nie wnosi do tego programu jest nijaka nie potrafi nic powiedziec tylko ciszy sie bez sensu. Po tym jak nikt nie oddał na  nia zadnego głosu poczuła sie pewnie, ale nie wie o tym, ze nikt na zewnatrze jej nie lubi. Ona przez cały program powiedziała tyle słów co Jolanta przez jedna godzine.

Wygra Jolanta  drugi bedzie Jarek trzeci Michał

Luxis

Powinien opuścić tylko Michał... uzasadnienie takie same jak u innych, nie wnosi prawie nic, jest troszke nijaki

SkazanyNaSmierc

Odpadnie Michał,nastepnie Angela,final wygrywa Jaruś.Drugi z zegarkow podarowuje Dzolancie :D

Showmag

Głosowania w tym tygodniu przechodzą juz ludzkie pojęcie. Niech no ja to rozpiszę w szczegolach: najpierw widzowie mają glosowac, kto z czterech uczestnikow ma trafic do finalu. Pozniej - kto z trzech uczestnikow trafi do finału. A na sam koniec: kto z dwójki uczestnikow ma trafic do finalu.

Gdy już mamy finałową trójkę, a jedna osoba odpadnie, widzowie zdecydują, kto z owej trójki ma wygrac. Osoba, ktora zdobędzie najmniej glosow odpada i na koniec widzowie głosują, kto sposród dwóch uczestnikow ma zostać zwycięzcą.

To śmierdzi Barem i patologią! Rownie dobrze od razu można by wybierać zwycięzcę, ale - ateemek zamiast jednego głosowania robi ich PIĘĆ, aby wydusić jeszcze więcej grosza z naiwnych widzów. Dodajmy do tego mało wiarygodne wyniki procentowe i mało wiarygodne rezultaty...

Goku

Za to tutaj z przyjemnością zagłosowałem na duet J. Chociaż wiem, że i Jola i Jarek wejdą do finału to jednak moim zdaniem to ktoś z nich powinien opuścić dom.

Jason

Cytat: Aaragornateemek zamiast jednego głosowania robi ich PIĘĆ, aby wydusić jeszcze więcej grosza z naiwnych widzów.
na dodatek wczoraj Jola prowadzila znacznie, co mnie zdziwlilo. Ale nie mozna bylo miec watpliwosci, ze to sie zmieni dzis na korzysc Jarka. Bo przeciez na Jolke idzie najwiecej smsów, nie mogliby tylko 1 dzien miec Jolki w glosowaniu. Dlatego w finale jest juz Jarek. A Jola pewnie wejdzie jako ostatnia. żenuaaaaa

SkazanyNaSmierc

Ja właśnie z niecierpliwością oczekuje wyników,mam nadzieję że trójką finałową będą Jarek,Jolka i Angela. Co będzie? Okaże się za pare chwil :)