Tydzień 04 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 24 Mar 2008, 13:57:21

Amek

Z jednej strony szkoda, ze odpadl z drugiej dobrze, bo nie bede juz tego oglądał, bo nie ma kogo oglądać.

SkazanyNaSmierc

Zrobiło sie gorzej niż w BB4.Jak bylo widac,malo kogo z mieszkancow opchodzilo to ze Jolka i Jakimowicz zostali.Nikt im nawet nie pogratulowal (tydzien temu to zaobserowowalem) :D

ChristopherP

Czy ktoś się orientuje jaki jest obecnie status Marcina w programie? Jest gościem a może uczestnikiem...?

SkazanyNaSmierc

Cytat: ChristopherPCzy ktoś się orientuje jaki jest obecnie status Marcina w programie? Jest gościem a może uczestnikiem...?
Dobre pytanie.Kolejny absurd progamu.Gość krąży od domu do studia i tak wkółko.
Wracając do Twojego pytania,ktoś wcześniej napisał : to gość.

Showmag

Dwie nowe osoby w Domu Wielkiego Brata
Już za tydzień zakończy się emisja vipowskiej części "Big Brother 5". Tymczasem już dziś, do Domu Wielkiego Brata wprowadzili się pierwsi nowi uczestnicy.

Przypomnijmy, że "Wielki Brat" z udziałem gwiazd trwać będzie jeszcze przez tydzień. Finał programu będzie mieć miejsce w niedzielę, 6 kwietnia, po 36 dniach rywalizacji. Zwycięzca programu wygra dwa ekskluzywne zegarki o łącznej wartości ok. 50 tysięcy złotych. Jednocześnie, wraz z finałem i ogłoszeniem zwycięzcy vipowskiej części "Big Brother 5", 6 kwietnia na antenie TV4 zadebiutuje właściwa, piąta już edycja "Big Brothera", z udziałem zwykłych osób, wyłonionych w wyniku castingu.

Pierwsi uczestnicy drugiej części programu zostali wprowadzeni do Domu Wielkiego Brata w trakcie dzisiejszego "Big Brother: Ring". Póki co, Janusz Strączek i Krystian Gutowski zamieszkali w Sekretnym Pokoju. Od decyzji vipów zależeć będzie, który z nich zagości w programie na dłużej.

Jason

no i tak jak mowilem. Najpierw Jolka na prowadzeniu, potem z chwili na chwile sie wyrownuje sytuacja, pod koniec Jolka na minusie az w koncu zostaje. A odpadl Gulczas. Nie mam  nic przeciwko, bo sie nawet ciesze. Ale ten schemat jest juz po prostu w 100% przewidywalny. Dokopcili Gulczasa do nominacji, zeby nie rozdzielac Jarka i Joli. Dokladnie identycznie jak wtedy kiedy w bb 4.1 byli nominowani Jola i Adi i dorzucili 3 aniolki. No ale wiadomo - Jola wygra, nigdy nie odpadnie. A Jarek tylko dlatego od samego poczatku sie z nią trzyma, bo wie, ze to sie oplaca. Moze z czasem i ją polubil, ale to nie zmienia faktu, jakie mial intencje na poczatku.

CytatCzy ktoś się orientuje jaki jest obecnie status Marcina w programie? Jest gościem a może uczestnikiem...?
musi byc gosciem, bo inaczej to juz by masakra byla totalna. Teraz po wyjsciu Gulczasa on chyba tez wyjdzie

mnie raczej martwi zapowiedziany dzis powrot Silikonu w tym tygodniu

Cytat: AaragornOd decyzji vipów zależeć będzie, który z nich zagości w programie na dłużej.
jestem prawie w 100% pewien, ze zostanie góral

albo bedzie sciema i jednego wybiorą vipy, a potem drugi jeszcze dzien posiedzi i np Jolka bedzie musiala zdecydowac czy tez wejdzie. Tak jak bylo z Mańką w bb 4.1. Niby tylko Joasia i Czacza mieli wejsc, a cala trojka weszla

teraz codziennie mają byc wydania na zywo. Dziwne, ze dzis WB wszystkich nie nominowal. Myslalem, ze wyjdzie ktos we wtorek, potem w czwartek i bedzie 3 finalowa. Ale chyba sie 5 finalowa szykuje. Tzn juz jest. Ale to tez dziwne, bo wtedy by to oglosili chyba. Moze jednak ktos odpadnie jeszcze do finalu.

ciekawe tez czy jeszcze jacys uczestnicy z castingów wejdą przed finalem bb vip

Nie podobalo mi sie jak mieszkancy zareagowali na wyjscie Gulczasa, a szczegolnie reakcja Sashy. żaaaallll

Goku

Mam nadzieję, że wejdzie góral. Ten paker jest taki jakiś zmulony. Chyba sterydy mu szkodzą ;). I zauważyliście, że prawie każde zdanie kończy partykułą "no"?