Tydzień 04 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 24 Mar 2008, 13:57:21

Goku

Cytat: Jason
Cytat: PudelekCzemu ma służyć nominowanie właśnie tych osób?!
zapewne wyrzuceniu Angeli

Zgadzam się z Jasonem :/. Za mało zarabiają na Angeli więc chcą się jej pozbyć przed finałem żeby zostawić w nim osoby na które przyjdzie więcej SMSów(czyt. Jolantę, Jarosława i Gulczasa) :/.

chatiflatt

Czemu Jarka nie było na kanapach dziś o 18:30 ? Czyżby wyleciał..?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

tvmars

Wyszedł wchodząc na dach domu Wielkiego Brata wspinając się po ścianie ogrodu, po prostu uciekł (od Chmielewskich). Więcej dziś o 20:30

SkazanyNaSmierc

CytatWyszedł wchodząc na dach domu Wielkiego Brata wspinając się po ścianie ogrodu, po prostu uciekł (od Chmielewskich). Więcej dziś o 20:30

Powaznie?Jakos nie chce mi sie w to wierzyc,no ale zobaczymy o 2030. Jesli to sie okaze prawda to mamy powrot do BB3:Bitwa :lol:

EDIT:
Teraz juz nie mam zadnych watpliwosci.Wielki Szu wrocil na dobre :obrazony: !
Misja Jarka ma tylko i wylacznie jeden cel: wyeliminowanie go z nominacji!
Musze przyznac ze tworcy nie popisali sie: od razu bylo wiadomo ze cos z jego ucieczka jest nie tak.
Przyklad? Gdyby Jarek rzeczywiscie mial uciec program dzis bylby na zywo.
BB V klonem BB 4.1 ! :boks:

tvmars

SkazanyNaSmierc

Cytat: tvmarsEee... to tylko zadanie
Chetnie zobacze jak to "tylko" ulozy jutrzejsze nominacje.

Amek

Mam nadzieje, że nagłośnią gdzieś w mediach przekręty endemolu. Kombinują już na dużą skalę i chyba każdy widzi, że sami wybierają kto ma być nominowany, kto ma być usunięty.

podmark

Cytat: SkazanyNaSmiercod razu bylo wiadomo ze cos z jego ucieczka jest nie tak.
Przyklad? Gdyby Jarek rzeczywiscie mial uciec program dzis bylby na zywo.
Przecież tu nie chodzi o to, żeby widzowie myśleli, że on uciekł, a uczestnicy. Taki był zamysł twórców.

A poza tym - zachowujecie się niczym sfrustrowane dzieciaki pisząc, że uniknie on nominacji - przecież całe zdarzenie z misją Jakimowicza odbyło się w poniedziałek. Dzisiaj jest środa, więc mógł już wrócić do wszystkich. Stwarzacie sztuczne problemy.

Piotrek

Cytat: SkazanyNaSmiercMisja Jarka ma tylko i wylacznie jeden cel: wyeliminowanie go z nominacji!

Wątpię...

Cytat: SkazanyNaSmierc
Chetnie zobacze jak to "tylko" ulozy jutrzejsze nominacje.

Radzę uważnie obejrzeć dzisiejszy odcinek a nie bawić się w domysły...

Cytat: AmekMam nadzieje, że nagłośnią gdzieś w mediach przekręty endemolu.

Chyba raczej nie nagłośnią - jak już mieliby nagłośnić to byłoby to w trakcie  edycji BB4.1 gdzie również były takie i inne   widoczne jakże -  przekręty.

Cytat: AmekKombinują już na dużą skalę i chyba każdy widzi, że sami wybierają kto ma być nominowany, kto ma być usunięty.

Naprawdę radzę obejrzeć dzisiejsze nominacje i wydanie ''prosto z domu'' aby jednak zobaczyć jak to będzie wyglądać [w przypadku Jarka chociażby].
Zadanie sióstr Chmielewskich będzie jednak niewypałem moim zdaniem, ale wszystko okaże się dziś.

Dziwi mnie to, że jak są ciekawe zadania [lepsze od BB4.1], ale i tak również  jest źle - np.  właśnie to zadanie z ''ucieczką Jarka''. Chociaż tym zadaniem mnie wczoraj zaskoczyli [myślałem, że Jarek naprawdę uciekł]. A uczestnicy bawią się w domysły ''dlaczego on uciekł''.

Zgadzam sie z Podmarkiem - taki był zamysł twórców - żeby uczestnicy myśleli, że Jarek uciekł a nie widzowie którzy i tak dowiedzieli się o co chodzi.

Zanim oskarżać już o coś to obejrzcie dzisiejsze wydanie ''prosto z domu'' i nominacje a nie już od razu na stracie oskarżacie producentów o przekręty.

Cytat: podmarkA poza tym - zachowujecie się niczym sfrustrowane dzieciaki pisząc, że uniknie on nominacji - przecież całe zdarzenie z misją Jakimowicza odbyło się w poniedziałek. Dzisiaj jest środa, więc mógł już wrócić do wszystkich. Stwarzacie sztuczne problemy.

Otóż to.

lille

Szczerze powiedziawszy, nie wiem czemu ma służyć tajna misja Jarka. Temu żebyśmy mogli podpatrzeć jak pozostali go opłakują i vice versa? Jakieś to mało interesujące.
Podobnie zresztą jak pobyt sióstr "5(D)IQ", czyżby Wielkiemu brakowało pomysłów?  Doprawdy intrygujące...  :sciana:

Cytat: maniakTV
Naprawdę radzę obejrzeć dzisiejsze nominacje i wydanie ''prosto z domu'' aby jednak zobaczyć jak to będzie wyglądać ...

Zanim oskarżać już o coś to obejrzcie dzisiejsze wydanie ''prosto z domu'' i nominacje a nie już od razu na stracie oskarżacie producentów o przekręty.

Zabrzmiałeś troszkę jak - ja wiem czemu ma to służyć, ale wam nie powiem, bo nie ogarniecie tych problemów :]

Cytat: podmark...zachowujecie się niczym sfrustrowane dzieciaki pisząc, że uniknie on nominacji - przecież całe zdarzenie z misją Jakimowicza odbyło się w poniedziałek. Dzisiaj jest środa, więc mógł już wrócić do wszystkich. Stwarzacie sztuczne problemy.

Każdy ma prawo do własnych spostrzeżeń, domysłów i wniosków. W końcu m.in. temu  poświęcony jest ten topic - chyba że się mylę ;)
Pozdrawiam

Showmag

Siostry Chmielewskie poza Domem Wielkiego Brata
Dzisiejszego wieczora Joanna i Iga Chmielewskie musiały opuścić program "Big Brother 5". Siostry nie wykonały powierzonego im zadania, a Wielki Brat nie dał im drugiej szansy.

Przypomnijmy, że w niedzielę Joanna i Iga weszły do Domu Wielkiego Brata z misją specjalną. Miały za zadanie doprowadzić do tego, aby w tym tygodniu nominowane zostały trzy kobiety: Aleksandra Strunin, Angela Kolicova i Jolanta Rutowicz. Ich misja zakończyła się fiaskiem: podczas nominacji do odejścia wskazani zostali: Jolanta Rutowicz i Jarosław Jakimowicz. W związku z tym, Joanna i Iga musiały opuścić Dom.

* * *

Marcin Miller powrócił do Domu Wielkiego Brata
Dziś Marcin Miller - lider zespołu Boys, powrócił do Domu Wielkiego Brata. Przypomnijmy, że Marcin opuścił program w zeszły czwartek, ze względu na plany koncertowe.

Marcin nie przebywa już w programie na prawach uczestnika. W Domu Wielkiego Brata jest gościem i zostało mu przydzielone zadanie specjalne: Miller ma się zająć stworzeniem piosenek o pozostałych uczestnikach reality show.

Tom Kruz

Bardzo ładne wyniki nominacji. Ciekawe co tym razem wymyślą producenci, aby nie ''rozdzielać'' JR i jej najlepszego ziomala w programie (vide historia z Aniołkami Charliego, kiedy w BB 4.1 zostali nominowani Straszydło i Adi). Nie zdziwi mnie również, jeśli Jarek w ''heroicznym'' geście opuści program, aby jego ulubienica została.
Zobaczymy.

Goku

Cytat: Tom KruzBardzo ładne wyniki nominacji. Ciekawe co tym razem wymyślą producenci, aby nie ''rozdzielać'' JR i jej najlepszego ziomala w programie (vide historia z Aniołkami Charliego, kiedy w BB 4.1 zostali nominowani Straszydło i Adi).

I już wiadomo - Wielki Brat wymyślił nominację dla Gulczasa :/. Ogólnie jestem zaskoczony, bo myślałem, że ta trójka będzie w finale  :?!: Mam nadzieję, że odpadnie ktoś z imieniem na J(a kto z nich to już jest mi obojętne).

Amek

Tego sk***iela co dyktuje tym programem, powinni wysłać do Iraku! Z jakiej racji Gulczas nominowany? Bo latex wiedział, że to jest zmyła z tym, by ona opuściła, a JJ wszedł, bo dobrze wiedziała, że jej się w tak prosty sposób nie pozbędą, więc tak powiedziała. Dzisiaj dali popis na całego jednym słowem nie warto tego gówna oglądać.

SkazanyNaSmierc

Tak jak przewidzialem.Misja Jarka byla swego rodzaju ustawieniem nominancji.Dogladam ten szajs z ciekawosci kto wygra ale normalnej edycji ogladac nie bede.Dla zasady.

Pozdrawiam serdecznie.