Tydzień 03 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 17 Mar 2008, 18:54:31

Showmag

Marcin Najman opuścił Dom Wielkiego Brata
Dzisiejszego wieczora, decyzją telewidzów z vipowskiej części reality show "Big Brother 5" został wyeliminowany 28-letni bokser Marcin Najman. Marcin przegrał walkę z Jarosławem Jakimowiczem. W Domu Wielkiego Brata spędził 22 dni.

Przypomnijmy, że w tym tygodniu do odejścia nominowani byli Jarosław Jakimowicz (4 głosy) i Marcin Najman (5 głosów). Obaj zostali poddani osądowi widzów, mogących oddawać głosy pozytywne (kto powinien pozostać w programie) oraz negatywne (kto powinien zostać wyeliminowany), które po zestawieniu dały ostateczny wynik. Dziś o godzinie 23:17 ogłoszono decyzję telewidzów: Dom Wielkiego Brata opuścił Marcin Najman.

Szczegóły nominacji dostępne są tutaj.

Jason

Piotrek

I bardzo dobrze, że opuścił dom. Jego zazdrość o Sashę, o ''wodzenie'' w domu WB nie było przychylne. Jerzy Kulej miał rację - Marcin zrobił z siebie bossa w domu WB i chciał porządzić, co nie było przychylne jemu - przez co opuścił dom WB. Dobrze, że usłyszał prawdę. I to w dodatku od osoby którą w miarę dobrze zna.

Dziwi mnie to, że wejdą nowe osoby - i dobrze i trochę dziwnie - bo jak zorganizują finał? - ale to już nie leży na mnie.

Tkk_Bolly

Klawiter powiedział, że jutro się zacznie nowa era BB .Więc moim zdaniejm już jutro wejdą pierwsze osoby z castingu, które będą uczestniczyć w drugiej częsci programu.  To logiczne, że ludzie chcą oglądać bardziej Vipy(chociaz z oglądalnością jest różnie) i dlatego pewnie wprowadzą już pierwszych aby widzowie, którzy mieli oglądać tylko edycję VIP oglądali również tą ze zwykłymi uczestnikami, których zdążą polubić jeszcze oglądając edycję VIP
Do finału VIP dojdzie trójka uczestników, Jolke przerzucą do zwykłej edycji (zobaczycie, może byc głosowanie sms , bo Jolka tego chce , albo poprostu dobrowolnie będzie można przejśc)kplejna osoba odpadnie w niedziele , następna w środę i zostanie trójka.Zapewne ta z którą sa reklamówki czyli Sasha, Jarek i Gulczas

Goku

A mi się wydaje, że dzisiaj okaże się, że wszyscy są nominowani i że w środę ktoś odpadnie (i to samo będzie za tydzień) i do finału zostaną 3 osoby.

Ja jestem ciekawy o co będzie chodziło z tym Małym, Wielkim Bratem, który wczoraj wszedł do domu xD.

Piotrek

A najlepiej to poczekać i zobaczyć bo do niczego nie dojdziemy. Program ''na żywo''    będzie o 17:30 więc się czegoś dowiemy  ;).

Mały Wielki Brat - o co może chodzić - hmmm... To też chyba dzisiaj się dowiemy [mam nadzieję] :).

Ale Najman się przeliczył - aż 80% na to, że pozostanie a 20% na pozostanie Jakimowicza. Za bardzo pewny siebie... Ale cieszę się, że wyszedł - no i dzisiaj chyba nowe osoby będą, więc tym bardziej się cieszę.