Tydzień 03 - Ty decydujesz

Zaczęty przez Showmag, Śr, 19 Mar 2008, 21:11:12

Kto powinien OPUŚCIĆ Dom?

Jarosław Jakimowicz
5 (20.8%)
Marcin Najman
19 (79.2%)

Głosów w sumie: 16

Głosowanie skończone: Nd, 23 Mar 2008, 22:12:22

Jason

to chyba logiczne

Mięśniak, bo to homofob, przestępca, nie potrafi czytac ani sie wyslowic, wiec niezbyt inteligentny, zasciankowy, rządzi sie i ustawia wszystkich po kątach bo mysli, ze jak jest bokserem to mu wszystko wolno, a tym pseudo romansem z Sashą albo swieceniem penisem  pod prysznicem to swojego wizerunku wcale nie poprawia

Piotrek

Cytat: Jasonto chyba logiczne

Oj Jason to zależy dla kogo... Marcin Najman - czy jest przestępcą? Tak naprawdę nikt nie wie jak naprawdę jest więc Jason - nie oceniaj aż tak baardzo ostro...
Czy ty potrafisz się wysłowić - ch tego nie wiem ale nie sądze, że cały czas mówisz pełnymi zdaniami. Ale tak naprawdę bez ''yyyyyyyyyyyyy'' - zdarzy się napewno - a ja czegoś takiego nie zauważyłem żeby się jakoś specjalnie źle wysławiał. Jolka też nie lepsza Jasonie...

---------------------------------------------
GŁOSUJĘ NA MARCINA NAJMANA
Zacytuję twoje słowa Jasonie [rzadko sie zdarza, że się z tobą zgadzam - inaczej bym niektóre wyraził, ale zgodzę się z nimi w 100%]:

Cytat: Jasonzasciankowy

Cytat: Jasonrządzi sie

Cytat: Jasonustawia wszystkich po kątach
Cytat: Jasone jak jest bokserem to mu wszystko wolno

Cytat: Jasona tym pseudo romansem z Sashą albo swieceniem penisem pod prysznicem to swojego wizerunku wcale nie poprawia

Tyle ;) To także moje argumenty których nie musiałem pisać bo były wymienione. ;) :)

Rosa

Hehe, gdyby uczciwie w niedziele zdecydowano się pokazac wyniki to pewnie Najman miałby tak koło -70% ale zgaduję że pokażą tablice z bardzo wyrównanymi rezultatami.

A w naszej ankiecie oczywiście oddaję głos na jedyna możliwa opcję czyli pana Najmana.

Goku

Oczywiście Jarosław Jakimowicz. Tylko na każdego się drze, nic mu nie pasuje, opowiada beznadziejne i mało śmieszne dowcipy, a oprócz tego... nie wiem. Jak dla mnie mogliby wyjść obaj. Jak dla mnie ta beznadziejna edycja mogłaby się skończyć i zacząć się zwyczajny BB 5. Jak dla mnie po zwyczajnym BB 5 TV4 powinna całkowicie skończyć z BB. Jak dla mnie to nie wiem po co w ogóle to wszystko tu piszę, ale nie chciałem wysyłać zbyt krótkiego posta.

Tom Kruz

Cytat: GokuJak dla mnie mogliby wyjść obaj.

Pełna zgoda.
Zaznaczyłem Jakimowicza tylko dlatego, że ma sztamę z ..... wiadomo kim. Na pewno jednak odejdzie Najman, bo jest na dłuższą metę męczący i niepoprawny politycznie (z czasem zapewne ujawniłby jeszcze więcej negatywnych cech niż dotychczas).

Luxis

Najman ewidentnie, jest zbyt pewny siebie, rozkazuje, uważa sie za nie wiadomo kogo :/

kryki

Cytat: LuxisNajman ewidentnie, jest zbyt pewny siebie, rozkazuje, uważa sie za nie wiadomo kogo

Popieram twe stanowisko. Ludzie nie lubia chamstwa i cwaniactwa. Jemu powoli woda sodowa uderza do głowy.

Żegnamy Najmanie:)

chatiflatt

Jakimowicz.

Nie lubię tekstów o kijankach i dorosłych żabach.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Jason

Piotrek

Cytata o pedałach lubisz?

O pedałach i jeszcze parę innych rzeczy by się znalazło. Ja głosowałem na Najmana - za jego wodzowanie, za rządzenie w domu, za ''kazanie'' komuś czegoś, za wyśmiewanie się z innych, i za to, że jest zapatrzony w siebie [czyt. myśli, że jest najlepszy a ktoś gorszy od niego]. Ubzdurał sobie, że będzie z Sashą i już ją uważa za swoją 'kobietę'. Sposób w jaki chce się jej podlizać jest żenujacy - cytat: 'Ten kto powie coś na Sashę powie także to do mnie''.  

Cytat: chatiflattJakimowicz.

Kiedy Jakimowicz miał naprawdę rację. Chatiflatt nie chcę podważać twojego zdania, ale  część wypowiedzi Jarka na temat Sashy  są trafne i prawdziwe.

chatiflatt

Najman nie stara się - jak dla mnie - uchodzić za mądrego. Jakimowicz się stara. Więc 'kijanki i żaby' w jego wykonaniu mnie nie przekonują. Podobnie jak pomysł z pedałem od roweru. Bo skoro on na to wpadł to takie ma poglądy. Nie musi ich bardziej uzewnętrzniać, np. w rozmowach jak Najman. Nie zauważyłeś tego, Jasonie?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Jason

hmmm... tak naprawde to mogliby obaj odpasc. Ale porownując Mięśniaka do Jakimowicza to normalnie pieklo a niebo. Widze wady Jakimowicza, ale Najman to juz przechodzi sam siebie. Z tą homofobią, z tą pewnoscią siebie i udawanym żalosnym romansem.

a co do kijanek i żab to przeciez Jakimowicz mial racje. Sasha to dziecko. Wiec niech nie podskakuje.

Cytat: maniakTVchatiflatt napisał/a:   
Jakimowicz.

Kiedy Jakimowicz miał naprawdę rację. Chatiflatt nie chcę podważać twojego zdania, ale część wypowiedzi Jarka na temat Sashy są trafne i prawdziwe.
no popatrz, zgadzamy sie ze sobą ;)

gulczas

Wyjść powinien Marcin Najman-Człowiek który ma racje nawet jak nie ma racji.

lille

Marcin Najman - bo jest taki fajny - błyskotliwy, z poczuciem humoru, tolerancyjny, miły, uprzejmy, męski, subtelny, szanujący ludzi... Nie! świat nie może na niego czekać, bo świat bez Marcina, to wybrakowany świat ! :devil:

A tak poważnie to n/c - rozpisywałam się już w kilku topicach dlaczego - nie będę się powtarzała :)