Tydzień 03 - Nominacje #3

Zaczęty przez Showmag, Wt, 18 Mar 2008, 22:12:43

Kto zostanie nominowany do opuszczenia Domu Wielkiego Brata? (UWAGA! Można wybrać DWIE osoby!)

Aleksandra Strunin
6 (18.8%)
Angela Kolicova
0 (0%)
Jarosław Jakimowicz
4 (12.5%)
Jolanta Rutowicz
2 (6.3%)
Marcin Miller
0 (0%)
Marcin Najman
12 (37.5%)
Michał Skawiński
1 (3.1%)
Monika Goździalska
4 (12.5%)
Piotr Gulczyński
3 (9.4%)

Głosów w sumie: 10

Głosowanie skończone: Śr, 19 Mar 2008, 18:12:43

Showmag

Jarosław i Marcin N. nominowani do opuszczenia Domu
Dziś w Domu odbyły się kolejne nominacje. Do odejścia wskazani zostali Jarosław Jakimowicz i Marcin Najman.

Ponieważ Marcin M. postanowił, że w tym tygodniu opuści Dom Wielkiego Brata, nie brał on udziału w nominacjach.

W dzisiejszych typowaniach 2 głosy uzyskał Piotr, a po jednym - Aleksandra, Jolanta i Michał. Żaden z domowników nie wytypował Angeli.

Do odejścia wskazani zostali: Jarosław Jakimowicz (4 głosy) i Marcin Najman (5 głosów). Wszyscy nominowani zostaną poddani osądowi widzów. O tym, kto z nich opuści Dom przekonamy się w najbliższą niedzielę.

Szczegóły nominacji (informacje o tym, kto na kogo głosował i argumentacje) znaleźć można w naszym serwisie specjalnym, dostępnym pod adresem www.bigbrother.showmag.info

* * *

Kto na kogo głosował? Oto przebieg nominacji:

Aleksandra:
Jarosław - "Muszę być konsekwentna"
Jolanta - "Bez niej program traci barwę, ale kogoś musiałam wybrać"

Angela:
Marcin N. - "Zawsze pewny siebie"
Piotr - "Dużo pije, to niedobrze"

Jarosław:
Marcin N. - "W sytuacjach życiowo ważnych dla mnie, przejawia bardzo małe zainteresowanie"
Piotr - "Myślę, że to będzie lepiej, jeśli on opuści Dom"

Jolanta:
Aleksandra - "Nie rozmawiamy ze sobą. Nie czuję klimatu z nią"
Marcin N. - "Ostatnio nazwał mojego konia brudasem, a to nieprawda. Sam Marcin chodził z brudną nogawką. Często nie dopuszcza niektórych do zdania"

Marcin N.:
Jarosław - "W pierwszym tygodniu wydawał się być prawdziwym facetem, a teraz wydaje się być wielkim pierdołą"
Michał - "Mam z nim najsłabszy kontakt"

Michał:
Marcin N. - "W pewien sposób obraża mnie. Uważa mnie za osobę, którą nie jestem"
Jarosław - "Bardzo dyplomatycznie obraża mnie w pewien sposób. Tego typu żarty nie powinny mieć miejsca"

Piotr:
Jarosław - "Pomylił się z zawodem i powinien zostawić filozofem"
Marcin N. - "Bardzo bym chciał, żeby wygrał swoją walkę, a nie wiem, czy tutejsze warunki temu sprzyjają"

Wynik nominacji:
5 głosów - Marcin N.
4 głosy - Jarosław
2 głosy - Piotr
1 głos - Aleksandra, Jolanta, Michał
0 głosów - Angela

Jason

jakos mi sie nie chce wierzyc... Czyzby poszli po rozum do glowy? a moze za duzo krytyki? tylko 2 osoby nominowane i WB nie odstawia żadnych szopek? Moze dlatego, ze to przedostatnie glosowanie...