Tydzień 03 - Nominacje #3

Zaczęty przez Showmag, Wt, 18 Mar 2008, 22:12:43

Kto zostanie nominowany do opuszczenia Domu Wielkiego Brata? (UWAGA! Można wybrać DWIE osoby!)

Aleksandra Strunin
6 (18.8%)
Angela Kolicova
0 (0%)
Jarosław Jakimowicz
4 (12.5%)
Jolanta Rutowicz
2 (6.3%)
Marcin Miller
0 (0%)
Marcin Najman
12 (37.5%)
Michał Skawiński
1 (3.1%)
Monika Goździalska
4 (12.5%)
Piotr Gulczyński
3 (9.4%)

Głosów w sumie: 10

Głosowanie skończone: Śr, 19 Mar 2008, 18:12:43

Showmag

Oto miejsce na Wasze spekulacje! Kto zostanie wytypowany do opuszczenia Domu Wielkiego Brata? I czy podjęte przez mieszkańców decyzje okażą się słuszne?

kryki

Swój glos oddałem na Monike (za chamskie, prymitywne zachowanie)
Struni- Małoletnia gówniara, ktorej wszyscy w zyciu codziennym służa, a w domu czuje sie jak gwiazda i to mnie denerwuje w niej.

Najchętniej oddałbym trzeci głos na Najmana, ktory pajacuje tam. Zapewne ma wiecej wrogów teraz nizeli miał ich przed programem.

Jason

najchetniej to bym polowe ponad nominowal...

ale moje glosy na:

Mięśniak - bo sie rządzi, ustawia wszystkich nie wiem jakim prawem. I wdaje sie w udawany romans z o 11 lat mlodszą Sashą co jest niesmaczne, smieszne i zenujące.

Silikon - bo jest niezrównoważona psychicznie, niebezpieczna dla otoczenia, agresywna, wulgarna, uzywa przemocy, ktorej ja sie brzydze osobiscie. Teskni za mezem i dziecmi to niech do nich wraca, a nie tylko gada, ze wyjdzie a zostaje, nie wiem w takim razie po co.

Ale mysle, ze nominowani będą przez mieszkanców:

Michał - bo jest nowy, mają z nim najmniejszy kontakt

i drugiej osoby jakos nie moge wytypowac. Albo pojdą taką drogą, ze dokopcą Michalowi Silikon, czyli dwoje nowych nominowanych, albo sie wkurzą na Mięśniaka, ze sie rządzi i on bedzie drugi, albo bedzie drugi Gulczas, bo w pierwszysch nominacjach byl
nominowany to moze teraz tez.

Mój ranking:
Jolka

dlugo dlugo nic

Jakimowicz
Boys
Ruska
Tancerz
Małolata
Gulczas
Mięśniak
Silikon

ChristopherP

Będę bardzo zaskoczony jeśli Marcin N. i Sasha nie będą wśród nominowanych.

I wtedy zdecydowanie stawiam na wylot Najmana - powodów już za dużo, żeby nawet je wymieniać. Może po jego wyjściu Sasha znów dałaby się lubić, bo ostatnimi czasy ma on na nią okropny wpływ.

Piotrek

Cytat: ChristopherPBędę bardzo zaskoczony jeśli Marcin N. i Sasha nie będą wśród nominowanych.

Ja też... Najman się bardzo rządzi w domu WB. Sosnowski odszedł to teraz udaje ''wielce pana''. Mogłby opanowac emocji. Żal mi Sashy bo dziewczyna nie jest taka głupia ale Najman ją omotał.

Jack-Dragon

Moje głosy padły na Wielkiego Biedrona  :boks:   - na początku wydawał mi się fajnym facetem ale teraz co on ma do pokazania to , to że umie walić ręką w stół i narzucać wszystkim swoją wolę .Mi się to nie podoba  :pa:  .
Druga osobą na którą oddałem swój głos to jest KSIĘŻNICZKA Aleksandra Strunie . Bardzo nie lubię tak jak Jarek  Jakimowicz jak ktoś przewraca lekceważąco oczkami  :szok: .

Goku

Tym razem dwa razy J - Jolanta i Jarosław. Nikogo z tej dwójki nie lubię, oboje mnie irytują i nie chce mi się wymyślać więcej argumentów. Po prostu ich nie lubię.

Cytat: Jason
Mój ranking:
Jolka

dlugo dlugo nic

Jakimowicz
Boys
Ruska
Tancerz
Małolata
Gulczas
Mięśniak
Silikon

I co ci to da, że ich tak nazwałeś?? To są kolejne przykłady twojej tolerancji??

kryki

Ale co sie dzieje...?

Jolanta jak narazie otrzymała tylko dwa głosy. Popieram was w 100% oczywiście po za tymi dwiema osobami, ktore głosowały przeciw Jolce. Ale to ich prawo.

Jakze, jeden odcinek moze zmienic wszystko. Jolanta pierwsza do odpadniecia staje sie jedna z najbardziej lubianych postaci.Los dał jej jeszcze jedna szanse.

Sasha, miała najwiecej pozytywnych głosów, a tu nagle jest jedna z pierwszych do wyjścia. Jeżeli opuści dom to bedzie zasługa zakochanego w niej Marcina N. Który próbuje sobie wszystkich ustawić, ale widać ze nikt sobie nia da w kasze dmuchać. Nawet taki z pozoru spokojny Boy's nie wytrzymał i powiedział co o tym sadzi.

Uwazam, ze nowy na pewno nie bedzie nominowany, gdyz wszyscy chca aby w domu była jedynie zabawa, sielanka. Dlatego nominacje beda wygladać nastepujaco

Aleksandra Strunin    - Jarek, Monika

Angela Kolicova    - Marcin N, Monika

Jarosław Jakimowicz    -Sasha, Marcin N.

Jolanta Rutowicz    -Sasha, Marcin N.

Marcin Miller    -Sasha, Marcin N

Marcin Najman    -Jarek, Michał

Michał Skawiński    -Marcin N, Sasha

Monika Goździalska    -  Michał, Marcin N.

Piotr Gulczyński    - Angela, Marcin N

Aleksandra Strunin    - 4 Głosy

Angela Kolicova    - 1 Głos

Jarosław Jakimowicz    - 2 Głosy

Jolanta Rutowicz    - 0 Głosów

Marcin Miller    - 0 Głosów

Marcin Najman   - 7 Głosów

Michał Skawiński    - 2 głosy

Monika Goździalska    - 2 Głosy

Piotr Gulczyński    - 0 Głosów

Jason

Cytat: GokuI co ci to da, że ich tak nazwałeś?? To są kolejne przykłady twojej tolerancji??
nie, to moje ksywki, ktorych od dawna uzywam. Nie mam pamieci do imion

Cytat: krykiJolanta jak narazie otrzymała tylko dwa głosy.
no wlasnie to zdumiewające. Nagle wszyscy mieszkancy najpier zaczynają uwielbiac Jolkę, potem widzowie w glosowaniu sms,  a teraz i forumowicze...

Cytat: krykito bedzie zasługa zakochanego w niej Marcina N.
dla mnie to takie zakochanie pod publiczkę. Mięśniak chce odciągnąć uwagę od sprawy z tym jego przestepstwem, procesem itd. A po drugie to on dobrze wie, ze romanse sie dobrze sprzedają, ze bedzie wtedy pokazywany czesciej w tv itd. No i pewnie mysli, ze wszyscy widzowie kochają Sashę i ze ten naciągany romans z nią poprawi jego wizerunek.

A nominacji pewnie i tak nie bedzie. A nawet jak bedą to mnie to wcale nie zdziwi jak WB oglosi, ze i tak wszyscy są nominowani. Jesli mieszkancy nie nominują Jolki to na bank będą wszyscy nominowani. Bo bez Jolki w glosowaniu za malo zarobią.

Showmag

Moje głosy poszły na Najmana i Jakimowicza:
Najman - za chore poglądy i "wodzowanie"
Jakimowicz - za marne aktorstwo pod publiczkę

kryki

Cytat: JasonJesli mieszkancy nie nominują Jolki to na bank będą wszyscy nominowani. Bo bez Jolki w glosowaniu za malo zarobią.

Za mało zarobia?? Jezeli dobrze pamietam to na Jolante łacznie oddano jedynie 8 % wszystkich głosów. 1,5 na tak i 7 na nie. tak ona plasowała sie w srodku stawki.

Jason

patrz sobie na te ich wyniki a daleko zajdziesz ;) :P

lille

Marcin Najman - za robienie wrażenia...
Monika Goździalska - za zachowanie i urok osobisty

kryki

Cytat: Jasonpatrz sobie na te ich wyniki a daleko zajdziesz  

Sadze, ze teraz nie manipuluja.

Piotrek

Jolanta Rutowicz - każdy z forum zna moje stanowisko w sprawie Jolanty, chociaż sądzę, że jeżeli będzie się chociaż to lekko hamować niektórych sytuacjach [a może się to zmienić bo czasami widac postępy] mogę zmienić trochę zdanie o niej ale niewiele...
Marcin Najman - za wodzowanie i rządzenie w Domu WB.