Tydzień 01 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Mar 2008, 20:00:10

Showmag

Dwóch nowych vipów zamieszkało w Domu Wielkiego Brata
W dniu dzisiejszym do Domu Wielkiego Brata weszła dwójka nowych uczestników - Monika Goździalska i Michał Skawiński.

Do celebrytów obecnie zamieszkujących Dom dołączyła kolejna dwójka mieszkańców. Nowymi uczestnikami widowiska zostali 28-letnia Monika Goździalska i 27-letni Michał Skawiński.

Monika Goździalska jest modelką i brała udział w trzeciej edycji "Wielkiego Brata". Od tego czasu jest już szczęśliwą mężatką; wcześniej nosiła nazwisko Brochacka. Z kolei Michał Skawiński jest tancerzem, znanym między innymi z udziału w widowisku "Taniec z Gwiazdami". W programie tańczył z Aleksandrą Kwaśniewską i Patrycją Markowską.

Goku

No to chyba pożegnamy Kasię :/. Ale może jakoś wytrzymamy jeszcze ten tydzień z Jolantą(tylko, żeby odpadła w przyszłą niedzielę!!!).

Mam nadzieję, że Albert nie wyjdzie! Jest jedną z najbardziej lubianych przeze mnie osób i bez niego będzie w domu pusto :(.

Amek

Kolejna manipulacja producentów, w ciągu parunastu sekund przewaga nagle wzrosła o 3%, gdzie większość głosowało na to by latex odpadł, ludzie nie warto wysyłać tam smsów, bo i tak oni zdecydują kto wyleci, żałosny endemol.

Showmag

Katarzyna "Nova" Brodowska wyeliminowana jako pierwsza
Dzisiejszego wieczora, po 8 dniach gry, decyzją telewidzów z programu została wyeliminowana 25-letnia Katarzyna "Nova" Brodowska.

Przypomnijmy, że w tym tygodniu do odejścia byli automatycznie nominowani wszyscy mieszkańcy. Albert Sosnowski, Angela Kolicova, Jarosław Jakimowicz, Jolanta Rutowicz, Katarzyna Brodowska, Marcin Miller, Marcin Najman, Piotr Gulczyński i Sasha Strunin zostali poddani osądowi widzów, mogących oddawać głosy pozytywne (kto powinien pozostać w programie) oraz negatywne (kto powinien zostać wyeliminowany), które po zestawieniu dały ostateczny wynik. Dziś o godzinie 23:54 ogłoszono decyzję telewidzów: Dom Wielkiego Brata opuściła Katarzyna "Nova" Brodowska.

Szczegóły nominacji i wyniki głosowania widzów dostępne są tutaj.

Amek

Nie decyzją widzów, tylko decyzją endemolu

Edit: Znowu wszyscy nominowani, brak poprostu słow! To, że zarobili na dzisiejszych nominacjach nie oznacza, żeby sobie robić takich jaj. Producenci jednym słowem idioci.

Pudelek

Podobają mi się osoby które weszły dziś do domu Wielkiego Brata;
Monikę polubiłem w programie Big Brother Bitwa i już teraz widzę, że i w tej edycji będzie jedną z moich faworytek.
Michał też może się okazać ciekawy. Myślę, że tancerz z popularnego programu jako vip to strzał w 10. Chociaż osobiście wolałbym ex-posłankę Sandrę Lewandowską, z która ostatnio Michał tańczył. :P

ziolo2

też mi gwiazdy hah... no juz naprawde nie mieli kogo wpuscic do domu WB :D chyba prawdziwe vipy odmawiały to wzieli kogos kto dopiero bedzie chcial sie pokazac w tv... bo udział w 3 edycji WB i w tańcu z gwiazdami wielkiej slawy im nie przyniosł...