Tydzień 01 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Mar 2008, 20:00:10

arturxd

właśnie Sasha i Anzhela nic nie mówią. Ja polubiłem lidera boysów i Jarka

ziolo2

zdecydowanie lepsza ta V edycja (jak narazie) :) w 4.1 wiecej bylo klotni niz normalnych rozmow:D ja uwazam ze powinna byc nominowana Anzhela... nie za fajnie wygląda ta rosyjska aktorka w polskiej edycji bb... i co bedzie chodzila tak codziennie z tym slownikiem i sie uczyla :plask: mysle ze szybko odpadnie jest bezbarwna i nudna, malo rozmawia; ogolnie nic ciekawego wokol niej sie nie dzieje

chatiflatt

Podczas ogłaszania wczoraj przez WB automatycznej nominacji wszystkich Uczestników, Jolanta stwierdziła, że jej dni są już policzone.

Ej, naprawde, nie wierzycie? Czy JA weszłabym tu jako normalny uczestnik? No zastanówcie sie! Ja tu jestem chwilowo.

Ten monolog został ucięty, pojawił się Klawiter i jego żarty. Co o tym sądzicie? Jola się z czegoś wygadała publicznie?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Dżem

Nie sądze.Zresztą to nie był program na żywo.Jolka poprostu głupio gada jak zwykle.

kryki

Zauwazyłem taka rzecz, kiedy Marcin M wszedł nominować spytał sie wielkiego brata czy to jest krecone, kiedy to on powiedział mu o jego koncertach. Sadze, ze uczestnicy konsultuja sie z wielkim bratem na temat roznych rzeczy ktore dotycza danego uczestnika. Chodzi mi tu o jego kariere medialna.

Skandal czemu wszyscy sa nominowani??!! to juz sie robi nudne od samego poczatku łamanie zasad przez samych producentów.

Showmag

Cytat: krykiSadze, ze uczestnicy konsultuja sie z wielkim bratem na temat roznych rzeczy ktore dotycza danego uczestnika. Chodzi mi tu o jego kariere medialna.
Ale też odkrycie. Przecież to jest edycja VIP, jak miałoby to wyglądać inaczej? I co jest w tym złego?

Co do nominacji to juz od 1 edycji wiadomo, że system glosowania moze ulec zmianie, jesli tylko zażyczy sobie tego Wielki Brat.

ziolo2

Moze to juz bylo ustawione od poczatku ze beda wszyscy nominowani... wnioskuje to po tym jak Jolka pare razy wspominala ze w domu WB nie jest na takich samych warunkach jak inni uczestnicy i że weszla tylko na kilka dni. Moze to bylo ustawione ze jak nie bedzie nominowana  do opuszczenia to nominuja automatycznie wszystkich zeby Jolanta odpadla... okaze sie w niedziele

Dżem

Jolka powiedziała dzisiaj "niedługo wejdzie jedyny meżczyzna który może mnie całować w reke i zrobi z wami porządek"-coś w tym stylu... Boże,ja mam tylko nadzieje że nie będzie to zniewieściały wokalista....

Piotrek

Cytat: DżemBoże,ja mam tylko nadzieje że nie będzie to zniewieściały wokalista...
Masz na myśli Adriana? Jak tak to na oficjalnym blogu(?) pisze, że Adrian Nadolski jest w szpitalu z zapaleniem płuc... Stan jest ciężki. Tak pisało na jednym z portali plotkarskich  który zacytował słowa menadżera Adraina. Więc chyba nie wejdzie...

Tom Kruz

Cytat: Dżemmam tylko nadzieje że nie będzie to zniewieściały wokalista....

Wokalista? Chyba nieco przesadzasz kolego tak określając Adiego. Taki z niego wokalista, jak z Frytki dziewica. Coś tam popiskiwał w BB 4.1. A że kilka osób chce zarobić parę groszy na internetowej popularności Adiego to umożliwili mu wydanie płyty. Chłopak sie cieszy i ma do tego prawo, ale fakt ten nie czyni jeszcze z niego wokalisty.
Natomiast całkiem możliwe, że właśnie jego miała na myśli bigbraderowa Baba Jaga i wkrótce również Adiego zobaczymy w tej edycji.

Kazuki

Chyba jednak nie zobaczymy Adriana :D  
Na jego oficjalnym blogu piszą, że właśnie trafił do szpitala z ciężkim zapaleniem płuc.

edit.
Nie za uwarzyłem twojego posta ><

Piotrek

Cytat: KazukiChyba jednak nie zobaczymy Adriana :D  
Na jego oficjalnym blogu piszą, że właśnie trafił do szpitala z ciężkim zapaleniem płuc.

No właśnie o tym pisałem... Teraz nagrywa płytę... z jakąś grupą... ale jak się nazywa to niewiem bo jakaś nieznana :P

Jason

z zespołem Eteksor Adi nagrywa singiel a potem plyte. hmmmm, no moze i Adi wejdzie. Na filmiku na oficjalnej z sylwestra mowili ze moze sie jeszcze w bb pojawią. Jola juz jest, wiec pewnie i Adi bedzie.

No bo mysle ze uczestnicy bb 4.1 beda piata edycje odwiedzac. No i kto jak nie Adi? Jeszcze pewnie Chmielewską dadzą, Peczaka do Jolki i Mareckiego i moze Lenerta. No bo o glupiej Lenartowicz to juz przeciez nikt nie pamieta, hehe.

Jola nie wyleci, zostanie do czerwca ;)

Goku

Czy ja dobrze usłyszałem?? Wejdzie dwóch nowych uczestników?? Po co?? To ile ich będzie w finale?? :/ W ogóle wprowadzanie nowych uczestników bez powodu według mnie nie ma sensu. Mam nadzieję, że jednak nie zamienią jak na razie dosyć udanej edycji w kolejne zgniłe jajo typu 4.1. :/.

Nerox

Do domu wszedł Michał Skawiński i jeśli mam być szczery, to gdyby nie Taniec z Gwiazdami, to byłby dla mnie takim samym "vipem" jak Marcin Najman i Albert Sosnowski ;) (czyt. w ogóle bym ich nie kojarzył)