Tydzień 01 - Ty decydujesz (głosy na NIE)

Zaczęty przez Showmag, Cz, 06 Mar 2008, 00:10:35

Kto powinien OPUŚCIĆ Dom? (UWAGA! Można wybrać TRZY osoby!)

Albert Sosnowski
10 (13.7%)
Aleksandra Strunin
0 (0%)
Angela Kolicova
8 (11%)
Jarosław Jakimowicz
1 (1.4%)
Jolanta Rutowicz
17 (23.3%)
Katarzyna Brodowska
17 (23.3%)
Marcin Miller
4 (5.5%)
Marcin Najman
8 (11%)
Piotr Gulczyński
8 (11%)

Głosów w sumie: 19

Głosowanie skończone: Nd, 09 Mar 2008, 22:10:35

Showmag

Głosy na NIE

Uwaga! W związku z dużą liczbą osób nominowanych, każdy użytkownik
może oddać w ankiecie GŁOSY NA 3 RÓŻNE OSOBY!

* * *

Typuję tylko jedną osobę; największą bigbrotherową królową kiczu, właścicielkę niezliczonej ilości rozowych jednorozcow i najbardziej wykrzywionych tipsów.
Tym samym tandecie i głupocie mówię: nie.

Jeśli miałbym wybierać między ikoną BB3 i BB4, to moje preferencje są jasne.
Wybieram FRYTKI.

Tom Kruz

Również oddałem tylko jeden głos w tej ankiecie. Chyba nie muszę pisać kogo zaznaczyłem..... Pozostałe osoby w domu BB, z różnych względów, jak na razie postrzegam pozytywnie.

Dżem

A ja głosuje także przeciwko głupocie(czyt. Jolce) . Szkoda,że to nic nie da bo ona nie odejdzie szybko z tego cyrku.Zaznacze jednak też drugą osobe a bedzie nią Anzela.Chociaż jest miłą osobą to po co mi dziewczyna co po ruska gada ?

Piotrek

Jak myślicie na kogo mogłem zagłosować? No oczywiście Jolkę - królową kiczu, różowego czegoś tam, brudnego różowego ''konia''. :D

Jack-Dragon

No ja nie mogłem się powstrzymać i oddałem swój głos oczywiście że na KONIA Jolantę  :megafon: .
Przecież nie można już na nią patrzeć i jej słuchać  :prosi:  . Tego już za wiele jak na mnie :szok: .

Goku

Oddałem dwa głosy, bo nie mogłem się zdecydować :). Z jednej strony marzę o tym, by Jolanta wyleciała na zbity pysk, ale z drugiej strony jest też Kasia Nova, która nawet nie wiem po co siedzi w tym domu, w ogóle jej nie widać, jest nudna.

skaty

Albert Sosnowski i Kasia Nova bo są nijacy i Piotr Gulczyński bo go nielubie

adam007

Jolanta eR. - pusta, głupia i w ogóle
Kasia Nova - cicha, nawet za cicha...
Anzhela - nie pasuje mi do BB, podobnie jak wyżej :P

Luxis

Gulczas - bo jest nie miły, czasami chamski, taki sam jak 7 lat temu
Jola - bo jej nie lubie, jest nudna, kompletnie nie pożyteczna, wsiuńska, wkurza mnie, blee
Najman - wkurzają mnie czasem jego teksty, głupie żarty i śmiech

chatiflatt

Gulczyński, bo lubi 'świeże mięsko'.
Rutowicz, bo jej głupota mnie nudzi.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Goku

Na oficjalnej dali sondę!!!(Wow! Jakieś postępy!) Na razie jej wyniki wyglądają tak:

"Kto powinien opuścić dom Wielkiego Brata?
Sasha Strunin - 872
Piotr Gulczyński - 635
Jarek Jakimowicz - 184
Marcin Najman - 428
Albert Sosnowski - 1477
Kasia Nova - 1504
Jola Rutowicz - 4089
Marcin Miller - 290
Anzhela Koltsova - 806

Ilośc odpowiedzi: 10285"

Jolka ma tylko "nieznaczną" przewagę ]:->

Jason

Jola i tak zostanie, nie macie sie co łudzic, ze odpadnie, bo ona wygra edycje vip i zostanie do kolejnej z ludzmi z castingu. To jasne jak slonce :P

odpadnie Kasia Nova bądź ktorys z bokserów

Tom Kruz

Cytat: JasonJola i tak zostanie, nie macie sie co łudzic, ze odpadnie

Temat brzmi kto POWINIEN opuścić dom, a nie kto opuści dom bystrzaku.
ATM zarabia na jej ''osobowości i naturalności'' (tzn. głupocie, chamstwu i konfliktowości) krocie, więc  jest pewne w 100 %, że to straszydło jeszcze długo pozostanie w programie, pomimo, iż liczba jej internetowych zwolenników w porównaniu do BB 4.1 znacznie zmalała (wystarczy poczytać nie tylko nasze forum, ale i forum na stronie oficjalnej).

Jack-Dragon

Cytat: JasonJola i tak zostanie, nie macie sie co łudzic, ze odpadnie, bo ona wygra edycje vip i zostanie do kolejnej z ludzmi z castingu. To jasne jak slonce :P

Nadzieja to ludzka cecha  :P a jeżeli Jola to wygra to ja już będę wolał żyć przy zaćmieniu SŁOŃCA.
Bo to lepsze niż ograniczenie umysłowe Jolanty  :terefere: .

Pudelek

Ja najmniej polubiłem bokserów i Angelę.
Angela NIC nie wnosi do programu po za językiem rosyjskim.
Bokserzy ustawiają Jolkę i za to ich chwała. Jednak tak poza tym nie przypadli mi do gustu.