Tydzień 00

Zaczęty przez Showmag, So, 02 Lut 2008, 20:50:46

slawek

Cytat: jokerMichał Wiśniewski w Big Brother V

Tylko nie Wiśniewski !!!!!!  :plask:
Sławek

marekforrester

Michał opowie pewnie o swoim programie "Jestem Jaki Jestem". Myśle ,że on zgodziłby się wejść do domu BB, to w jego stylu.

podmark

Wiśniewski będzie tylko gościem w studiu. Nie będzie uczestnikiem.

Jason

tak, to tylko ,muzyczny gosc. Za JJJ dostal milion (zlotych czy dolarów czy euro chyba nadal nie wiadomo) wiec za bb pewnie chcialby jeszcze wiecej. W zyciu wiec nie uwierzylbym, ze wystapi w tv4. Oj czytajcie niusy uwazniej :P

chatiflatt

Pomysł z Wiśniewskim i z Jożin z Bażin nietrafiony, jak dla mnie.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

marekforrester

Jożin pewnie zosał zaproszony z powodu ,że jest o nim teraz głośno i chcieli być na czasie z gwiazdą muzyczną ,że tak się wyrażę o Jożinie! Zamierzam nie krytykować tej edycji jak poprzedniej hehe.

chatiflatt

CytatJożin pewnie zosał zaproszony z powodu ,że [...]
'Jożin z Bażin' to piosenka, a piosenkarz to Ivan Mladek.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

kryki

72 godzinki jedynie pozostały:) nie wiem czemu ale sie ciesze:)

Choc wiem to jedyne Reality Show ktorej jest tak fantastyczne. Nawet jezeli maja troche krecic realizatorzy to i tak jest najlepszy. Oczywiscie tak jak wy oczekuje pełnego profesjonalizmu w tej edycj.

A nasze forum od 2 Marca zacznie tetnic jeszcze wiekszym zyciem.

slawek

Dla mnie zobaczenie niektórych "VIP-ów" to będzie tak jakbym zobaczył pierwszy raz uczestników normalnej edycji, bo szczerze powiem nie mam pojęcia kim są coniektórzy z tych VIP-ów. I co to za VIP-y  :hmm: których się nie zna ...
Sławek

Jason

ja nie znam tylko tego boksera. Bardziej mnie wkurzalo jak nie znalem 'gwiazd' w JOŚ, TzG czy Gtnl

slawek

W pozostałych programach z przypiskiem VIP było to samo, cio niektorych to pierwszy raz na oczy widziałem, ale co tam, już jutro ich poznam na własne oczy :)
Sławek