Tydzień 00

Zaczęty przez Showmag, So, 02 Lut 2008, 20:50:46

Showmag

"Big Brother VIP" prawdopodobnie od marca w TV4
Wszystko wskazuje na to, że tej wiosny widzowie TV4 będą mogli śledzić aż dwie edycje "Big Brothera".

Oprócz piątej edycji programu, telewizja prawdopodobnie uraczy publiczność także specjalną, vipowską edycją "Wielkiego Brata". O powstaniu "Big Brother VIP" po raz pierwszy mówiło się w lutym ubiegłego roku. Wtedy pojawiła się informacja, że program zagości na antenie jesienią 2007. Ostatecznie plan realizacji widowiska został zaniechany, a jesienią wyemitowano "Big Brother 4.1".

Ostatnio jednak coraz głośniej mówi się o udziale gwiazd w kolejnej odsłonie "Wielkiego Brata". Kilkukrotnie osoby znane z mediów informowały, że zaproponowano im udział w programie "Big Brother VIP", który na antenie ma pojawić się w marcu. W ten poniedziałek na oficjalnej stronie internetowej pojawiła się z kolei wiadomość, że "Big Brother 5" wystartuje w kwietniu.

Wszystko wskazuje na to, iż tej wiosny widzowie TV4 będą mogli śledzić aż dwie edycje "Big Brothera": w marcu emitowany będzie "Big Brother VIP", a po jego zakończeniu rozpocznie się "Big Brother 5".

Wiadomo już między innymi, że w "Big Brother VIP" weźmie udział król disco polo - Marcin Miller, lider zespołu Boys. Czwórka jest podobno także zainteresowana zaproszeniem do reality show królowej disco polo - Etny.

Exile

Z takimi VIPami jak będą, to nikt na to nie spojrzy...
król disco, królowa disco pewno jakaś miss polonia (standard) i tego typu gwiazdeczki...

kryki

Co do gwiazd z Disco POlo nie mam nic przeciw ale jakies puste miss polonie to ja dziekuje bardzo jak dla mnie to nawet nie jest gwiazdeczka. Ma ladna buzke. I co ztego?? to moze zrobia nowa edycje Big Brother po 23!!!!!!?????

Pudelek

Takie "Vipy" mogłyby brać udział w normalnej edycji. Byłyby niezłym urozmaiceniem wśród jeszcze zupełnie nieznanych uczestników podobnie jak to było w trzeciej edycji Baru.
Ale specjalna edycja z takimi osobami?!
Szkoda, że nie będzie samej Shazzy. To by było coś! Podobno Playboy z jej sesją miał swego czasu największą sprzedaż. Więc może programy po 23 z jej udziałem też pobiłyby rekord oglądalności. :zabek:

marekforrester

Nigdy nie zobaczymy prawdziwych gwiazd w BB typu Kayah czy Agnieszka Dygant. Takie osoby nigdy nie zgodzą się aby były oglądane przez 24 h bo może im to popsuć wizerunek. Dlatego w innych krajach też występują gwiazdy które już nie są na topie albo gwiazdki typu komedianci, piosenkarze z dawnych rozpadiętych zepsołów czy aktorzy nie grający od kilku lat... Dlatego ja sądze ,że gwiazdy typu disco polo czy misski nie koniecznie są marne...

chatiflatt

Cytat: PudelekSzkoda, że nie będzie samej Shazzy. To by było coś! Podobno Playboy z jej sesją miał swego czasu największą sprzedaż. Więc może programy po 23 z jej udziałem też pobiłyby rekord oglądalności. :zabek:
hehe, zgadzam się ;) Swego czasu była moją idolką i miałem wszystkie jej kasety. Ciekawe, czy pod prysznicem zaśpiewałaby [specjalnie dla mnie ;)] swoje "Bierz co chcesz.." ;)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

"Big Brother VIP" po raz pierwszy w Polsce
To pewne. W marcu w TV4 pojawi się pierwsza edycja programu "Big Brother VIP". Uczestnikami widowiska będą gwiazdy. Umowy z vipami są właśnie finalizowane.

W formacie prawdopodobnie wezmą udział między innymi Agata Passent i Mateusz Kusznierewicz. Widowisko poprowadzi Kuba Klawiter, ale nie ujawniono jeszcze, kto będzie drugą osobą prowadzącą reality show. Na pewno na ekranie nie zobaczymy Kariny Kunkiewicz, która ma inne plany zawodowe.

* * *

Niech Was nie zmyli news na wirtualnemedia.pl - wychodzi na to, że niektórzy mylnie nazywają "BBVIP" piątą edycją "Big Brothera". Wszystkie znaki na niebie i Ziemi wskazują, że BB5 rusza w kwietniu.

Tkk_Bolly

W sumie wolałbym mieszaną edycję, ale pewnie vipy zgodziły się zamieszkac tylko na miesiac.Ogólnie to gratulacje , że udało im się namówic Kusznierewicza :bravo: Agnieszka Passent to córka zmarłej Agnieszki Osieckiej

kryki

Cytat: Tkk_BollyW sumie wolałbym mieszaną edycję

Własnie dlatego ze bedzie trwał ten program miesiac ludzie sie zgodza. Gdyby mieli zamieszkać przez 3 miesiace zapewne nie weszliby do domu.

Kusznierewicz w sumie sie dziwie czy on czasem nie powinjien sie przygotowywac do igrzysk olimpijskich. Cos mi sie zdaje ze on nie weznie  udziału w tym programie

Agnieszka Passent?? kto to?? jak to mowiła brzydula hellloł!!!!! Wogole pierwsze słysze to chyba im sie pomyliło ujawnili uczesnitka normalnej edycji:)

Wroze TV4 iz spora liczba osob zasiadzie przed ekrany No i Klawiter bedzie prowadził  :bravo:  :zabek:

joker

Cytat: krykiAgnieszka Passent?? kto to?? jak to mowiła brzydula hellloł!!!!! Wogole pierwsze słysze to chyba im sie pomyliło ujawnili uczesnitka normalnej edycji:)
Agata, a nie Agnieszka! Z tego co wyczytałem w necie to jakaś felietonistka... z twarzy skądś ją kojarzę, ale nie wiem skąd :P Może jak będą mieli felietonistkę wśród uczestników to będą bali się robić przekręty... chociaż z gwiazdami to jakie przekręty można robić?!

molko

córka Agnieszki Osieckiej w Big Brother? oł maj!

podmark

Pierwsza polska edycja VIP rozpocznie się 2 marca i potrwa 5 tygodni. Finał, a zarazem początek piątej edycji odbędzie się 6 kwietnia. Co ciekawe - Endemol nie podaje, że będą to dwie edycje, a jedna podzielona na dwie części  :plask:

kryki

O nie ciekawego co głupiego oni kombinują? Niech najpierw o tym powiedza azeby im nic tandetnego nie wyszło.

joker

Heh, edycja VIP to tylko przykrywka, żeby przyciągnąć ludzi na faktyczne rozpączęcie 5 edycji... Dla mnie dziwny jest fakt, że wpuszczą jednych po drugich - nie wyobrażam sobie jak mieli by taki ruch zrobić w jednym domu - przez cały RING raczej go nie wysprzątają, ani nie odmalują...

podmark

Widocznie dom będzie niezmieniany :). Będzie to samo, co w Meksyku - edycja jedna po drugiej bez przerwy. A dom mogą wysprzątać w dzień finału BB VIP - finalistów wyślą na cały dzień do Sekretnego Pokoju, a do Domu wkroczy ekipa sprzątająca. Żaden problem :).