Marcin Najman

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Mar 2008, 22:27:21

Luxis

Przegrał?? I bardzo dobrze, należało mu się...

Freddy

Potwierdzilo sie to,ze Najmana przerasta ambicja.Od poczatku walki byl slabszy a konsekwencja tego byl KO w 2 rundzie.Duzo gada a pozatym nic

Jason

bardzo mnie uciszyło, ze przegrał, dobrze mu tak.  Mógł jeszcze mocniej dostac, moze by mu to wybilo z glowy te jego chore poglądy.

Showmag

Cytat: krykiPo parodniowej nieobecności spowodowanej absencja
...proszę uzywać głowy przy pisaniu postów.

A teraz do rzeczy...
Co za typ z tego Najmana - ewidentny przerost formy nad treścią.
Taki byl pewien swojego zwyciestwa...

A taką dostał nauczkę:

Widać nie skorzystał chłopak z podarowanych mu szachów  :ubaw:

chatiflatt

pudelek.pl podaje, że nasz 'wip' może zatańczyć na lodzie w trzeciej odsłonie tego programu, ponoć już toczą się z nim rozmowy....
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Piotrek

Dobrze, że nie oglądam tego programu. Ale sądzę, że to plotka... TVP naprawdę by się zniżyła do jeszcze niższego poziomu pod względem doboru uczestników...

podmark

Przede wszystkim to ja bym się zastanawiał, czy w ogóle powstanie trzecia edycja "GTnL" - ostatnie wyniki nie napawają pewnie Rooyensa optymizmem i wizją łatwego zarobku :).
Jednak, gdyby powstała, to pewnie Najman by poszedł - tylko chyba postawiłby jeden warunek: Sasha również wystąpi i nie będzie mogła odpaść. No, a jak jury będzie chciało wyrazić opinię o występie Strunin, to Najman musi być przy tym obecny :D

Piotrek

Albo znowu walnie w stół i każdy go będzie musiał posłuchać :D Że wszystko co powie JURY na temat Sashy - te słowa kierowane będą również do niego. I Saszka by wygrała :D

Jason

edycji to ma byc i 5

a juz mialem nadzieje, ze nie bede musial go oglądac nigdy wiecej. Jak go wezmą to pod jednym warunkiem - ma sie kłócić z Dodą. Taki Saleta 2. Tyle ze głupszy. Bez sensu

podmark

Cytat: Jason w Pn, 21 Kwi 2008, 21:58:28
edycji to ma byc i 5
Ale to informacja -przynajmniej jak dla mnie- niewiarygodna. Ja pudelkopodobne ścierwa traktuję jako antidotum na zły humor, a nie jako źródło informacji. Więc w zakup licencji na 5 edycji nie wierzę.

chatiflatt

Cytat: podmark w Pn, 21 Kwi 2008, 21:54:34
Przede wszystkim to ja bym się zastanawiał, czy w ogóle powstanie trzecia edycja "GTnL" - ostatnie wyniki nie napawają pewnie Rooyensa optymizmem i wizją łatwego zarobku
czytałem w necie - o ironio! też na pudelku xD - że ma powstać kilka edycji, ponoć już umowy są podpisane. Jest to możliwe, Podmark?
Cytat: podmark w Pn, 21 Kwi 2008, 21:54:34postawiłby jeden warunek: Sasha również wystąpi i nie będzie mogła odpaść. No, a jak jury będzie chciało wyrazić opinię o występie Strunin, to Najman musi być przy tym obecny :D
ale przecież ich nic nie łączy :D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

podmark

Cytat: chatiflatt w Pn, 21 Kwi 2008, 22:14:01
ma powstać kilka edycji, ponoć już umowy są podpisane. Jest to możliwe, Podmark?
W TVP wszystko jest możliwe  :plask: Jednak z zasady nie wykupuje się licencji na tak wiele edycji po zaledwie jednej wyprodukowanej. Druga seria pokazała, że jazda na lodzie przyjęła się jesienią - wiosną nie idzie. A oglądalność też kiepściutka (ostatnio już poniżej 3 mln).

Stacje komercyjne nie pozwalają sobie na taką rozrzutność i jeżeli coś jest naprawdę wielkim hitem to wykupują licencję na produkcję następnych sezonów, ale maksymalnie na 2 edycje - nie na więcej. Nikt nie jest głupi, żeby wywalać miliony złotych na prawa do programu, który z dnia na dzień może stracić sporą część widowni.

Najman wyrasta na gwiazdę. Tzn. źle to określiłem - chciałby być gwiazdą. No i niestety to ATM dał mu złudzenie, że tak się może stać. Teraz pewnie Sashka do niego nawet nie zadzwoni :)

Pudelek

Sasha straciła dziewictwo z bokserem!

Marcin Najman okazał się bardzo wylewny w rozmowie z Faktem. Bez żadnych zahamowań opowiada o swojej znajomości z 10 lat młodszą wokalistką Jet Set. Przypomnijmy - niedawno nasz czytelnik sfotografował ich, gdy szli po parku trzymając się za rękę. Tak, jesteśmy razem - przyznaje. Sasha jest teraz moją dziewczyną. Poznali się w czasie reality show i podobno od razu coś zaiskrzyło.
Wtedy wydawało mi się, że jest dla mnie za młoda - mówi bokser. Myślałem, że nie znajdziemy wspólnego języka. Jestem pierwszym prawdziwym mężczyną Sashy - chwali się. Mamy wspólne plany. Uwielbiam z nią rozmawiać, mamy też podobny temperament.
Fakt wydaje się szczerze ucieszony tym obiecującym związkiem: Można powiedzieć, że Sasha dobrze trafiła. Najman to doświadczony mężczyzna, pokazywał się z pięknymi kobietami. Jak widać, ma w sobie coś, co sprawia, że umie je sobą zainteresować. Są wspólne spacery po parku, prezenty, imprezy ze znajomymi boksera...
Rzeczywiście - jego świat i znajomi muszą robić wrażenie na 18-latce. Ale czy to pewno odpowiedni facet dla młodej dziewczynki?

pudelek.pl

Czego nie zrobi Najman dla rozgłosu. Może jeszcze wystąpi w "Tańcu z gwiazdami"?
Nawet jeśli chodziło mu o co innego to zabrzmiało to, tak jak miało zabrzmieć (w Fakcie).

chatiflatt

Ja też myślę, że on nawet nie wie, co mówi, gada to co mu ślina na język przyniesie, a że potem o nim media trąbią to tylko w to mu graj :D
Barbara Weston

joker

CytatSasha jest teraz moją dziewczyną [...] Jestem pierwszym prawdziwym mężczyną Sashy - chwali się
hehe :ubaw: - Sasha być moja dziewczyna