Marcin Najman

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Mar 2008, 22:27:21

chatiflatt

On chyba odpowiedział Jolce "Dobrze że przynajmniej 'patrzali' nie mówisz".
W dalszym ciągu uważam, że podczas jego 'dysput' z Jolką, Jolka nie rozumie o czym rozmawia.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

podmark

Nie, on to powiedział do któregoś z facetów, że Jolka ma fantazję, bo wszyscy patrzali i nikt nie zauważył, że on może mieć oko podbite.

Dżem

A kilka sekund wcześniej powiedział "Dobrze że nie powiedziałaś patrzali".Wiec jeśli tak było to na moje oko była to prowokacja :D Zresztą tak czy siak Najman na taką kupe mieśnie zachował rozum.

Jack-Dragon

Dla mnie jest facet w porządku a porównanie do Peczaka to chyba jest nie na miejscu .
Marcin robi to z kulturą a nie wyzywa od takich nie takich .
A Jolanta jak była głupia tak i jest nadal .

ziolo2

Cytat: Jack-DragonDla mnie jest facet w porządku a porównanie do Peczaka to chyba jest nie na miejscu
zgadzam sie w 100% z przedmówca. Peczak tylko chodzil wyzywal Jolke, zadnego szacunku... natomiast Marcin sobie czasem zazartuje, poprawi jej wymowe  :P poprzedrzeźnia i to wszystko; nie ma w tym jakiejs wulgarnosci czy tez chamstwa jak to bylo w przypadku Peczaka.

Piotrek

Cytat: ziolo2nie ma w tym jakiejs wulgarnosci czy tez chamstwa jak to bylo w przypadku Peczaka.

Dzięki twojej wypowiedzi przypomniał mi się fragment programu BB Show 4.1 jak Tomasz był gościem. Prawie się poryczał. Mówił, że Jola go prowokowała, że nie widzimy [może w tym troche prawdy] wszystkiego. Ale gościa w ogóle nie rozumiałem. Nie miał szacunku  do ludzi, chciał zawładnąć domem. Widać było, że uczestnicy się go boją i jak to powiedział Klawiter - ''oni nie mają jaj'' (to dotyczyło uczestników BB 4.1) Klawiterowi aż puściły nerwy i trochę użył niecenzuralnych słów. Najman ? Jak moi poprzednicy stwierdzili robi to z kulturą, bez poniżania itp. Ogólnie gościu jest spoko i rozbraja mnie jego śmiech xD :D

kryki

Najman daje rade , ale wydaje mi sie ze troche stopuje Gulczasa ktory nie czuje sie sWobodnie w jego towarzystwie.

Jako jedyny pisałem tu ze do domu wejdzie Jola takie miałem przeczucie i sie sprawdziło. Tak i tym razem przepuszczam, ze w niedziele do programu wejdzie Wiśniewski choc jakos nie jestem do konca przekonany. Ale na pewno ktoś wejdzie gdyż jest ich za mało a TV4 lubi jak w domu przebywa duzo osob.

Piotrek

Cytat: krykiprzepuszczam, ze w niedziele do programu wejdzie Wiśniewski

Nie wejdzie - sam to powiedział w wywiadzie dla mediarun.pl i na rozpoczęciu BB5. Powiedział, że wystarczy mu kamer (miał je nawet w domu ;) )

adam007

B. fajny koleś :P Nie znałem go, ale jak zaczął żartować z Jolki to od razu zacząłem go 'lubiać'  :bravo:

Jason

drugi pusty miesniak. Ten sie chociaz hamuje i potrafi wyslowic. Ale niech sie hamuje czesciej, bo naprawde zle na tych potyczkach z Jolą wychodzi. Z nią nie wygra. Bo sie nie da z nią wygrac.

Showmag

Cytat: JasonBo sie nie da z nią wygrac.
Oczywiście, wszak wiadomo, że mądrość ma swoje ograniczenia, a głupota jest bezdenna.

* * *

Marcin Najman o Joli: "Ona chciałaby mieć normalne życie, a jednocześnie być gwiazdą. Tyle, że warunki jest na to nie pozwalają , więc musiała zrobić coś, żeby być inną od wszystkich. No i zrobiła. Zrobiła z siebie koczkodana"

Jason

nie glupota tylko osobowosc. Jola ją ma, Najman nie.

Piotrek

Najman jakoś ma osobowość. Więc raczej jest na odwrót :P Ale co tam. Prawda? Lepiej patrzeć na glupotę jaką promuję pani JR. Najman sie z nia dogaduję. I jeszcze jedna rzecz - jak Najman opowie jakiś żart to Jolanta odrazu ty taki owaki a jak  Jolka coś powie na Najmana  - on to ma w nosie - i słusznie :P

Showmag

Cytat: Jasonpusty miesniak, a na dodatek kryminalista
To miała być kolejna lekcja tolerancji dla nas?

Jason

nie. to bylo stwierdzenie FAKTU

i jeszcze cos dodam. Bo to coraz zabawniejsze. Miesniak nie umie nawet porzadnie czytac! Albert sie nie umie wyslowic i ma wade wymowy a Marcin N. nie umie czytac. O to co sterydy robią z ludzi. Juz ta ruska lepiej czytala :D