Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Mar 2008, 23:20:11

Piotrek

Czy ja powiedziałem, że Was skreślam? Nie. Czy powiedziałem  że skreślam Jasona :D? Nie. :D
Ja tylko przytoczyłem mu na czym polega tolerancja którą myśli, że posiada a tak naprawdę - tak nie jest (zresztą nie tylko ja to przetoczyłem ale także Admin). Niestety Tkk_Bolly nadal twierdze, że Jolka się juz ''wypaliła'' i że ''PROMUJę PUSTOTę a to jest znaczna różnica. Niestety. Takie są realia i Jolka nie robi teraz show tylko jest ''przedmiotem'' tego show. To tyle i chyba aż tyle. Ale nadal będę się udzielał w dyskusji... ;)

clubber23

odnośnie Joli powiem Wam jedno, popatrzcie na ilość odsłon tematu o niej i porównajcie z innymi. Jola wzbudza emocje, a to się dla widza reality show liczy najbardziej.

ixa86

Zgadzam się z clubberem. W REality musi się coś dziać a dzięki JOlce - jaka by nie była - coś się dzieje. 90% scen w odcinkach kręci się wokół jej osoby. A to jak mało jest inteligentna to jest osobna kwestia i każdy to wie i widzi. Ale Show must go on... :terefere:

Jason

kuźwa godzinę mi teraz zajmie odpisanie wam :P ja nie wiem czy sie bedzie komus chcialo to czytac, bo to bedzie dluuuuga wypowiedz ;) :P

Specjalnie nie odpisywalem na bierząco. Teraz sami sobie zobaczcie poprzednie posty i pomyslcie:
1) kto z mieszkanców wzbudza najwieksze emocje
2) i kto z forumowiczów jest tolerancyjny. Wystarzy popierac Jolkę, a juz masa jej przeciwników wrecz zlinczuje osobę, ktora Jolę popiera. Zastanówcie sie troche nad sobą drogie dzieci ;)

Cytat: Aaragorn
Cytat: JasonA Jola jaka jest taka jest. Nie jest glupia podobie jak Paris Hilton
Jola, Paris... Może jeszcze Doda i Britney?
Cóż za autorytety! :zabek:

Nigdy nie powiedzialem, ze którakolwiek z tych pan jest dla mnie autorytetem. Zadna gwiazda czy gwiazdeczka nim nie jest i nie bedzie dla mnie. Ale moim zdaniem te panie glupie nie są. Doskonale kazda z nich wie co robi. Glupota sie sprzedaje. Więc udają glupie, puste, udają, ze czegos nie wiedzą, albo naprawde sie specjalnie nie interesują, zeby nie wiedziec. To wszystko chwyty marketingowe. I prosze zauwazyc, ze o kazdej z tych pan, za granicą o Britney i Paris, a w Polsce o Dodzie czy Jolce - duzo sie mowi, jest o nich glosno. I kasa leci. A ludzie sie nabierają. Wy w szczegolnosci :P
Dlatego nie widze sensu przypominania wszystkich tekstów Joli, aby udowodnic jej glupotę jak to szanowny Admin usiłował.

Cytat: DżemJason te metafory. Piszesz wiersze ? :lol: Sam napisałeś że jedyną gwaizdą w tej edycji BB jest Jolka a teraz piszesz że nią nie jest.Dyskusja z tobą na serio nei ma sensu bo sam sobie przeczysz :)
Piszę bom humanista :D Ale tutaj sie nawet nad tym nie zastanawialem pisząc tamtego posta. hehe. Nie przeczę sobie, jestem od tego daleki. Po prostu w Polsce sie jakos dziwnie pojmuje status 'gwiazdy'. W Polsce gwiazdami są pogodynki, byłe miss Polski, aktorzy jednego serialu i jednej roli itd. I jeszcze plus uczestnicy roznych reality. Dla mnie bez sens. Dla mnie to nie gwiazdy, a co najwyzej gwiazdeczki. Ale patrząc juz tymi polskimi realiami, uzywając tego statusu gwiazdy, to Jola jest największą ''gwiazdą'' bb. Bo jest najbardziej zauwazalna, zapamietywalna, kolorowa, barwna, medialna, ma najwiekszą osobowosc. Wyjasnilem? czaita? ;p

Cytat: chatiflatt
Cytat: JasonJola ma swoj swiat, jest duzym dzieckiem i to jest w niej cudne.
Skoro tak piszesz, musisz albo żyć w tym samym świecie co Jolanta, albo zazdrościć jej tego świata. Ja żyję w innym świecie, takim samym co wszyscy obywatele Ziemi.
Cytat
Nikomu nie zazdroszczę NICZEGO. Uwierz mi, kazdy ma swoj swiat. Zyc tak jak wszyscy, w jednakim swiecie? to byłby koszmar! nuda! monotonia! nienawidzę tego. Wspolczuje ludziom, ktorzy zyją w jednym swiecie i tym samym. Dla mnie ile ludzi tyle swiatów. Bo kazdy jest inny. Kazdy ma swoj swiat i to jest piękne :)

Cytat: JasonW Polsce na taką dziewczynę jak Jolka patrzy się jak na dziwkę (sorry za slownictwo) bo ubrana jest w latex.
Bardzo proszę nie uogólniać. Bo to brzmi tak samo, jak gdybym powiedział "Cała twoja rodzina, Jasonie, stawia sobie za wzór cnót moralnych Paris, o której piszesz dość często".
ja piszę często o Paris? GDZIE? wzór cnót moralnych? kazdy ma inny system wartosci. I nie uogólniam a stwierdzam FAKT. Tak w Polsce jest. Nie tylko w Polsce, zeby byla jasnosc, ale w tym momencie o tym mowimy. Tak to niestety jest. Zapomielismy, ze nie szata zdobi czlowieka.

Cytat: JasonLenartowicz [...]. To dopiero stereotypowa Polka w UK - puszczalska pijaczka.
Jak to się ma do tego co napisałeś wyżej? - "W UK nikt nie patrzy na nikogo, bo kazdy sie zajmuje sobą, a nie ocenia innych, obgaduje i wytyka palcami.". Czyżby wyszła z Ciebie "ta polska żółć"?
A jak ma sie mać? Ja wyrazam swoją opinię, pamietajmy o tym, ze to tv, a nie prawdziwe zycie. A ja stwierdzilem FAKT. Bo po 1) Lernatowicz sie zaprezentowala wlasnie w taki sposob co cala Polska widziala, a po 2) naprawde taki stereotym Polki w UK jest

Cytat: Jasonjednak do tolerancyjnosci wam daleko...
Tolerancja, mój drogi, to ogromne słowo z ogromnym znaczeniem. Nigdy nie nazwałbym się tolerancyjnym, bo za wiele rzeczy mi w tym świecie przeszkadza. Natomiast Ty, by uczyć mnie tolerancji, musisz wiedzieć najpierw, czym ona jest. Więc może poczytaj swoje wszystkie wypowiedzi na tym Forum, i zastanów się raz jeszcze, czy rzeczywiście masz prawo pouczać innych?.

Tolerancja to jedno, akceptacja to inne. Wielu rzeczy nie akceptuje, ale toleruje. Nik mnie niczym nie zaskoczy i nikt mnie o tolerancji uczyc nie musi, bo wiele w zyciu przezylem, wiele przeszedlem, zycie mnie doswiadczylo w bardzo brualny sposob i wiele mialem w zyciu okazji aby do pelni tolerancji dojrzec. Ja nie smiem nikogo tolerancji uczyc, ani nikogo pouczac bo trzeba dojsc do tego samemu. Im szysbciej tym lepiej. Bo nie ma tolerancji dla nietolerancji! I nie musze czytac swoich wypowiedzi bo wszystkie doskonale pamietam.

Cytat: JasonJak na nasze polskie warunki [...]
No przepraszam, chyba chciałeś napisać WASZE - bo Ty jesteś TAM, a my TU, w tym zapyziałym, zasyfiałym, nietolerancyjnym kraju, z którego Ty [podobnie jak cudna Jola] uciekłeś, a my się męczymy nadal.
Obywatelstwa nie zmienilem i nie zamierzam. Na zawsze w UK nie zostaje. Polska to moj kraj i tak zostanie. Żal mi tylko, ze tak sie zle w nim dzieje. I wypraszam sobie, nigdzie nie ucieklem. Kolejny stereotyp. Polacy wyjezdzają bo to nieudacznicy, nieinteligenci, uciekają bo nie radzą sobie w zyciu. A wiekszosc, zdecydowana wiekszosc, radzi sobie o wiele lepiej, niz miliony ludzi w Polsce. Przykra prawda, ze tylu ludziom żal d.. sciska, ze innym sie powiodlo. I mowie ogolnie, nie tylko o sobie czy Jolce.

Cytat: maniakTV(żart)
Mam pytanie do redakcji. Czy macie jakiś kontakt z Endemolem? Może dzieki niemu umówimy kolegę Jasona na spotkanie z Jolanta Rutowicz (żart). I będziemy mieli z głowy gadanie jaka on miła i sam sie przekona jak jest naprawdę?
-------------------
Wszystko co napisałem jest żartem.
Kontakt z Endemolem to mam sam, wiec sie nie fatyguj. I nie jestem absolutnie z tych osob, ktore sikają na mysl o spotkaniu jakiegos uczestnika reality show i o takim spotkaniu marzą.

Cytat: maniakTV
Cytat: Jasono jaaaa, sorry, mam 20 lat, wiec nie jestem dzieckiem neo
Ale się tak zachowujesz. Nie tylko ja to potwierdzę.
Ja bym raczej mogl pisac tak o tobie, bo to nie ja pisze post pod postem :P A o mnie mozesz mowic i myslec co chcesz i kazdy moze, mnie to na serio lata kolo wiesz czego ;)

Cytat: JasonA na tym forum jestem o wiele wiele dluzej od was, ale witam nowych
forumowiczow.
Noi co z tego, że jesteś najdłużej? Nic sensownego nie napisaleś [chodzi o BB]. Jesteś zaawansowny tylko dlatego, że nabiłeś sobie 412 postów i nie mogę wyrażać własnego
zdania? A powitać to mnie mogles wcześniej.
Kazdy ma prawo do wyrazania wlasnego zdania. Dla mnie to co pisze ma sens, dla ciebie nie. Twoje zdanie. Mysl co chcesz, wazne, ze ja sie dobrze czuje ze sobą i z tym co piszę, a więc z moimi poglądami, przemysleniami, spostrzezeniami.

Albert nie chciał się już kłócić z Jolą chciał iść na kompromis. Ale sam widzisz wielka (a jak mała JR) chce udawać silną! Tak! Bo to ona jest najlepsza! Tak ehe. Już. Jolanta w tej edycji nie robi show tylko reszta uczestników. A może po prostu nie możesz się z tym pogodzić?
Ale Jolka kocha sie kłocic. W tym wypadku zresztą mamy cos wspolnego, bo ja tez jestem kłotliwy. Taki charakter. A w tym programie musi sie cos dziac. Muszą byc klotnie, spiecia, bo to dla widzow ciekawe. Gdyby nie Jola to tam nic by sie nie dzialo, a bokserow nikt by nie zauwazyl. Dzis miesniaki nie wylecialy tylko dlatego, zeby sie nadal klocili z Jolą.

Cytat: Jasonjest naturalna
Były w internecie materiały z castingów. Na castingach - miła, szczera, otwarta osoba.
Dom Wielkiego Brata - latex, udawanie kogoś innego niż się jest, promowanie 'głupoty, pustoty'. Niestety dla mnie to nie jest osoba naturalna.
Od kiedy ubieranie sie w latex jest przeciwienstwem szczerosci i otwartosci? :P

Wiele osób na forum powie ci, że nie jesteś osobą tolerancyjną zresztą Aaragorn przytoczył ci twoją ''tolerancyjność'' w stosunku do innych uczestników w dziale ''Jolanta Rutowicz''. Sorry, jak śmiesz go obrażać? Bo to jest obraza. Ja Jolki nigdy nie nazwałem bezmózgowcem, debilką, frajerką, pustakiem tylko że PROMUJE ''pustotę'' - a to chyba źle nieprawdasz? I tacy fani Jolanty będą w szkołach zachowywać się jak ona. Ale co tam. Z pomocą przyjdzie Jason i napewno pomoże a zarazem nauczy ''tolerancyjności do innych ludzi'' :P
o Bożeee, a niech se mówią!! buahahahaha, juz wiesz gdzie to mam? ..... no wlasnie :P Nie mow mi kim jestem i jaki jestem, bo mnie nie znasz. Ja kogos tutaj obrazam? Jak na razie to tylko widze całą stronę postów z najeżdżaniem na mnie. oj smieszni jestescie pomału

Cytat: krykiManiak daj juz mu spokoj, bo jeszcze sie chlopak obrazi i przestania wygłaszać swe zdanie;P
Mozecie sobie mowic WSZYSTKO co najgorsze o mnie. Ja wiem kim jestem, jaki jestem i mam gdzies co kto o mnie mowi, mysli, a tym bardziej pisze w necie. A wyglaszac swojego zdania sie nie boje, nigdy nie balem i bac nie bede i przestac nie zamierzam.

Cytat: maniakTVJolka nie robi teraz show tylko jest ''przedmiotem'' tego show
to teraz sobie wyobraz te 'vipy' w domu bez Jolki. Nie mieliby czego pokazywac, bo nic oprocz zadan by sie nie dzialo. A oglądalnosc bylaby znikoma.

Cytatodnośnie Joli powiem Wam jedno, popatrzcie na ilość odsłon tematu o niej i porównajcie z innymi. Jola wzbudza emocje, a to się dla widza reality show liczy najbardziej.
no wlasnie tez o tym mowie. Bez niej nie byloby tego programu. Nawet jak sie o niej zle mowi - niewazne. Wazne, ze sie mowi. Bo wzbudza emocje.

Ty chyba się w niej zakochłeś. Był konkurs w internecie , trzeba było się zgłosić a poszedłbyś z nią na kolację.
zajeb.... daleki jestem od tego. Nie mam w zwyczaju zakochiwac sie w kims kogo nie znam osobiscie. A na kolacje to raczej z Adim bym sie wybral, tez taki konkurs był :P

podmark

Cytat: maniakTVByły w internecie materiały z castingów. Na castingach - miła, szczera, otwarta osoba.
Dom Wielkiego Brata - latex, udawanie kogoś innego niż się jest, promowanie 'głupoty, pustoty'.
Chyba oglądałeś inne materiały z castingów. Tutaj od razu wszyscy stwierdzili, że Jolka to osoba nieświecąca intelektem. Na każde pytanie odpowiadała "Nie wiem" w bardzo charakterystyczny sposób.

A teraz niby nie jest otwarta ? A zresztą, czy ktoś, kto przez 3,5 miesiąca miał robione pranie mózgu przez producentów może być jeszcze taki, jak przed wejściem do BB ? Chyba nie.

Tom Kruz

Cytat: ixa86W REality musi się coś dziać a dzięki JOlce - jaka by nie była - coś się dzieje. 90% scen w odcinkach kręci się wokół jej osoby.

Faktycznie - ta edycja w dużej mierze polega na tym, że pozostali nabijają się z JR, mniej lub bardziej otwarcie i dzięki temu jest ona w centrum uwagi. To jest jak w podstawówce. Z reguły w każdej klasie znajdzie się jakiś ''głupi Jasio'', z którego inni się nabijają i wokół którego dużo się dzieje, ale czy to oznacza, że jest on osobowością i gwiazdą?.

lille

Cytat: clubber23odnośnie Joli powiem Wam jedno, popatrzcie na ilość odsłon tematu o niej i porównajcie z innymi. Jola wzbudza emocje, a to się dla widza reality show liczy najbardziej.

Jola jest świeżo, po poprzednim programie, dlatego też najłatwiej wyrazić opinię na jej temat. Pozostałych uczestników dopiero poznajemy.
A co do odsłon - niektórzy chcą poznać zdanie wyznawców Jolantyzmu, stąd taka liczba :P

Sama Jolka przestała bawić całkowicie, bo i z innymi ludźmi ma obecnie do czynienia. Nie wspomnę, że wygląda jak kiczowaty kopciuszek. Sama Jola, straciła wszystko, co zyskała po poprzedniej edycji. Nie wzbudza emocji - wzbudza znużenie  :zzz:

Piotrek

Cytat: podmarkmaniakTV napisał/a:   
Były w internecie materiały z castingów. Na castingach - miła, szczera, otwarta osoba.
Dom Wielkiego Brata - latex, udawanie kogoś innego niż się jest, promowanie 'głupoty, pustoty'.

Chyba oglądałeś inne materiały z castingów. Tutaj od razu wszyscy stwierdzili, że Jolka to osoba nieświecąca intelektem. Na każde pytanie odpowiadała "Nie wiem" w bardzo charakterystyczny sposób.

Nie oto mi chodziło Podmarku ;) Jolanta wzbudzała osobę swojską - nie wyglądała na rozwrzeszczaną pannę. oto mi chodziło ;)

Cytat: Jasonto teraz sobie wyobraz te 'vipy' w domu bez Jolki. Nie mieliby czego pokazywac, bo nic oprocz zadan by sie nie dzialo. A oglądalnosc bylaby znikoma.

Jeżeli chodzi oto to może oglądalność nie byłaby znikoma, ale zgodzę się z tym, że Jolanta wzbudza emocje wśród mieszkańców i tego nie zaprzeczam - napisałem kiedyś w jakimś poście dotyczącym Jolanty w jej temacie ;)
Ale czasami powinna ustąpić.

Jasonie ja toleruję twoje zdanie - nie chce go podważać - a to, że czasami coś palne to wynika z mojego charakteru i nie należy brać tego tak na poważnie. ;)

Ale ja swojego zdania nie zmienię. Chyba, że nagle mi się odwidzi. Jolanta powinna trochę zwolnić.

Cytat: podmarkmaniakTV napisał/a:   

Jasonie - ''zejde z ciebie'' - za niektóre wypowiedzi, które mogły cie obrazić - przepraszam :)

chatiflatt

Cytat: JasonWięc udają glupie, puste, udają, ze czegos nie wiedzą, albo naprawde sie specjalnie nie interesują, zeby nie wiedziec. [...] I prosze zauwazyc, ze o kazdej z tych pan, za granicą o Britney i Paris, a w Polsce o Dodzie czy Jolce - duzo sie mowi
Porównywać Dodę do Jolki to tak jakby równać Siklawę z Niagarą - i to woda, i to woda, ale inny rozmach..

Cytat: JasonNie przeczę sobie, jestem od tego daleki.
Pachnie mi tu Chmielewską :>

No nie chce mi się pisać tak banalnie prosto byś zrozumiał o co mi biegało w poście wyżej.. Ale niech tam.

Pisząc:
CytatBardzo proszę nie uogólniać. Bo to brzmi tak samo, jak gdybym powiedział "Cała twoja rodzina, Jasonie, stawia sobie za wzór cnót moralnych Paris, o której piszesz dość często".
miałem na myśli to, że nie wszyscy Polacy uważają tak jak napisałeś [o latexie, o dziwkach itp.]. Owszem, wiele osób żyje stereotypem, że szata zdobi człowieka, natomiast pragnę przypomnieć, że potencjalny samiec szukający potencjalnej samicy - zupełnie nieświadomie - zwraca wpierw uwagę na strój, makijaż, fryz, figurę, twarz [oczywiście każdy samiec ma to poukładane w innej kolejności], bo tak już działa ludzki mózg. Więc taki latex dla jednych może być komunikatem "Ona ma doskonały zestaw genów, pędź ku niej!", a dla innych "STOP! Rozglądaj się dalej!".

Pisząc:
CytatJak to się ma do tego co napisałeś wyżej? - "W UK nikt nie patrzy na nikogo, bo kazdy sie zajmuje sobą, a nie ocenia innych, obgaduje i wytyka palcami.". Czyżby wyszła z Ciebie "ta polska żółć"?
miałem na myśli to, iż przeczy zamieszczona przeze mnie myśl z napisaną przez Ciebie wcześniej [Lenartowicz [...]. To dopiero stereotypowa Polka w UK - puszczalska pijaczka.] Raz piszesz, że w UK "nikt nie patrzy na nikogo, bo kazdy sie zajmuje sobą, a nie ocenia innych, obgaduje i wytyka palcami." a zaraz potem "stereotypowa Polka w UK - puszczalska pijaczka.". Więc jednak wytykacie tam ludzi palcami w tej UK, czy jednak nie?

Cytat: JasonTolerancja to jedno, akceptacja to inne. Wielu rzeczy nie akceptuje, ale toleruje.
Tu się i zgadzam, i nie zgadzam. Należałoby podyskutować, ale nie w wątku Jolanty, o ona nie wie co to jest równik, więc nie oczekujmy od niej wiedzy o tolerancji.

Cytat: JasonA wiekszosc, zdecydowana wiekszosc, radzi sobie o wiele lepiej, niz miliony ludzi w Polsce. Przykra prawda, ze tylu ludziom żal d.. sciska, ze innym sie powiodlo. I mowie ogolnie, nie tylko o sobie czy Jolce.
Kolejne uogólnienie. Czy my, 'szara polska strefa', zazdrościmy angielskiej 'szarej strefie'? Niee..

Może na tym skończmy off-toppa.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Jason

Cytat: chatiflattWięc jednak wytykacie tam ludzi palcami w tej UK, czy jednak nie?
Polacy Polaków tak. Tak jak w Polsce. Oczywiscie nie wszyscy, ale sie zdarza. Stąd ten stereotyp. Niestety wiele Polek psuje takim zachowaniem opinię tym normalnym. Brytyjczyków mało to obchodzi. O to mi chodzilo.

Jeżeli chodzi oto to może oglądalność nie byłaby znikoma, ale zgodzę się z tym, że Jolanta wzbudza emocje wśród mieszkańców i tego nie zaprzeczam
prosze zauwazyc, ze np wczorajszy odcinek byl praktycznie calkowicie poswiecony Jolancie. I jej koniom :D Wiec nie mowcie, ze bb 5 to nie kolejne BB Jola Show. Bo jest dokladnie jak w bb 4.1 A nawet jeszcze wiecej Jolki teraz. Choc spokojniejsza jest, co nawet w ringu pokazali w niedziele.

Amek

Widać już powoli jak sobie nie radzi i już udaję kogoś, te rozczulenia wczorajsze, sory troche sztuczne... Mam nadzieje, że odpadnie w tym tygodniu i bez niej będzie jakoś inaczej i spokojniej się oglądało, bo za każdym razem jak ją widzę w tej edycji szlag mnie trafia.. Robi z siebie gwiazde, a dla mnie nią nie jest. Zrobiła swoje w 4 edycji, po co sie wpier... do kolejnych i tam próbuje zaistnieć, przesiedziała 3 miesiące w tamtej po wyjściu 3 miesiące i teraz znowu się zapchała do kolejnej edycji, żałosne.

chatiflatt

Jolancie koń się oźrebił przed wejściem do Domu. A jak była mała to miała chomika, ale zdech.
Jolcia naprawdę kocha zwierzęta :D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

kryki

Popieram wasze liczne opinie. Jola naprawde jest kreatywna postaci i potrafi wzbudzać skrajne emocje ktore dla widza sa najważniejsze.

Pozostali uczestnicy boja się starcia z Jolanta. Ale i ona wie z kim ma konkurować, kto jest jedna z najsilnieszych postaci w grupie. Wie, ze Gulczasa i tak i tak ludzie beda kochać, bo był w pierwszej edycji i kazdy polak wie kto to jest GULCZAS, i dlatego ona stara sie udowodnic za wszelka cene, ze to ludzie ją kochają a nie jego. Próbuje go sprowokowac aby ten popełnił jakiś błąd ktory w konsekwencji wyjdzie na niekorzyść Gulczasowi. I tak właśnie sie dzieje Jolci a zwym zachowaniem troche pogrąza Piotra, ale miejmy nadzieje, ze da rade.

Jolanta, czuje ,ze nie podoła kofrontacj z Jarkiem, gdyż on już ma jakąs renome i jest jak dla mnie po za Millerem i Gulczasem prawdziwym VIP-EM. Jakoś sobie nie jestem w stanie przypomnieć azeby Jola sprzeciwiła sie Jarkowi. On jest dla niej za bardzo elokwentny aby zdołała go zprowokować, a zarazem zniszczyc w słownej konfrontacji.

Jola pogrąża Pana Alberta, ktory juz nie daje rady i powoli traci rownowage. Wykkorzystało jego wszystkie słabe punkty

Zobaczymy jaką bedzie gwiazda za dwa lata. Jak narazie to mozna jej sie tylko kłaniać. No moze bez przesady. Ale szacunek

kryki

Brawo!!!

Teraz, juz teraz mozna powiedzieć, ze producenci nie manipuluja wynikami. Wyszła prawda ile tak naparawde osób lubi Jole. Sama dobrze powiedziała na ringu, ze jej czas był w 4 edycji a teraz to inni powinni sie pokazać.

Sądz, ze Jola bedzie automatycznie nominowana do opuszczenia domu. Ale niminacje odbeda sie normalnie a uczestnicy nie beda wiedziec kto był drugi do wyjść, gdyz w tedy zapewne głosowali by na ta osobe ktora ma najmniejsze poparcie u widzów.

Napewno nie zostanie wyproszona z domu, bo producenci nie odpuszcza sobie tego, ze Jola z Gulczasem beda musieli razem spółpracować.

Szacunek dla producentów. (z umiarem)

chatiflatt

Cytat: krykiTeraz, juz teraz mozna powiedzieć, ze producenci nie manipuluja wynikami. Wyszła prawda ile tak naparawde osób lubi Jole.
Podtrzymasz tę opinię, kiedy dzisiaj o 21:28 WB ogłosi widzom i uczestnikom że "nie może podjąć tak trudnej decyzji sam, i zdaje się na decyzję szanownych widzów"?
Barbara Weston