Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Mar 2008, 23:20:11

Jason

Cytat: ŁukaszOna sie wcale nie rozbierała? Nosiła kawałek jakiejs szmaty z lateksu na sobie przez pol programu i wielka przeciwniczka sesji rozbieranych sie znalazła. <ściana>
roznica jest taka, ze Jolka nigdy nie swiecila biustem przed kamerami. Zawsze tom potępiala.

Cytat: Łukaszbo co to kogo obchodzi gdzie ona sie rozbiera i dla kogo.
jej dzieci

Cytat: FreddyNie od dzis wiadomo,ze Jolka ma slabosc do narkotykow
dobrze bym ci radzil powstrzymac sie z takimi tekstami, bo nie wiem ile masz lat, ale moze to sie dla ciebie zle skonczyc...

lille

Cytat: FreddyNiech sie ta Jolka tak nie wychyla za bardzo...Wtajemniczoni wiedza,ze Jolka lubi sobie wciagnac do noska oraz jakas pigulke zarzucic.Kto ja widzial na sunrisie wie o co chodzi!Jolka byla tak NACPANA pigulami,ze ledwo trzymala sie na nogach.Nie od dzis wiadomo,ze Jolka ma slabosc do narkotykow...

No tak, przecież Ty wiesz lepiej o Jolki problemach(?)! Tylko czemu mamy Tobie wierzyć? Kim Ty jesteś?  Musisz mieć faktycznie monopol na tę wiedzę. Pewnie razem z neozdradą w pakiecie takie coś sprzedają...Fajnie tak sobie popisać farmazony jak się nie ma nic do powiedzenia. A może ja nie umiem czytać ze zrozumieniem? - jak mi przykro.

Z całym szacunkiem,  ale co mnie obchodzą piguły na Festiwal Sunrise?
Pozdrawiam

chatiflatt

CytatFreddy napisał/a:
Nie od dzis wiadomo,ze Jolka ma slabosc do narkotykow

dobrze bym ci radzil powstrzymac sie z takimi tekstami, bo nie wiem ile masz lat, ale moze to sie dla ciebie zle skonczyc...
Tego jeszcze na tym Forum nie było - fan Jolki grozi antyfanowi Jolki! :bravo:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Piotrek

Zdjęcia z Sunrise były, widać było, że Jolka ''coś brała'' ale to tylko widać bo wiadomo, że zdjęcia można podreperować...

Cytat: chatiflattTego jeszcze na tym Forum nie było - fan Jolki grozi antyfanowi Jolki! :bravo:

Hehe :hahaha: Uśmiałem się za przeproszeniem jak cholera! :hahaha:  :ubaw:  :bravo:  Jasona nieźle poniosło... Nie wiem dlaczego ale jak ktoś odważy się coś na Jolkę powiedzieć to Jason jedzie po tym 'kimś' jak szalony.  To jego wychwalanie w dosłownie w każdym temacie mnie drażni - nie wiem jak Was. Ale Freddy'emu nie wierze...

Jason

Cytat: maniakTVZdjęcia z Sunrise były, widać było, że Jolka ''coś brała'' ale to tylko widać bo wiadomo, że zdjęcia można podreperować...
sam mam wiele zdjec, na ktorych mozna by powiedziec, ze cos bralem. Jesli takie zdjecie mam byc dowodem to faktycznie - wszyscy cpamy

Cytat: chatiflattTego jeszcze na tym Forum nie było - fan Jolki grozi antyfanowi Jolki! :bravo:
po 1 - żaden fan, te kwestie juz wyjasnialem
po 2 - nie grożę, a ostrzegam. Za pomowienie grożą odpowiednie sankcje karne.

Cytat: maniakTVNie wiem dlaczego ale jak ktoś odważy się coś na Jolkę powiedzieć to Jason jedzie po tym 'kimś' jak szalony. To jego wychwalanie w dosłownie w każdym temacie mnie drażni - nie wiem jak Was.
to tez juz wyjasnialem - taka moja rola tutaj

Freddy

Jason

Mozesz mi grozic a mi to kolo .... lata, misiu.Wiem Swoje  i na pewno nie bede sie nikomu tlumaczyl i tyle.

Pozatym nie jestem zadnym antyfanem Joli(jest mi Ona kompletnie obojetna)
Chcialem tylko przez to powiedziec,ze Jola zamiast czepiac sie Sylwii za ktora nie przepadam najpierw spojrzy na siebie,bo dziewczyna ma gruboo za uszami.

Pozatym Joanna Chmielewska w programie na zywo(big brother 4.1) opowiadala komus,ze Jola sie przyznala do brania pigul i tego nikt nie zaprzeczy.

chatiflatt

Cytat: Freddy
Pozatym Joanna Chmielewska w programie na zywo(big brother 4.1) opowiadala komus,ze Jola sie przyznala do brania pigul i tego nikt nie zaprzeczy.
Ale istnieje jeszcze coś takiego jak zawiść ludzka, prowadząca np. do kłamstwa.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Jason

Cytat: FreddyPozatym Joanna Chmielewska w programie na zywo(big brother 4.1) opowiadala komus,ze Jola sie przyznala do brania pigul i tego nikt nie zaprzeczy.
Joanna twierdzila tez, ze jest dziewicą...

wiec sam sobie odpowiedz czy to wiarygodne zrodlo

i powtorzę - ja nikomu nie grożę, tylko ostrzegam, ze za pomowienie moze cie czekac proces

-----------
nowootwarta, jedyna oficjalna strona Jolki:
www.jolantarutowicz.com

Detryt

Cytat: Jasonwiec sam sobie odpowiedz czy to wiarygodne zrodlo

No i co z tego, ze brala piguly? Jej sprawa, nikomu nie mozna tego zabraniac, zreszta patrzac na imprezy techno na jakich Jolanta bywa to bez pigul ciezko tam pewnie sie bawic. I malo kto bawi sie tam na trzezwo.

Showmag

Ze względu na BARDZO NISKI poziom dyskusji w tym temacie, wątek o Jolancie Rutowicz został zamknięty do odwołania.

Myślę, że osoby zarządzające forum mają lepsze rzeczy do roboty, niż CIĄGŁE czyszczenie tego tematu i czytanie każdego dnia pyskówek, jakie się tu toczą.

Może to da do myślenia osobom, które się wypowiadają w tym topicu...