Aleksandra "Sasha" Strunin

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Lut 2008, 17:10:44

Jason

tak tak. I nie dostala sie. A prosze - pozniej wielka kariera w The Jet Set. No trzeba jej przyznac, ze glos ma potezny. Udowodnila to i na plycie i w Sopocie i na Eurowizji i nawet w bb

gulczas

Szczerze mówiąc jestem zaskoczony że naprawdę potrafi śpiewać.Myślałem że to jedna z tych gwiazdek które dobrze brzmią tylko na płycie.A tu proszę.

kryki

Śpiewać to potrafi, ale widać ze to jeszcze nastoletnia dziewczynka, której tatuś załatwia wszystko.

Jason

CytatSzczerze mówiąc jestem zaskoczony że naprawdę potrafi śpiewać.Myślałem że to jedna z tych gwiazdek które dobrze brzmią tylko na płycie.A tu proszę.
to Eurowizji zes w zeszlym roku nie oglądal? Piosenke miala slabą, ale glos jak zawsze super na zywo. W bb wiele razy to udowodnila spiewając fragmenty roznych utworów, z hymnem na czele.

Piotrek

Dziewczynka, którą porwał show biznes. Ale nie powiem śpiewa ładnie. Ale jeżeli chodzi o dzisiejszy odcinek - była żenująca. Obgaduje z Najmanem wszystkich a jak nie z Najmanem to z innymi. Jakimowicz trochę racji ma - jest perfidna [moze nie do końca ale ma coś z tego]. JAREK też nie lepszy.

KIKA

Według mnie ta dziewczyna jest żenująca od początku tego programu, nic nie wnosi interesującego. A jej ciągłe zagrywki i obgadywanie innych, jest wręcz okropne. Stara się stworzyć wizerunek kogoś kim tak naprawde nie jest i to widać. Zgadzam się z Jarkiem, zresztą sami dzisiaj słyszeliści brudas!, ale wielka gwiazda.
Co się tyczy jej śpiewu to każdy ma prawo do własnej opinii dla mnie to ciągle śpiewa na tę samą nutę cudze kawałki, a czemu nie własne, bo może się zdemaskować?
Rzucała się jak Jarek powiedział "Rosja górą", ale kiedy śpiewała polski hymn, to mimo, że wszyscy wstali ona siedziała...

Showmag

Sashy nie trawię z jednego powodu: jest nijaka; nic godnego uwagi nie zareprezentowała.

Z kolei zawsze jestem pod wrażeniem osób, które śledzą jakieś mało wymagające reality shows i pozniej potrafią rownie ambitnie ocenić kogoś przez pryzmat tego, czy boi się koguta, czy też czy wstał/a przy śpiewaniu hymnu.  :yeah:

Rozumiem, że Ty ledwie usłyszysz hymn w tv i od razu stajesz na baczność? :zabek:

Piotrek

CytatRozumiem, że Ty ledwie usłyszysz hymn w tv i od razu stajesz na baczność? :zabek:

Haha, Aaragon to bylo dobre. Ale jak już wszyscy wstali to ona też powinna. Ale należy zauważyć że Jolanta jest z Polski, a podczas śpiewu hymnu przez Sashę nie wstala z krzesła. :) :kreci:

kryki

Bo tym odcinku Sasha zapewne nie bedzie miała tylu zwolenników co w zeszłym tygodniu. Dosy ć sporo osob ku memu zaskoczeniu glosowało na to azeby pozostała w domu.

Jason

Sasha jest dziewicą - ok. Ale to jej zdziwienie na widok ptaszka Mięśniaka to juz przesada. Potem biegala i wszystkim opowiadala 10 razy to samo.

Piotrek

Owszem to było dziwne... Może nie tyle co krzyk co opowiadanie o tym wszystkim mieszkańcom co ona zobaczyła. Przecież to nic nadzwyczajnego...

kryki

Cytat: JasonAle to jej zdziwienie na widok ptaszka Mięśniaka to juz przesada. Potem biegala i wszystkim opowiadala 10 razy to samo.

Własnie to jej zachowanie, opowiadania wszystkim do okoła co sie stało uswiadamia nas coraz bardziej, ze to nie Kobieta, ale dziecko.

Tom Kruz

Cytat: krykiWłasnie to jej zachowanie .... uswiadamia nas coraz bardziej, ze to nie Kobieta, ale dziecko.

A ktoś miał co do tego wątpliwości? Ja żadnych. Nie zmienia to faktu, że za jakiś czas może stać się kobietą z klasą. Urodę już ma, oby tylko charakter ukształtował się we ''właściwy '' sposób. życzę jej, aby za 15 lat miała w sobie tyle kobiecości i klasy co Angela.

Detryt

Cytat: maniakTVOwszem to było dziwne... Może nie tyle co krzyk co opowiadanie o tym wszystkim mieszkańcom co ona zobaczyła. Przecież to nic nadzwyczajnego...
Dla mlodej 18letniej dziewczyny?

Piotrek

Przepraszam, ale co to wnosi do tematu? Dwa posty do usunięcia moim zdaniem. Jeżeli to bylo pytanie retoryczne o tym bardziej.