[Szwecja] Big Brother

Zaczęty przez Showmag, Pn, 14 Lip 2008, 06:48:19

Damian

No tam to był finał, jak przystało. Tutaj też bardzo fajny. :)

Toni

Decyzja o powrocie BB do Szwecji była top a nie flop jak choćby u nas.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Ja tylko zerknąłem na otwarcie i finał, a tak nie oglądałem edycji, ale dom mięli super.

Toni

Ja także obejrzałem tylko start i finał, dom mieli owszem dość fajny, a że decyzja o powrocie była top świadczy o tym że w przyszłym roku ma być kolejna edycja więc widzom musiało się podobać.

Damian

No właśnie. I wszędzie gdzie Big Brother wraca to odnosi sukces, oczywiście tak nie mogło być u nas.  ;(

Toni

No niestety. Wpływ ma też na to w jaki sposób przebiega BB po powrocie (u nas pozostawiało to wiele do życzenia), może być ciekawie a oglądalność kiepska. Szwedzi jak widać znów zaciekawili się w oglądaniu kontenerowego programu.

Femek

Ruszają castingi do Big Brother 2012

Toni

A więc jednak będzie BB 2012. No to teraz już wiemy, że oglądalność była zadowalająca. Fajnie, że po pięcioletniej przerwie ma znów wzięcie. Z fragmentów podsumowujących podczas finału widać, że nudno tam nie było,
dom także fajny.

Toni

Szósta solo edycja w Szwecji rozpocznie się 19. lutego o godz. 21:00.
Do programu zgłosiła się rekordowa w tym kraju liczba chętnych uczestników - 10 tysięcy.

Damian

Czyżby Big Brother przeżywał u nich drugą młodość...?
Ciekaw jestem wystroju domu.

Toni

Gdzieś czytałem już jakiś czas temu, że wyniki zeszłorocznej edycji było bardzo zadowalające dla stacji.
Ogólnie w Skandynawii BB się przyjął na nowo. W Norwegii także powrót BB okazał się sukcesem stąd w tym roku także tam ma pojawić się kolejna edycja.

Toni

Dziś o godz. 21:00 dwugodzinny start szóstej solo szwedzkiej edycji BB w TV11. Prowadząca pozostaje bez zmian.
Program jak poprzednia, zeszłoroczna edycja potrwa 106 dni.

Toni

Czworo uczestników przebywa poza domem w miejscu przypominającym szopę. :) Pewnie widzowie zdecydują w głosowaniu, którzy trafią do domu Wielkiego Brata.
https://bigbrother.se/1.2538459/2012/02/18/big_brother_tjuvstartar_i_loftet

Toni

Start nowej edycji w Szwecji można zobaczyć na oficjalnej stronie programu.
https://tv4play.se/noje/big_brother?title=big_brother_1_del_1&videoid=2159758
Intro programu bez zmian. Studio identyczne. Logo programu w lewym górnym rogu. Podczas poprzedniej edycji loga nie było widocznego na ekranie.

Damian

Kolejny BB w TV4. :D Fajnie że można obejrzeć start. ;)