[Ukraina] Big Brother

Zaczęty przez Toni, Pt, 24 Cze 2011, 14:41:41

Femek

czekam na kopertę :-)

Nerox

Aż się człowiek gotuje się w środku, kiedy sobie przypomni jak rewelacyjnie była i jest realizowana ukraińska Fabryka Gwiazd. Tak samo ukraińskie X-Factor, Mam Talent czy The Voice trzymały wysoki poziom oryginałów. Może gdyby Big Brothera realizował STB lub Novy Kanal, to to wszystko by inaczej wyglądało.

Toni

Cytat: Femek w Nd, 18 Wrz 2011, 20:31:01
czekam na kopertę :-)
...a potem na bliźnikaków bądź bliźniaczki, dwoje starszych uczestników... :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Femek

oo jest koperta hahahha

Nerox

Eldar dostał wiadomość od Wielkiego Brata, że nie wejdzie dzisiaj do domu.

Toni

No to spodziewajmy się podobnych akcji także. Już ziewam. :) Z drugiej strony można się było tego spodziewać. :)

Nerox

No i pierwszy "live" BB UA przeszedł do historii. Podsumowując jednym słowem: ŻENADA

Damian

Tragedia. Znowu akcja z kopertą. Jest mnóstwo twistów z zagranicznych BB, a oni dalej cisną ten nudny motyw z kopertą i wejściem innego dnia.  :boks:

Toni

Moim zdaniem gorzej niż żenada.

Nerox

Damian czy twist z Aleksem, który został prowadzącym pojawił się już w jakiejś edycji?

Femek

to ja czekam na wersję Big Brother Polska v Ukraina, może się uda tuż po euro 2012 ^^

Toni

Nie sądzę, żebyś się doczekał :) aczkolwiek może fajnie by było. :)

Damian

Cytat: Nerox w Nd, 18 Wrz 2011, 20:52:22
Damian czy twist z Aleksem, który został prowadzącym pojawił się już w jakiejś edycji?
No nie, ale to jest jakiś wielki i znaczący twist. Na mnie to żadnego wrażenia nie zrobiło.

illumanti

Jesteście w 100% pewni, że ten dom nie jest w Polsce? Nawet by się zgadzało to, że studio jest troche daleko od domu, bo wejście uczestników jest pokazywane sporo później.

Nerox

Za dużo wpadek na żywo, żeby przypuszczać, że to wszystko było wcześniej nagrywane. Poza tym nie ma takich szybkich samolotów, żeby w ciągu 10 minut przetransportować uczestników ze studia w Kijowie do domu BB w Polsce :D Swoją drogą, to kto chciał ten mógł przyjść na "live", ponieważ zarówno na fb jak i na vkontakte podano nry, pod którymi można było rezerwować sobie miejsca.