[Ukraina] Big Brother

Zaczęty przez Toni, Pt, 24 Cze 2011, 14:41:41

podmark

Cytat: illumanti w Pn, 26 Gru 2011, 19:03:05
A skoro jeden producent się nie sprawdził, to ja teraz opcjonuję za Okiłem Khamidovem! Przynajmniej śmiesznie by było!
Byłoby nie śmiesznie, a żenująco, bo BB osiągnąłby poziom formatów reżyserowanych przez Khamidova - "Dlaczego Ja ?", "Trudnych spraw" i "Pamiętników z wakacji".
Khamidov jest mylnie utożsamiany z sukcesem "Kiepskich" - potencjał to początkowy scenariusz, który potem zaczął być mdły. Zbiegło się to w czasie z założeniem Tako Media, przez co ludzie uważają, że dopóki był Okił, to Kiepscy byli śmieszni...

illumanti

Damian, nie rozumiem czemu tak najeżdzasz na ATM. Skąd wiesz, że to oni są winni porażki BB w PL? Sam widzisz jaka jest sytuacja na Ukrainie, a tam ta firma nie produkowała tego formatu.

Damian

illumanti, czytaj ze zrozumieniem. Nie chodziło mi o najeżdżanie na ATM, wspominałem o tym by nie zaczynać tego tematu bo wyjdzie z tego to co było z ATM, że może bez nich, itd.

Nerox

W komentarzach do informacji o wygranej  na oficjalnej stronie BB UA wyczytałem, że podobno głowa nagroda to milion hrywien. Ponadto, nawiązując do newsa, finał BB UA jak i sam projekt cieszył się większym powodzeniem na Vkontakte (wschodni odpowiednik fb). :)

illumanti

Milion hrywień to około 430 tysięcy złotych. Jak na dzisiejsze czasu, to bardzo się szarpneli z nagrodą! GZ!

Damian

Tak myślałem że muzyka z czołówki BB Ukraina jest z jakiegoś kraju, dzisiaj już wiem z jakiego.
Ten sam dźwięk był w edycji BB w Finlandii która rozpoczęła się szybciej...
https://youtube.com/watch?v=thP2YtO59Jk&feature=related

Toni

Dziwi mnie, że mimo kipeskiej oglądalności nie skrócili czasu jego trwania (chyba, że nie mogli). Zakończył się zgodnie
z zapowiedzią.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Widocznie już chcieli skończyć. Był specjalnie zbudowany dom, no to już doprowadzili program do końca.

chatiflatt

CytatZbiegło się to w czasie z założeniem Tako Media, przez co ludzie uważają, że dopóki był Okił, to Kiepscy byli śmieszni...
Zgadza się :/
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston