[Ukraina] Big Brother

Zaczęty przez Toni, Pt, 24 Cze 2011, 14:41:41

Damian

No właśnie, ciekawe co dalej z programem. Będzie druga edycja?
A tutaj house tour po domu: https://big-brother.com.ua/ru/o-proekte/3d-tur.htm

Showmag

Profesjonalna robota.
Wszedłem do sklepiku i nie chcieli mnie już wypuścić :los:

A ten ogród ze sztuczną trawą to pewnie pełni rolę pomieszczenia na miotły?

Damian

Ten wypierdek ogródka to jakaś kpina. Okropnie to wygląda, czasem w oborze jest ładniej.  :dziad:
Się wysilili i postawili kilka kwiatków w doniczkach.

Toni

Finał 25. grudnia o godz. 23:00 - 01:30.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

brotherfan

Zobaczcie jak wyglądał jeden z ostatnich ringów - https://big-brother.com.ua/ru/video/tv-epizody/big-brother-ring-9.htm. Śmiech na sali :D. Czy to jakaś pomyłka i to nie jest program "Ring", czy oglądalność jest tak niska że nieopłacalne jest wykorzystywanie studia?

Damian

Widziałem. Co to się porobiło?!  :szok:
Big Brother Ring wygląda jak Big Brother Prosto z domu!!!
Czyżby oglądalność była taka tragiczna, że nie opłaca się tego realizować w studio?

podmark

Ostaszkiewicz to nieudacznik, który jest pchany do przodu przez zapatrzonych w niego ludzi z góry.
Bardzo dobrze, że Jaruś położył kolejny program ! BB w TVN nie udało mu się zniszczyć tylko dlatego, że jedyne co mógł to się odzywać jako Wielki Brat. Gdyby miał możliwość decydowania, co będzie dane na wizję, to kariera BB w Polsce skończyłaby się na pierwszej edycji, a Ringi pod koniec sezonu byłyby robione ze spiżarni Domu WB !

Femek

hahaha w spiżarni :)) dobre haha, kto wie jak z oglądalnością ?

Toni

Teraz już wiemy dlaczego przesunęli pseudo-ring na tak późną porę emitowania (najpierw na godz. 17:30
a teraz na 23:00). :) Aż z "ciekawości" obejrzę ten finał.

Damian

Cytat: podmark w Cz, 15 Gru 2011, 21:01:53
Ostaszkiewicz to nieudacznik, który jest pchany do przodu przez zapatrzonych w niego ludzi z góry.
Bardzo dobrze, że Jaruś położył kolejny program ! BB w TVN nie udało mu się zniszczyć tylko dlatego, że jedyne co mógł to się odzywać jako Wielki Brat. Gdyby miał możliwość decydowania, co będzie dane na wizję, to kariera BB w Polsce skończyłaby się na pierwszej edycji, a Ringi pod koniec sezonu byłyby robione ze spiżarni Domu WB !
Dokładnie. Pewnie gdyby nie jego wkład w 4 i 5 dzisiaj moglibyśmy oglądać kolejne...
Nic się nie zmieniło od 2008. Niczego się nie nauczyli. BB Ukraina od początku był skazany na porażkę. Szkoda tylko mi że tak sami niszczą format.

Toni

Nie trzeba się zastanawiać czy będzie 2. edycja. :) Oczywiście, że nie będzie.

Nerox

Finał BB UA nie jest realizowany ze studia z początku programu tylko z tego pseudo studia ;) Ciekawe kto wygra. Na chwilę obecną największe szansę mają Alexandra i Kristina. Anatolij nie ma szans (blisko 30 % różnicy w głosach).

Pomyłka z mojej strony. Jednak finał jest realizowany z dwóch miejsc: z właściwego studia i z pseudo studia :)

Damian

Śmiech na sali ten finał. Totalnie zniszczyli nasi BB.

brotherfan

Nie rozumiem po co korzystają z tego małego pomieszczenia. Przecież w tym wypadku to chyba nie ogranicza kosztów, skoro używane jest także główne studio (swoją drogą lekkie pustki w nim)? Oprócz początkowego wejścia prowadzącego z ringu kamerowego nic tutaj mi się nie kojarzy z finałem. No ale dopiero pół godziny programu.

Toni

Czyli jest tak jak w rankingu na oficjalnej stronie programu. Najmniejsze szanse na zwycięstwo ma Anatolij. Wygra Aleksandra.
Biedny finał. Nie ma się co dziwić jak marne zainteresowanie programem.