[Ukraina] Big Brother

Zaczęty przez Toni, Pt, 24 Cze 2011, 14:41:41

Damian

Szkoda że takie rzeczy dzieją się już w pierwszej edycji.

Toni

Muszą się dziać takie rzeczy w 1. edycji w krajach które dopiero teraz wchodzą z BB.
Dziesięć lat temu było co innego. Bez jakichś kombinacji wielkich i tak było najlepiej.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Nerox

Ustawka czy nie, ale zaraz po ucieczce został przechwycony przez ochronę i umieszczony w sekretnym pokoju, w którym pozostanie do niedzielnego ringu.

Femek

czyli wynika, że kolejne zadanie ....

Damian

Oglądałem fragment ostatniego Ringu. Muszę przyznać że dużo lepiej teraz to wszystko wygląda. Jakoś tak to wszystko ma jakiś skład i ład.

Toni

Lepiej późno (aczkolwiek nie jest bo dopiero minął miesiąc od startu) niż wcale. :)

Toni

Kopiuj - wklej. :) (BB PL - BB UA)
42 . dnia do domu weszło dwoje bliźniąt - Nazar i Taras. Tak samo jeden z nich przebywa w domu z mieszkańcami, drugi w specjalnym tajemniczym pokoju (i wymiana na znak Brata).
Nie wiem tylko ile zadanie-challenge ma trwać. Być może tydzień. Wówczas gdy żaden z mieszkańców się nie zorientuje że są bliźniakami oboje pozostaną w domu jako normalni uczestnicy.
Coprawda ucieczki przez dach w edycjach Czwórki nie było ale za to była agresja. U nas coprawda zdecydowanie gorzej jednak motyw ten został wykorzystany także na Ukrainie w sposób łagodniejszy między dwoma kobietami. :)

https://bbfun.de/uploads/1/img/datei_1320515512.jpg
Jedyne co mają lepsze niż w Czwórce to salon. https://bbfun.de/uploads/1/img/datei_1320515616.jpg

Spartak opuścił dom na własne życzenie 38. dnia podczas gdy po czterech dniach za zgodą widzów wrócił do programu.

Nerox

Toni czy możesz weryfikować swoje informacje (albo w ogóle nie pisać)? Spartak nie powrócił do programu (chociaż miał taką możliwość), ponieważ nie zgodzili się na to widzowie w głosowaniu.
Swoją drogą widzę, że w ukraińskiej edycji producenci skupiają się na "praniu brudów" z życia prywatnego uczestników. Wcześniej zaprosili do programu byłą miłość Konstantina a teraz na prawach gościa pojawiła się była "partnerka"  Eldara ;)

Toni

Spartak wrócił 42. dnia do programu. Podczas najbliższych nominacji został automatycznie nominowany
(jakoby widzowie mieli zdecydować czy ma zostać w programie czy go opuścić) jednak po tygodniu ponownie dobrowolnie opuścił dom.
Podałem informacje zamieszczone na jedenym z portali (źródłem nie była wikipedia) a on podał, że wrócił do domu decyzją widzów a ja sam nie wiem gdyż nie oglądałem tych odcinków przed jak i po jego wejściu.

Toni

Stacja zmieniła godziny nadawania Wielkiego Brata. Według programu wynika, że od poniedziałku do piątku
już o godz. 13:00 chyba relacja prosto z domu a codzienne odcinki dopiero o godz. 22:50.
O 1:10 półgodzinne odcinki więc może to będzie BB-Extra. Ringi w niedziele już o 17:30.
Może ze względu na nie zadowalającą oglądalność stacja przesunęła godziny emisji (np w Czechach też tak było).

Damian

Ale dziwne godziny emisji. :krzywy:
Ciekawe jak tam w ogóle z oglądalnością i czy jest szansa na BB2.

Femek

raczej nie będzie BB2  bo już nie mają pomysłu na kolejną edycję, bo jeszcze raz powtarzać te same twisty...

Damian

Jest dużo pomysłów, tylko trzeba je umieć wykorzystać. Tyle edycji na świecie było, a oni cisną to co u nas. Ale te godziny to masakra jakaś, oglądalność pewnie słabiutka...

Toni

Racja. Godziny emisji są beznadziejne (aczkolwiek dla nas). Być może w tym okresie godzinowym w innych stacjach nie ma zbytniej konkurencji dla BB :) stąd takie a nie inne godziny.
Przesunięcie świadczy o tym, że kiepska oglądalność. Gdyby byli zadowoleni to by godzin nie przesuwali ot tak sobie chyba, że zadowelenie było lecz chcieli może w ten sposób mieć jeszcze więcej :) (lecz to ryzyko).
Lepiej już było w Czechach ale oni przesunęli tylko codzienne odcinki z godz. 20stej na 17:15, a pod koniec edycji na 18:00, natomiast ringi i extra pozostały bez zmian.

Toni

Minęły dwa miesiące pierwszego ukraińskiego Brata.
Tydzień temu, 56. dnia do domu weszło trzech nowych uczestników - Aleksandr, Andrey i Anton.