[Ukraina] Big Brother

Zaczęty przez Toni, Pt, 24 Cze 2011, 14:41:41

Damian

A to teraz w tym odcinki o 20 lecą nominacje, czy później?

Nerox

Teraz lecą, ale takim tempem, że albo nie pokażą wszystkich nominacji, albo przedłużą odcinek o kolejną godzinę ;)

21:01 - właśnie zaczyna się kolejna godzina głównego wydania BB UA. Tak bardzo to nawet u nas nie przedłużali ;)

Damian

A podczas nominacji jest ta muzyczka co u nas?

Nerox

Damian

A jakaś w ogóle jest, czy tak na sucho nominują?!  :szok:

Nerox

Na sucho :)  Prowizorka pełną gębą ;)

Jak już wcześnie wspomniałem Konstantyn i Spartak dostali nominacje z automatu. Pozostałe dwie nominowane osoby to Aleksandra i Irina.

Damian

Ale słabizna. Bez muzyki to już w ogóle.  :sciana:

Toni

W Czwórce nawet często przedłużali też ale to do pół godziny max. Bez muzyczki? Ale beznadzieja.
Może ta słynna muzyka dodatkowo płatna musiałaby być. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Zapewne przy drugich lub trzecich nominacjach będzie muzyczka. Oni są kompletnie nie przygotowani do tego programu.

illumanti

No, to jeszcze czekam na tydzień PRL i limitowanie papieru toaletowego jak to u nas było. Jeden z lepszych tygodnii który im się udał. Oglądałem ze 4 odcinki.
Powiedzcie, czy jest ten pokój seksu (w panterkę) i czy jest sekretny pokój? Jeśli tak - podobne do naszych?

Damian

Na przeciwko łazienki są zamknięte drzwi tak jak to było u nas. Zapewne jest to sekretna sypialnia.

Nerox

No i Irina odpadła. Zero zaskoczenia, bo na oficjalnej stronie były (od czasu nominacji) aktualizowane na żywo wyniki. Żenada...

Odpuszczam sobie BB UA, ograniczę się tylko do sobotnich odcinków i może do ringów ;)

Damian

Mam nadzieję że chociaż przy wyjściu z domu jest jakaś muzyczka, jak to było u nas...?

Nerox

Nie zwróciłem uwagi. Na pewno w momencie wyjścia uczestnika Wielki Brat mówi: X opuszcza dom Wielkiego Brata.

Damian

Chociaż tyle, że się odzywa. Pamiętam że nasz WB też w BB4-5 się czasem odzywał. Szczególnie jak ktoś się guzdrał z wyjściem, to zaraz było: Musisz opuścić dom Wielkiego Brata. :P