[Ukraina] Big Brother

Zaczęty przez Toni, Pt, 24 Cze 2011, 14:41:41

Nerox

Według informacji zamieszczonych na oficjalnym profilu BB UA na fb i vkontakte już jutro w programie na żywo pojawi się sobowtór Julii Tymoszenko :) Ciekaw jestem czy zostanie ona nowym uczestnikiem czy może wejdzie do domu na chwilę.

Podobnie jak w Polskiej edycji przed zakupami w sklepiku uczestnikom został zaprezentowany skrót wydarzeń z bieżącego tygodnia. Odnośnie zakupów, to WB dał "dobrą" ceną na papierosy. O ile się nie mylę to było to 800 hrywien przy całkowitym budżecie 1000 UAH :D Na szczęście WB obniżył potem tę cenę do 100 UAH

Swoją drogą (nawiązuję do wczorajszego odcinka), to prędzej czy później zamknięcie dwóch facetów w domu BB musiało się tak skończyć. ;) Dziwi mnie trochę postawa Konstanina, który podczas powitalnej kolacji mówił o tym, żeby dawać dobry przykład swoim zachowaniem wszystkim widzom, a teraz sam kilkukrotnie uderzył Wladimira. Lekka hipokryzja, nieprawdaż?

Nerox

Sorry za posta pod postem, ale nie mogę edytować. Sobotni odcinek był skrótem wszystkich wydarzeń z minionego tygodnia. Co ciekawe program nie ograniczał się tylko do wydarzeń zaprezentowanych w głównym wydaniu, ale również do programów BB UA Extra. W Polsce też tak było?

Damian

W Polsce tak nie było. W niedzielę był zawsze Omnibus, czyli skrót wydarzeń z minionego tygodnia. A co do BB UA, to dzisiaj jest Ring? o której jest dzisiaj jakiś odcinek BB? o 20?

Nerox

Dzisiaj jest Ring, podczas którego wejdą pozostali uczestnicy. O 20.00 czasu ukraińskiego, czyli o 19.00 naszego czasu.

Damian

Dzięki wielkie. Ciekawe jacy będą nowi.

illumanti

Dużo przemocy w ich domu.
Widać Endemol się postarał. Basen mają spoko  :ubaw: Git majonez normalne. Baśka Kwarc powinna tam zresztą ich sama odwiedzić

Damian

Poprawili trochę studio i jest jeszcze bardziej podobne do naszego. Praktycznie takie same. Oczywiście mają też te same błędy co u nas. Czyli np. wyniki głosowania i nagle znikają i czarny ekran. :P

Nerox

Mimo wszystko uczą się na błędach i realizacja wypada o niebo lepiej niż tydzień temu.

Damian

Do finału akurat będzie idealnie. :D

illumanti

Studia nie mają takiego złego. Pokój zwierzeń też niczego sobie, ale byłby lepszy, gdyby ten czerwony był bardziej intensywny a nie taki blady.
2 godziny trwa niedzielny odcinek. Całkiem sporo.
I jak oni na tym zarabiają skoro reklamy są tylko przed i po?  :?!:

Nerox

@illumANti        ( :) )

Tydzień temu nie było reklam, więc dzisiaj nadrabiają ;) Już przestałem liczyć, która przerwa reklamowa teraz leci :)

illumanti

No właśnie zauważyłem, że jednak były reklamy. I jestem illumanti, nie illuminati  :ubaw:

Nerox

W tym tygodniu w BB UA tydzień wojskowy :)

Damian

No nareszcie jakiś fajniejszy tydzień.
Nerox, skąd Ty to wszystko wiesz? :P

Nerox

Oglądałem w TV wydanie z 16.30 i pod koniec była zapowiedź głównego odcinka :)