[Ukraina] Big Brother

Zaczęty przez Toni, Pt, 24 Cze 2011, 14:41:41

Damian

Oczywiście że to nie jest nasz dom, to widać. Oni mają swój dom, wzorowany na naszym.

Toni

Gdyby dom był u nas powinny być jakieś informacje na ten temat. Poza tym to co Nerox pisze ewidentnie wskazuje na to, że dom mają u siebie i nie ma co się doszukiwać, że jest inaczej.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Oczywiście że tak. Przecież to od razu widać że jest to nowy dom, tyle że wzorowany na naszym. Nie doszukujcie się w tym niczego, bo to nie jest nasz dom.

illumanti

Ogrodu nie było dużo pokazane, a jakość transmisji live marna, ale jedno mogę powiedzieć: to jakiś syf. Nie dość, że nie ma trawy to spacerniak w więzieniu jest lepszy. A dom bardzo mocno wzorowany jest na polskim. Widać, że Ostashkievich ma podwyższone ego.

Damian

Ja nie rozumiem po co wzorowali się też na ogrodzie. U nas zrobili klitkę, to nie znaczy że tu też musi być. Może to był pomysł Ostaszkiewicza, że ogród ma być malutki żeby uczestnicy mięli mało miejsca i żeby więcej spięć było. :D

Toni

Widocznie według niego to jak wygląda jedyne miejsce poza czterema ścianami (czyli ogród) nie jest ważne jakie jest i może być byle jakie.
Moim zdaniem ogród powinien być w miarę przyjazny jak i cały dom. W końcu w zamknięciu 100 dni to jest dużo.

Damian

No właśnie. Nie wiem co oni mają z tym ogrodem. Skoro mięli możliwość, no to mogli już większy wybudować. Jeśli będzie druga edycja to nie zdziwię się jak w salonie zostaną stare sofy, a ściany będą żółte.  :plask:

Toni

Także by mnie to nie zdziwiło. Oby nie został odebrany BB w Ukrainie tak jak w Czwórce, a może i jeszcze gorzej
wówczas przygoda zakończy się na obecnej edycji. :)

Damian

A w pierwszym odcinku zobaczymy zapewne tydzień cyrkowy.

Toni

:) Ciekawe co będą mieli innego niż było w Czwórce. :)

Damian

I teraz z pewnością mogę stwierdzić że jest to nowy dom. Na tym filmie który został wyemitowany godzinę przed startem BB UKRAINA jest pokazana budowa domu: https://youtube.com/watch?v=pzcdaEXf0qY
Teraz już nie ma wątpliwości. :)

Toni

Oczywiście, że nie ma. Moim zdaniem nikt nie powinien przypuszczać tego już w momencie podania do informacji,
że Endemol Polska go wyprodukuje.

Damian

Nerox

Co prawda dopiero jutro nadrobię odcinki z dzisiejszego dnia, ale dzisiaj na stronie BB UA zauważyłem w opisie uczestników informacje, które pozwalają przypuszczać, że BB UA będzie równie "uczciwy" jak BigBrothery realizowane przez TV4.
Otóż Aleksandra nie była na kastingu i dostała się z osobistej rekomendacji a Aliona została wybrana przez Ostaszkiewicza (również nie brała udziału w kastingu).