[Ukraina] Big Brother

Zaczęty przez Toni, Pt, 24 Cze 2011, 14:41:41

illumanti

Damian

Znowu sztuczne emocje, że reszta wejdzie innym razem. Przesadzają. Kopia naszego BB. Mogli jakieś inny pomysły dać.

illumanti

Nasz BB4.1 też się zaczynał we wrześniu. Czyli na wiosnę edycja VIP, a później kolejna i koniec?  :ubaw:

Ciekawe kto będzie nową Jolą :D

Nerox

Wnioskując po tym jak i o czym się wypowiada, to obstawiam uczestniczkę nr 3 ;)

Szczerze mówiąc, to kiepski ten pierwszy "live".

No i kolejna uczestniczka.

Femek

jak już chcą kopiować  to mogą zrobić polską kopię "agenta" bo to się u nas udało :-) szkoda bo wg mnie mogli zrobić  o wile lepiej niż jest... chociaż zobaczymy jakie będą mieć wyniki oglądalności przez pierwszy tydzień

Damian

Jest bardzo kiepsko, naprawdę. Myślałem że będzie dużo lepiej. Obwinialiśmy ATM o dużo rzeczy, a jak widać oni dalej to robią. Znowu z ogrodu klitka. I nie ma ATM, a jest tak samo źle.

Nerox

IMHO
Plusy BB UA:
- twist z uczestnikiem, który został prowadzącym
- brak reklam (chociaż to jest specyfika stacji a nie formatu)

Minusy BB UA:
- cała reszta ;)

illumanti

Widać wina leży u Producenta. Wkurza mnie ich tune theme, ta melodia jest beznadziejna, chyba że Ukraińcy mają taki gust  :?!:

Damian

Przynajmniej teraz wiemy że gdyby powstał BB6 w Polsce, to nic by się nie zmieniło. Oni się nie uczą na błędach nic a nic.

Toni

Po zdjęciach muszę pochwalić edycje Czwórki. Tutaj wieje takim byle czym. Start bardzo krótki bo tylko godzina,
ale trzeba wziąć pod uwagę brak reklam. U nas trwałby półtora godziny.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Nerox

Przepiękna wpadka ze światłami podczas wejścia piątej uczestniczki :D To jakaś komedia a nie BigBrother

Damian

A co się stało ze światłami?

illumanti

Ona ma misia a nie konika  :bye:

Nerox

Wejście piątej uczestniczki i większa część rozmowy odbyły się przy przygaszonym oświetleniu. Ostaszkiewicz zapił i pewnie nie zdążył włączyć ;)

Toni

Jeśli kopiować będą także dalej to co było w Czwórce to nic ciekawego dla nas.
Te wejściowe drzwi i brak trawy w "ogrodzie" moim zdaniem to kpina. :)
Czyżby była to Jola z misiem? :) Z zewnątrz napewno nie.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!