[Serbia] Veliki Brat

Zaczęty przez podmark, So, 21 Mar 2006, 22:28:38

Damian

Myślałem że przynajmniej pisze się o starcie/finale danej edycji.

Showmag

Kiedyś się pisało. Czyli do października 2010 roku.

Damian

Jak dla mnie, to lepiej napisać o starcie/finale w jakimś kraju Big Brother'a, niż po kilka newsów o tym kto poprowadzi " Taniec z Gwiazdami".

Toni

Także brakuje mi wzmianek na stronie głównej o tym, że w danym kraju rozpoczął się czy też zakończył
np Big Brother w danym kraju i jakie mniej więcej były zasady itp.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

kamil2505

Zgadzam się z moimi przedmówcami.... Według mnie strona informacje o zagranicznych edycjach Big Brother są ważniejsze i ciekawsze niż np informacje o wpływach cennikowych danego programu jak np. "Taniec z gwiazdami", które można przeczytać na innych portalach, nie wspomnę już o "gorących newsach" rodem z pudelka ;/ Przez 10 lat ten portal zmienił się diametralnie.... niestety chyba na gorsze. To taka moja opinia...

Showmag

Niestety dla Was, statystyki mówią zupełnie co innego. Malkontentom pozostaje napisać, że 10 lat temu strona dotyczyła jedynie programu "Big Brother". I gdyby miało zostać tak jak było niegdyś, to witryna dawno przestałaby już istnieć, bo zainteresowanie tym rs (w porownaniu do innych formatow) jest w Polsce znikome.

Na stronie głównej jest opcja "kup kawę" i dodatkowo można wpisać również cel dla jakiego jest ona stawiana.
Zawsze możecie zadziałać w ten sposób :)

Damian

Nie wie Ktoś co z tym Big Brother'em? Ostatnia edycja była w 2011 roku, a widzę że póki co nie planuje się kolejnej, nie wiecie czemu? Czy Oni tak zawsze mają dwuletnią przerwę?

Damian

Big Brother wraca do Serbii. 25. marca rusza kolejna, piąta już edycja "Celebrity Big Brothera". Twórcy zapowiadają kilka zmian w zasadach. Sam dom nie zmienił się praktycznie w ogóle.

Damian

Dzień 1: https://youtube.com/watch?v=4pP8ETNlGOQ&feature=player_embedded
Można obejrzeć całe odcinki tej edycji. Zobaczymy jak długo się utrzymają na You Tube...