[UK] Big Brother 13

Zaczęty przez Damian, So, 12 Lis 2011, 13:40:41

Damian

illumanti

Akurat w realizacji to ta edycja mi się bardzo podoba, nie a czego zarzucić

Damian

A Komu nie podoba się coś w realizacji...?
Dzień 7: Nominacje: trochę dziwnie one wyglądają w UK. Nie są zbyt emocjonujące, nawet podczas nominowania nie ma jakiejś muzyczki, biednie też jest z ogłaszaniem. Mieszkańcy powinni wiedzieć Kto ile otrzymał głosów. Z dwóch nominowanych osób obu nie lubię, także tym razem który by nie wyszedł to będzie dobrze. Polubiłem Benedicta.

illumanti

Haha, Benedict to się w ostatnim odcinku ładnie zadowalał w łazience podczas kąpieli  :devil:

Nominacje były ok, moim zdaniem ta edycja, jak na razie, jest najlepsza z dotychczasowych na C5

Damian

Widziałem tą akcję z nim, haha! W ogóle edycje na C5 pod względem realizacji odcinków są na wyższym poziomie niż w C4.

illumanti

To prawda.. trudno określić dlaczego. Tutaj chodzi o szczegóły nawet, ujęcia z kamery, czy chociaż tło pod napisami. Wszystko jest zrobione tak nowocześnie. Oświetlenie domu także wpływa na realizację, i na wygląd tego wszystkiego. Zauważ, że jeśli tutaj jest pokazywany dom, zadbali o każdy szczegół (z live jest różnie, no ale wiadomo, że to już trudniejsze).. Jestem pełen podziwu :-)

Hmm.. Wielki Brat nie siedzi zawsze w kabinie? jego reakcja jest często chwilę opóźniona..
I nie rozumiem czemu nie mogą siedzieć u góry? Jak Aaron wszedł po schodach, Wielki kazał mu zejść na dół  "Would Aaron    come downstairs immediately"

Wkurza mnie ten Aaron, nawet nie chciał zejść do pokoju zwierzeń jak go wielki brat poprosił  :?!:

ogląda tu ktoś jeszcze BBUK13 oprócz mnie i Damiana?

Aron wyłączał światło, Wielki włączał ;-) Fajnie to wyglądało :)

Luke S rozmawiał w nocy z Asheigh(dobrze to imię napisałem?) o swoich... jądrach :D Jedno ma ponoć większe, i pokaże jej pewnego dnia. LOL

Damian

I te nowe kamery są odlotowe! :D (w Glass House są takie same)
Wszystko jest na picuś glancuś, edycja warta uwagi. Co do tych schodów to rzeczywiście lipnie, przecież nie mają tam kontaktu z światem zewnętrznym, po prostu schody i tyle. W BB11 też nie mogli wchodzić, nie rozumiem tego. Może żeby nic nie usłyszeć? (choć w to wątpię). Z tym światłem też dziwna sprawa. To Wielki Brat powinien WYŁĄCZNIE móc włączyć/wyłączyć oświetlenie, a tak Ktoś może się cały czas bawić i wkurzać ekipę...

illumanti

No czarne kamery są świetne, o niebo lepsze niż te srebrne :-) I ten napis czerwony z ostrzeżeniem też do nich świetnie pasuje ;-)

No Aaron już cwaniakuje, ale pewnie wie, że niedługo odpadnie..

Ciekawe kogo widzowie wybiorą. Moim zdaniem wyleci Chris, bo jednak Aaron bardziej się podoba żeńskiej części widowni

Damian

Jak dla mnie oboje mogą wylecieć. Arron rzeczywiście już irytuje i mógłby wylecieć, znowu z drugiej strony jest ciekawiej.

illumanti

Podgrzewa atmosferę w domu, doprowadza do kłótni, więc jest spoko ;-) Przez niego mieszkańcy wczoraj musieli opuścić sypialnię, musieli czekać na wyniki nominacji w salonie.

Damian

Dlatego moim zdaniem niepotrzebny jest włącznik mieszkańcom. To Wielki Brat powinien im włączać światło...

illumanti

no i może przecież ;-) Mieszkańcy jak chcą wyłączyć, to wyłączą, najwyżej WB im włączy. Żaden problem ;-)

Damian

Tak, tylko właśnie mogą się bawić tym światłem i wkurzać ludzi z ekipy. :P

illumanti

wkurzać nie wkurzać, nie robią tego codziennie przecież, a za to im płacą.

Damian

Dzień 8 zaczyna się niesamowicie. Świetne zadanie!