[UK] Big Brother 13

Zaczęty przez Damian, So, 12 Lis 2011, 13:40:41

illumanti

To co wylał jej na głowe to powiedziała że to jakaś pasta z ryb, bo śmierdziało rybami :)

Ogólnie dzień był spoko, i tak się sporo działo jak na końcówkę, nie żałowali kasy, żeby znowu przemalować pokój i go wyposażyć, nie to co u nas by było :)

Damian

No właśnie, dlatego BBUK jest dla mnie najlepszy ze wszystkich. Już nie mogę się doczekać wersji z gwiazdami, aczkolwiek będzie mi brakować klimatu tej edycji i tych ludzi.

illumanti

Ja nie wiem czy będę oglądał Celebrity, już znudził mi się ten format. Od czasu do czasu zerknę na BBAU, a tak to koniec z BB, jakoś się mi to przejadło, poczekam na kolejnę edycję w PL  :ubaw:

Damian

Ja już nawet nie chcę BBPL - zbyt mnie rozpieścił BBUK. :D

Damian

Dzień 68: Ostatni pełny dzień w domu Wielkiego Brata. Luke S odbył rozmowę z Wielkim Bratem, przyznał że tęskni za Ashleigh która w piątek opuściła dom. Deane potrzaskała w kuchni talerz, na szczęście? Okaże się podczas finału. :D Mieszkańców odwiedził gość, była nim Nina Myskow. Jej zadanie polegało na pomocy Mieszkańcom w mediach. Rozmawiali o ich słabych i mocnych stronach. Ostrzegała ich co może dziać się po wyjściu z domu, o zwycięzcy i przegranych. Pomocna była papierowa imitacja prowadzącego Briana. :D Następnie każdy z Uczestników kolejno rozmawiał w cztery oczy w ogrodzie z Niną. Analizowali swoje zachowania podczas całego programu. Po zadaniu Wielki Brat zorganizował party. Wieczorem finaliści wybierali w pokoju zwierzeń swoje najlepsze zadania, przypomniano wiele innych sytuacji. I tak dobiega końca trzynasta edycja Wielkiego Brata. Czas na finał.

Damian

Dzień 69/70:
FINAŁ: Co za emocje! Cały czas liczę na Deane. Póki co odpadli Luke S i Sara. Luke zajął piąte miejsce w finale, Sara czwarte. Ostatniego dnia w domu Wielki Brat zaprosił finalistów do pokoju zwierzeń, zadał im kilka ostatnich pytań, min. czy będą tęsknić za domem Wielkiego Brata. Ostatniej nocy dnia 69 Wielki Brat życzył dobrej nocy, ostatniej nocy w domu.
Jako trzecia odpadła Deane!!! No nie! Nie wierzę, już teraz odechciewa mi się oglądać.  :/ :/ :/

illumanti

OMG, Deana odpadła...
moze jeszcze Luke A wygra, wtedy to jakiś bullshit, nie mogę uwierzyć, przecież z tej trójki to ona miała taki najlepszy charakter. Gdzieś tam mam nadzieję, że okaże się: Nastąpiła pomyłka w głosowaniu

how could they evict her....

Damian

O ile cała edycja była niesamowita,  tak koniec jest tragiczny. Jestem  totalnie zawiedziony.

illumanti

Pretensje można mieć tylko do Great British Public which has been voting for the last 3 days :-)

Damian

W międzyczasie oglądam start 9 edycji BB Australia, tam to dopiero porażka od początku. Bo tu już na wyniku mi zbyt nie  zależy.
ZWYCIĘZCĄ 13 edycji programu "Big Brother" w Wielkiej Brytanii zostaje... LUKE A!!! To druga osoba w tym kraju po zmianie płci która wygrała cały program.

illumanti

k***a, weź nie spojleruj, pomyślałeś, że ktoś mógł odświeżyć tę stronę przed oglądnięciem ostatniego partu?

Damian

No przepraszam, myślałem że oglądasz na bieżąco. To przez te emocje. :P

illumanti

Ee, no jak na bieżąco, na YT nie ma jeszcze partu #5.

btw, gdzie oglądasz bbau?

Damian

Już jest dawno!
BB AU podałem w temacie link.

illumanti

Komentarze na YT:

LUKE A
GO GET YOUR PENIS!!!!

:-)

W sumie nawet spoko, że Luke A zgarnął połowę wygranej :-)