[UK] Big Brother 12

Zaczęty przez Showmag, Wt, 08 Lut 2011, 19:16:21

Damian

A ja wolę taką edycję jak zawsze w UK. Ale jakby dali pole bitwy, to z pewnością byłoby coś świeżego. Albo podział domu.

Toni

Ostatnio edycja The Battle w UK miała miejsce w 2003r więc bardzo dawno zatem mogliby wyemitować włąsnie The Battle. Znowu coś "innego", podzielony dom.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

No wtedy był podział domu. To było tak dawno temu, że teraz to byłoby znowu świeże. Podział chociażby na piekło czy niebo.

Toni

No tak masz rację. Edycja The Battle ale jako normalna edycja z podziałem jak wtedy np na piekło i niebo.

Damian

Cały czas żałuję że rozwalili całą edycję niebo-piekło w BB9. w Niemczech. Więc chciałbym żeby była podobna kiedyś. Zjeżdżanie do piekła ze ściekami. Super! :D

Toni

Z edycji The Battle najbardziej podobała mi się edycja niemiecka oraz holenderska. Super zadnia, było ich bardzo dużo.

Damian

A mnie BB9 Niemcy - piekło i niebo. Oczywiście do czasu Reloaded. I chciałbym żeby kiedyś pojawiła się jeszcze taka wersja.

Toni

Co do BB12 UK to prawdą jest że fajnie byłoby gdyby była to edycja The Battle.

Damian

Zapewne będzie to zwykła edycja. Taka jak BB11.

Toni

Tak sądzisz?  :obrazony: Z drugiej strony niech będzie to i zwykła edycja ale żeby poziomem nie odbiegała od pozostałych.

Damian

No właśnie obawiam się, żeby nie była gorsza. Oby dom znowu był fajny.

Toni

Oby nowa stacja nie zaprzepaściła szansy aby BB mógł dalej w UK być nadawany.

Damian

Bardzo jestem ciekaw nowego domu. Jakie będzie wejście i w ogóle jak to będzie wyglądać.

Toni

Na jaki okres czasu przed startem są podane większe detale co do nowej edycji czyli np zasady, zdjęcia.
Czy wogóle podają takie wiadomości? jak np w Niemczech, bo nigdy nie interesowałem się BB UK przed startem, więc nie wiem.

Damian

Niestety w Uk to się dzieje bardzo późno. W zeszłym roku BB11 startował w czerwcu, więc kilka dni przed startem były zdjęcia domu. A do nowego BB jeszcze szmat czasu. Celebrity BB powinien być w czerwcu. A BB12 we wrześniu.