[UK] Big Brother 12

Zaczęty przez Showmag, Wt, 08 Lut 2011, 19:16:21

illumanti

Ja bym bardzo chciał nowy dom, ten już się troche znudził, choć szczerze mówiąc, to wejście do budynku jest najlepsze jakie dotąd było w jakiejkolwiek edycji BB :)

Toni

No więc właśnie z jednej strony fajnie byłoby jakby nowy dom i następne znalazły się w innym miejscu niż te dostąd z drugiej zaś strony wejście się podoba. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

No właśnie to jest bardzo fajne wejście, najlepsze. :) A wiecie że w miejscu tego domu był kiedyś jakiś zbiornik wodny, i dlatego mieszkańcy narzekają na dużo owadów, bo pod ziemią coś tam jeszcze jest. :)

Toni

Nieźle. Jeśli jest coś fajnego to różnie z tym jest, chce się i nie chce zmian no bo skoro jest fajnie. Aczkolwiek ja bym wolał inny dom i inne wejście, :) mimo że robi wrażenie. Wypadałby czas na coś nowego po jedenastu latach.

Damian

Jednak to wejście jest od zawsze praktycznie. I to jest tradycja w BB UK. Tak samo jak z tą ręczną pralką która prawie w każdej edycji była w ogrodzie.

Toni

Zgadzam się, to wejście jest fajne. Zobaczymy czy zostaną przy tym czy wprowadzą zmiany nie tylko z wejściem jak i z innymi tradycyjnymi rzeczami jak np pralka w ogrodzie.

Damian

No i ja mam nadzieję że nadal wyposażenie domu będzie na wysokim poziomie. Bo nie wiadomo czy C5 nie dał mniej kasy na dom. I może być bieda.

illumanti

Myśle, że sponsorzy zawsze się znajdą.

Damian

W ogóle ostatni wyczytałem że jest taka plotka, że to ma być Big Brother 1!  :szok: Że pierwsz edycja w C5. Oj żeby to nie okazało się prawdą. Bo będzie tak jak u nas: 4.1.

illumanti

To 4.1 wcale nie było takie złe. Zresztą to tylko cyferka. Akurat najmniej istotne, ważne jest jak to będzie realizowane :)

Toni

Fakt to tylko cyferka ale nie chciałbym żeby było odliczanie znowu od pierwszej edycji lecz to zapewne nie będzie nie byłby) pomysł obecnej stacji tylko zastrzeżenie przez poprzednią aby nie przypisano Channel 5 poprzednich edycji programu. :)

illumanti

No ja mam nadzieję, że troche odświeżą formułe. Albo zrobią z tego naprawde ostre show.
Ja bym proponował, żeby uczestnicy musieli podpisać oświadczenie: jak wychodzą na własne żądanie, to płacą kare. (no oprócz losowych sytuacji, np. śmierć kogoś).

Zrobiłbym więzienie. Albo np. że 2ka uczestników musi spać ze sobą związani (i tak do końca edycji).
Dorzucić jakiegoś uczestnika, który ma skłócać wszystkich. Zamknąć z nimi kogoś kto ma HIV i ADHD :)

Wtedy będzie ciekawie! Ludzie oczekują takich hardkorowych ludzi, żeby coś cały czas się działo, żeby jakiś uczestnik ich wkurzał.

Fajnie jakby się znalazł fanatyk religijny.

Toni

Nie no kary nie mogłoby być za dobrowolną rezygnację, nie przeszłoby coś takiego. Ktoś kto nie ma np pieniędzy byłby w pewnym stopniu więźniem, a takie zachowania nie są dozwolone.
A co do uczestników to moda na "normalnych" uczestników dawno minęła. Oczekuje się właśnie hardkorowych, wyróżniających się wręcz dewiacyjnych ludzi. :)

Damian

W Big Brother 10 w Niemczech dwóch gejów było zarażonych Hiv. Ale to jakoś tak nie było za ostre. I to według mnie nie był zbyt dobry pomysł. Bałbym się na miejscu tych uczestników. A w UK właśnie fajnie jest robiony BB, oby tak było nadal.

illumanti

No tak, ale mi chodzi o takich zdrowo walniętych, a nie pokroju Olczakowej czy Daniela, Sylwia - bo te robiły wioche, a nie podkręcały atmosfere w programie.