[UK] Big Brother 12

Zaczęty przez Showmag, Wt, 08 Lut 2011, 19:16:21

Toni

Mnie taka edycja z celebrytami nieznanymi napewno nie przyciągnęłaby przed ekrany telewizora.
Wolałbym oglądać edycję ze zwykłymi uczestnikami niż np jakichś "celebrytów" z M jak miłość w dodatku grających drugorzędne role. Bez sensu.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Wczorajszy odcinek był naprawdę fajny i ciekawy. Goryl w ogrodzie, nieźle. :D

Rosa

Szkoda że w piatek wyleciała Rebeckah. Była ciekawsza uczestniczka niz Haeven (bo była normalna, a do tego ten jej akcent ;) ), szczególnie żałuje tego ze nie dano im równych szans tylko z góry załozono że R musi odpasc. Nawet zadanie ktore dostali pokazało że producenci na sile chca zatrzymac Haeven. Rebeckah musiała zabrac komus ciuchy natomiast Haeven sobie radosnie skoczyła na banji.

Rosa

Patrząc na kolejne wyniki głosowań jestem przekonany że program w dotychczasowej formule glosowania widzów jest niestety nie do uratowania. Jedynym ratunkiem byłoby przejście na system amerykanski bo widac dotychczasowa formula przy malej liczbie głosujących po prostu się nie sprawdza. Nawet głosowanie na Save nic nie daje bo ciekawsze postacie odpadaja.

Damian

Nie myślałem że kiedyś to powiem, ale rzeczywiście mało jest jakiś fajnych pomysłów, myślę że powinni chociaż zasady zmienić na te z amerykańskiej wersji. Niech wszystko zostanie, tylko po prostu zasady z BB USA.
Rosa, mało osób głosuje? skąd wiesz? :)

Rosa

No skoro mało ogląda to pewnie mało głosuje :)

Damian

Niekoniecznie tak musi być. Ciekawe jak przedstawia się aktualna oglądalność.

Toni

Średnia oglądalność ostatnich dni to ok 1,15 miliona widzów tak więc spada.

Toni

Dopiero co się zaczęła 12. edycja a już za dwa dni będzie na półmetku. Beznadziejnie jak tak krótka edycja jest.

Rosa

I tak za dluga.
Połowa programu a ja nie zdolalem polubic ŻADNEJ osoby w programie i nie mam komu kibicowac. Źle przeprowadzony casting, marne charaktery, kiepskie zadania. Edycja zdecydowanie poniżej przeciętnej.

Toni

Słusznie. Edycja nudnawa, nic się ciekawego nie dzieje chociażby między uczestnikami. Może gdyby nie wcześniejsza tak samo nudna edycja celebrity to nie wydawałaby się długa obecna edycja. :)
Nie wróżę znacznej poprawy przyszłorocznej edycji. UK jest już chyba syty od BB.

Damian

Toni, akurat edycja Celebrity nie była nudna. Ta owszem przynudza. Zadania nudne strasznie.

Toni

Edycja celebrity nudna w sensie uczestników. Dla mnie wiadomo bo nie znałem żadnych z tych uczestników za wyjątkiem braci ale Anglicy znali te osoby i nie sądzę żeby był to jakiś łał celebrytów.

Damian

Ja myślę że kolejna edycja może odnieść sukces jako taki, tylko z zasadami z USA. Ciekawiej by było. Mogliby zostawić ten styl BBUK, styl domów, itd. ale zasady zrobić takie jak w BB USA.

Toni

Jak widać od samego początku istnienia BB UK niechętnie chcą jakieś zmiany (motta) wprowadzać a szkoda.