[UK] Big Brother 12

Zaczęty przez Showmag, Wt, 08 Lut 2011, 19:16:21

Toni

Ja nie oglądam, śledzę go w formie pisanej. Obejrzałem tylko launch night żeby wiedzieć kto jest kto. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Femek, odcinki można oglądać na You Tube.

mseptember

Cytat: Toni w Śr, 14 Wrz 2011, 14:24:32
Myślałem, że nominowana będzie Heaven.

Heaven nie mogła być nominowana, gdyż miała w tym tygodniu immunitet (podobnie jak Maisy i Rebeckah).

Toni

Miałem to na myśli, że gdyby nie miała immunitetu dzięki Pameli gdyż pisałem wcześniej o osobach które otrzymały ochronę od nominacji.

Damian

W ogrodzie znowu zmiany. Tak teraz wygląda miejsce z sofami, nie ma już tych złotych sof. Wtedy to była Vip Area.

illumanti

Cytat: Toni w Wt, 13 Wrz 2011, 08:01:36
Standardowy nie zmieniający się brytyjski styl rozpoczynający edycję. Za szybki i nudny.

Kurde, i tu się z Tobą nie zgadzam. To nie jest standard. Dopiero na Channel 5 tak jest. Davina zawsze robiła Tour de House :D, jakieś swoje docinki, uczestnicy zawsze mieli jakieś ciekawe zadanie na start. Edycji nie oceniam źle, jest spoko.

Toni

Masz prawo się nie zgodzić. :) Tak samo jak i ja. Dla mnie żadnych więszych specjałów nie było także i na Channel4.

Toni

Pierwsza out! jest Tashie. Kolejne nominowane to Rebeckah oraz Heaven. :)
Oglądalność wynosi w przedziale 1,25 - 1,45 miliona widzów.

Damian

Całkiem całkiem ta oglądalność. Bywało gorzej. ;P

Toni

Śednia oglądalność poprzedniej edycji to 3 miliony widzów, a 10. edycji 2,5 miliona widzów więc bywało chyba lepiej i to znacznie lepiej a nie gorzej. Zakładać też trzeba, że Channel5 to mniejsza stacja ale mimo tego i tak widzów jest połowę mniej a to bardzo sporo.
CBB8 oglądało 2,8 miliona.

Rosa

Jestem w tej chwili na dniu 12 i co sie rzuca w oczy to bardzo kiepskie zadania. Program w tej formule chyba nie ma większego sensu, lepiej by chyba było gdyby przeszli na formułe amerykanskiego BB no i oczywiscie udostępnili live feeds.
Szkoda ze w tym tygodniu wyleci ciekawa uczestniczka. Zarówno Rebecah jak i Haeven wprowadzały cos do gry a jesli producenci czegos szybko nie zrobią to będziemy ogladac tylko wolfpack az do samego konca.

Toni

Ja nie oglądam ale czytam co się dzieje i stwierdzam, że jakoś ciekawie to nie ma. Jakichś zwrotów akcji brak.

Damian

Mnie się podobało dopóki był CBB. Teraz jest rzeczywiście trochę nudno.

Toni

O dziwo właśnie CBB miał większe wzięcie mimo, że celebryci nie byli jacyś super ciekawi.

illumanti

Celebryci nie byli jacyś bardzo popularni, więc sprawiali wrażenie, że są zwykłymi ludźmi, dlatego była większa oglądalność.