[UK] Big Brother 12

Zaczęty przez Showmag, Wt, 08 Lut 2011, 19:16:21

Toni

Po wyglądzie się nie ocenia ale nowi uczestnicy zapowiadają się apetycznie, chyba ciekawi ludzie. :)
Oglądał ktoś launch?
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Oglądałem. Bardzo mi się podoba, naprawdę ciekawi ludzie. Zauważyliście zmiany w ogrodzie? jest piasek i coś dobudowane, ale co to jest to nie wiem.

Toni

Czy rzeczywiście ciekawi to się okaże w praniu. Dopiero co weszli. Nie chwali się dnia przed zachodem słońca. :)

Damian

Mnie tam i tak się podoba, jaki by nie był. Bardzo ciekawe że w ogrodzie jest piasek i taki styl plażowy, a tutaj już zimne dni idą. A może to tylko dlatego że Pamela Anderson jest i to takie nawiązanie do "Słonecznego Patrolu"? :P

Toni

Jak Pamela wyjdzie i piasek zabiorą to napewno był on tam by nawiązać do "Słonecznego patrolu". :P

Damian

Zmiany w ogrodzie wyszły naprawdę lepiej. Zmieniono sofy pod daszkiem w ogrodzie na bardziej luksusowe:

A w tym pokoju Pamela Anderson oglądała jak uczestnicy wchodzą do domu Wielkiego Brata:

Bardzo podobają mi się te zmiany.

Toni

Launch night obejrzało 2,6 miliona widzów, zaś pierwszy odcinek-highlights już tylko 1,26 miliona (wydawało mi się, że zwykła edycja będzie cieszyła się większym zainteresowaniem niż celebrity aczkolwiek to dopiero pierwsze dni).
Pamela otrzymała możliwość wybrania trzech mieszkańców, którzy będą chronieni od pierwszych nominacji i nie tylko. Wybrała Aden, Heaven, Maisy.
Launch przypominał mi start w Czwórce, czyli wszystko raz dwa i koniec.
Nie powinno mnie to dziwić gdyż zawsze tak jest podczas launchu u nich. Wejście uczestników i nic więcej.
Teoretycznie tak powinno być ale zawsze tak samo, bez żadnych zmian? żadnego zaskoczenia?
Te wrzaski Heaven wkurzały.

Damian

No właśnie tu się z Tobą zgodzę. Trochę za szybko to poleciało. Powinni chociaż nieco więcej pokazać co dzieje się w domu.

Toni

Standardowy nie zmieniający się brytyjski styl rozpoczynający edycję. Za szybki i nudny.

Toni

Poniedziałkowy odcinek - highlights zanotował wzrost oglądalności niż poprzednie odcinki.
Wyniósł 1,43 miliona widzów.
Pierwsze nominowane osoby to Aaron, Harry oraz Tashie.

Damian

Nareszcie coś pozytywnego. Wyniki poszły w górę. :D

Toni

Dmuchać na zimne. Myślałem, że nominowana będzie Heaven. Może trochę się już wyciszyła, :) albo i nie
i mieszkańcom może to nie przeszkadza.

Damian

Też tak obstawiałem. Pamela opuściła dom we wczorajszym odcinku. Fajną miała sypialnię. :D

Toni

Wczorajszy odcinek obejrzało już mniej widzów nż poniedziałkowy bo 1,36 miliona widzów.

Femek

na czym oglądanie bb?