[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Damian

Widzisz wiedziałem jaki jest Rayo. Sztuczny i cwany. Jeszcze nigdy tak bardzo kogoś nie lubiłem w BB jak jego. A te nominacje były na żywo?

Toni

Tak, nominacje po raz pierwszy w historii niemieckiego BB były w odcinku daily i w dodatku na żywo. :)
Moim zdaniem to wpływ Leona na Raya. W każdym odcinku Leon nagadywał przy Rayu właśnie na Ingrid,
że ona gra, nie jest szczera itpitd no i prosze Rayo nominował Ingrid. Dla mnie to także wielkie zaskoczenie jest.
Nominacje rozpoczęły się po pierwszej reklamie. W pierwszej części odcinka były fragmenty z  poniedziałku,
ale tylko po tym jak wyleciał Steve.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Co w ogrodzie robią te budki z jedzeniem i samochód?!  :szok:

Toni

Pisałem wcześniej. Wczoraj o godz. 22:30 rozpoczął się mecz "Touch the car".
Ostatnimi uczestnikami była Jaqelina, która zrezygnowała o 4:30, o 7:45 podziękował Cosimo,
ostatecznie rozegrało się między Leonem a Rayem. Wygrał Rayo. WRR
A budka z jedzeniem? żeby mieszkańcom trzymającym samochód zachciało się jeść. :)
W 5. edycji samochód wygrał Heiko.

Damian

A to ciekawe. Nawet na nim jest logo Big Brother. :D

Toni

Oni wykorzystują logo wszędzie gdzie się da. :) W pomieszczeniach podczas zadań np w match roomie i na różnych możliwych innych rzeczach. Fajne to jest.
Rekord czasowy jeśli chodzi o mecz Touch the car z 5. edycji został pobity, gdyż Heiko był ostatnim którego dłonie dotykały samochodu o godz. 9:30.

Toni

Ale nowina. W poniedziałek podczas live show do domu ma wejść na trzy dni znana moderatorka oraz piosenkarka
Nadja Abd el Farrag.
Ex-żona Dietera Bohlena, weszła do domu na jeden dzień w 3. edycji (na zdjęciu z Tajaną i Aną- Mariją)
https://static.rp-online.de/layout/showbilder/49031-P_16000370315_HighRes.jpg
Była także uczestniczką podczas tygodnia gwiazd w 6. edycji oraz gościła w studio w 9. edycji i weszła do domu na chwilę by rozmówić się wtedy z uczestniczką Nadine (która była także uczestniczką w 8. edycji) która używała jej pseudonimu - NADDEL a jest on zastrzeżony tylko dla niej. Pamiętam jak Nadine wrała z tego powodu. :)
Nadja Abd el Farrag była także uczestniczką 2. edycji w 2004r programu "Ich bin ein Star - holt mich hier raus!".
https://promipool.de/wp-content/uploads/2011/03/nadja-abd-el-farag.png
https://h3.abload.de/img/vlcsnap-76947kdzx.jpg

Sprostowanie-samóchód w meczu Toch the car wygrał Leon, po dopiero prawie 24 godzinach!

Wczorajszy odcinek obejrzało tylko 0,70 miliona widzów. To najgorszy wynik w tej edycji. :(
Od wtorkowego odcinka daily rozpoczęło się odliczanie do finału zamiast pokazania który dzień.

Toni

Kolejny ciężki tydzień dla mieszkańców. A wszystko przez to, że nie zaliczyli w ubiegłym tygodniu zadania tygodniowego. Czeka ich posiłek w postaci konserw w puszcze. Znowu wkroczyli zamaskowani meżczyźni by wynieść wszystkie produkty zywnościowe.
Od wczoraj wszyscy mieszkańcy śpią w niebieskiej sypialni, żółta jest już nieczynna.

Damian

Uu, to nie wesoło z tą oglądalnością. Jak widać przedłużanie programu nie było dobre. A dlaczego żółta sypialnia jest nieczynna?

Toni

Już kiedyś tak było w poprzednich edycjach, że pod koniec trwania programu zamykają jedną z sypialń i śpią wszyscy w jednej.
Co do przedłużenia prgramu to ja tam się cieszę, że przedłużyli ale zapewne producenci się nie cieszą, stąd kombinują jak by tu podwyższyć oglądalność (albo żeby wróciła do wyników takich jakie były wcześniej najlepiej) stąd zapraszają gwiazdy by pomogli :) jak np Gina Lisa czy wejście np Nadji Abd el Farrag o której piszą,
że ma wejść w najbliższy poniedziałek.
W dzień startu gdy zobaczyłem Cosima pomyślałem łoo to się będzie działo. Rozczarowany jestem negatywnie. Znam go od kilku lat z telewizji, m.in. kastingów do DSDS i myślałem, że taki będzie też w domu (czyli głośny, cwany itp) a w domu jest bardzo spokojny, czasem tylko włącza mu się jakiś agresor.

Nowe zadanie tygodniowe. Każdy z mieszkańców musi uszyć sobie letni sexy strój który musi się składać z górnej części (koszulka, top) oraz dolnej (majtki) w przypadku kobiet, zaś w przypadku mężczyzn z okrycia głowy oraz slipków. W salonie w godzinach 10-22 muszą zawsze pracować tylko dwie osoby.

Toni

Fajne było we wczorajszym daily jak Benny i Ingrid zamaskowali się i splądrowali przyczepę z jedzeniem, która jeszcze stoi w ogrodzie (mimo, że jest już po meczu Touch the car). Wynieśli kiełbaski. :)
Nie tylko narzekają mieszkańcy na jedzenie. Koniec tego tygodnia upłynie im pod nazwą boot camp,
ponieważ zamaskowani meżczyźni wynieśli także kanapy z salonu, niebieska sypialnia została tymczasowo nieczynna. Mieszkańcy muszą spać na łóżkach polowych w sypialni. :) Cała ta akcja w dzisiejszym daily.
Ponadto Cosimo z kolei trafi do pomieszczenia karnego po tym, jak po wejściu zamaskowanych mężczyzn
(by wynieść wszystkie produkty żywnościowe) szybko schował butelkę Coli do basenu.
Pojedynek między Leonem a Ingrid trwa. Jak nie Leon prowokuje, to zaś Ingrid. Niestety, raczej pewne jest moim zdaniem to, że wyleci w poniedziałek Ingrid. :( Obym się mylił.
Powiem szczerze, że mnie już także powoli ona wkurza. Gdyby programu nie przedłużyli wówczas miałaby wielkie szanse na wygranie (nie tylko z tego powodu, że nie byłoby Leona) lecz była inna. Nie obgadywała tyle, nie była taka zazdrosna, zawistna (że Leon wygrał auto). To jej szkodzi.
Poniedziałkowe wejście Nadji Abd el Farrag jest pewne, gdyż piszą o tym na oficjalnej stronie.

Toni

Na podstawie głosowań na wielu portalach wynika, że Leon zajmie 2. miejsce. Jeśli tak będzie to... :wsciekly:
Jak jeszcze jakby Rayo ku temu wygrał to byłaby to dotąd jedyna edycja z której byłbym kompletnie niezadowolony, zły, jeśli chodzi o zajmowane miejsca w finale.
Obawiam się, że jest to NIESTETY bardzo prawdopodobne.

Zdjęcia z salonu robią hardcorowe wrażenie. :)
https://facebook.com/BigBrotherDeutschland?ref=ts#!/photo.php?fbid=10150273388622444&set=a.202627877443.130948.202560057443&type=1&theater

https://facebook.com/BigBrotherDeutschland?ref=ts#!/photo.php?fbid=10150273148797444&set=a.202627877443.130948.202560057443&type=1&theater

https://facebook.com/BigBrotherDeutschland?ref=ts#!/photo.php?fbid=10150272893437444&set=a.202627877443.130948.202560057443&type=1&theater

Damian

Haha! no nieźle. Ale kombinują żeby oglądalność nie leciała. :D

illumanti

Wow, salon niezły  :ubaw: Jak dla mnie to jeszcze drzwi do ogrodu wywalić do końca edycji!

Toni

I tak właśnie powinno być. Gdy oglądalność spada producenci nie powinni siedzieć z założonymi rękami.
Bardzo podoba mi się obecny salon. :) Kolejny fantastyczny pomysł na urozmiacenie. Illumanti owszem drzwi do ogrodu mogliby wywalić i do tego jeszcze np pociaprać sciany na jakieś szare kolory. :)
Gdyby nie wchodziła w poniedziałek Nadja Abd del Farrag pomyślałbym, że tak może być do finału gdyż to tylko dwa tygodnie, lecz z powodu jej wejścia wydaje mi się, że w poniedziałek wróci wszystko do normy, chyba że Naddel tylko będzie mogła sobie spać w sypialni niebieskiej i normalnie jeść. :)
Szkoda, że poucinali te fajne wiszące ozdoby w części kuchennej.
Po wczorajszym daily wydaje mi się, że Cosimo (i nie tylko) prowokuje Leona by pokazać widzom, że nie jest tylko wyłącznie symapatyczny. Ma to na celu by została Ingrid, a odpadł właśnie on. Nie wiem może się mylę i źle to interpretuję.
Ingrid skorzystała po meczu w match roomie z toalety w domu i trafiła za to do strefy karnej.