[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Toni

Podczas finału BB10 nie było nic na temat następnej edycji. Informacja o tym pojawiła się dopiero w styczniu
tego roku. Podczas finału wydaje mi się, że będą wychodzić przez ogród tymi drzwiami przez które wszedł
w poniedziałek Benny, Flo, oraz Jordan i David.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Valencia była w domu dzisiaj? czy mi się wydawało.

Toni

Valencia? Nie, ja jej nie widziałem. :) We wczorajszym odcinku daily już nie tylko na początku, ale także już po każdych potem dwóch reklamach na koniec intro pojawiała się oprawa graficzna Heidi woche. :)
A w domu stare nowe problemy Davida i Jordan. Tak jak bym oglądał ich podczas pierwszego pobytu.
Co do Heidi woche bardzo mi się podoba. Te wszystkie rekwizyty w ogrodzie są super, także fajne, ciekawe zadania i te stroje mieszkańców.

Toni

Leon ma dzisiaj urodziny. Ciekawe jakie party będą mieli. :)
Po tym jak mieszkańcy musieli z mleka wyprodukować sobie masło tym razem muszą ugrillować prosiaka. :)
Fajne jest także strój kozy który każdy musi nosić przez określony czas i wydawanie meee. Rozpoczął Leon.
Wszystkie zadania ocenia Jordan i David.

illumanti

Masło z mleka? Jak oni to robili? Wow.. widać już zaczynają robić rzeczy niemożliwe :)

Toni

Otrzymali tłuste mleko oraz śmietanę, ale nie udało im się tego wykonać mimo że tak masło się otrzymuje. :)
Fajne adekwatne mają zadania co do Heidi woche.
Dziś oprócz grillowania prosiaka i ryb, muszą z jabłek wytworzyć sok.
Mieszkańcy w tygodniu Heidi spożywają te produkty, które sami sobie zrobią podczas zadania.
Wczoraj Wielki Brat zapowiedział, że do 22. sierpnia uczestnicy mają jeszcze czas buzzarować sekrety.
Po tym dniu osoba z biletem ma pewne miejsce w finale.

Damian

No i takie zadania ja rozumiem. O kurcze to Cosimo musi mieć bilet. Cosimo ma wygrać! :D

Toni

Wydaje mi się, że bilet już nie zmieni właściciela. Rozumiem, że chciałbyś aby Cosimo wygrał BB11. :)

Damian

Tak, fajny gościu mimo swoich wad. Każdy je ma. On najbardziej mnie rozbawiał przed tą edycję. Należy mu się. :)

illumanti

Niemiecki BB ma jakiś kanał 24/7 z obrazem z domu? Bo zauwazylem jakies zdjecia na FB 24 stunden live.

Damian

Tak, oczywiście że tak. Ale Ty szybki. Od zawsze tak mają. :D
Mnie ciekawi co to jest. Zaznaczyłem na czerwono:

illumanti

To jest transmisja przez internet, czy w TV?
W ogóle da się gdzieś oglądać odcinki na necie?

Damian

Jest transmisja na żywo w internecie od bardzo dawna. W necie masz wszystkie odcinki na ich stronie głównej.

illumanti

Wyskakuje mi error, nie ten region jeśli chodzi o Livestream :) Widać trzeba się w proxy bawić.

Odcinki daily działają, ale ja głupi jestem. Jak chciałem oglądać to szukałem RTL2 w FTA na N :D I tak w sumie oglądałem tylko od czasu do czasu. Przynajmniej udostępniają je za darmo.

Toni

Oglądając Jordan i Davida ewidentnie widać że są to gierki. Sami się śmieją z tego co mówią do siebie.
No cóż jest wesoło z nimi. Fajnie się tego słucha. Super jest ta oprawa muzyczna w Heidiland. :) Ho-la-di-ho-la-ho.
Tak jak przed startem BB11 pisałem, że chciałbym zobaczyć całą edycję taką jak Heidi woche (mógłby być wówczas podtytuł Die Farm) aczkolwiek The secret jest także bardzo dobrym pomysłem.