[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Toni

Mają także zioła i inne dodatki do tego, tak więc nie jest to żaden koszmar jeść przez cały tydzień makaron,
jest wartościowy pod względem odżywczym więc nie poomdlewają z tego powodu. :)
Lepsz dieta makaronowa niż jedzenie z puszki, które nie raz już mieli jak nie zaliczyli zadnia tygodniowego.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Te akcje z jedzeniem wprowadzone są dopiero od 10 edycji, prawda?

Toni

Akcja z jedzeniem obecna jest od siódmej edycji, gdy Wielki Brat zaczął w końcu być dostrzegalny przez widzów. :)

Damian

Jak dostrzegalny? chodzi Ci o to, że wcześniej mało go było. Pewnie się zdziwiłeś w siódmej edycji, że tak dużo mówi? :D

Toni

Tak, chodzi o to, że można było go usłyszeć. Od siódmej edycji właśnie się to zaczęło. Byłem w szoku, nie powiem że nie. :) Ale nie podoba mi się jego głos i wolałbym żeby Wielkim Bratem w programach live show była osoba która prowadzi program tak jak miało to miejsce w edycjach 1-6, gdyż w odcinkach daily i tak go nie ma,
a jeśli już jest to bardzo rzadko.
Ktoś powie co to za program Big Brother jak nie ma głosu WB, ale głos mi ten nie odpowiada i wole prowadzącą
w tej roli.

Damian

Chyba nie wiesz co mówisz. :P Ten głos jest świetny. Idealnie pasuje.

Toni

Tobie, innym się podoba ale mnie nie i tyle. :) Wolałem zdecydowanie głos w edycjach 1-6.
Mieszkańców odwiedził znowu drill instructor.

Z ostatniej chwili. Cosimo z powodu skarżenia się ostatnimi godzinami na ból opuścił dom Wielkiego Brata.
Nie wiadomo póki co czy wróci. Jeżeli nie wróci program wiele straci.
Lepiej wyszliby producenci na tym gdyby finał odbył się według pierwotnych ustaleń czyli w poniedziałek.
https://entertainment-news.de/big-brother-11-cosimo-muss-eine-unfreiwillige-auszeit-nehmen-1026.html

illumanti

Ich strona na fejsie ma więcej fanów niż oglądalność Daily Shows naszego BB5..

Damian

I co z tym Cosimo? w domu niby go nie ma, ale nie ma zaznaczonego że odszedł, czy nawet zdjęć jak wychodzi.  :kreci:

Pudelek

Jak go szybko stunningują to znów wejdzie. Jak u nas dziadek Marian o mało się nie przekręcił to gdy go zabierali nie powiedzieli od razu, że już nie wróci tak jak w przypadku uczestniczki ostatniej angielskiej edycji BB. Choć zwykle hospitalizowani uczestnicy już nie wracają. Aby tak było też i w tym przypadku.

Damian

Ale przecież jemu nic się nie stało. Sam odszedł.

Pudelek

Jak to się nic nie stało skoro przebywa w szpitalu? Miał się niby bronić przed wyjściem skoro miał problemy ze zdrowiem?
Na bbfun.de piszą, że pobyt Cosimo w szpitalu się przedłuży.
Pewnie w poniedziałkowym programie na żywo oficjalnie ogłoszą, że już nie wróci.

Toni

Wszystko wskazuje na to, że raczej jednak Cosimo nie wróci, ale miejmy nadzieję że jednak wróci.
Skarżył się na dolegliwości bólowe. Nic więcej nie wiadomo na ten temat.
Za dużo ciekawych uczestników zrezygnowało w tej edycji (Jordan, Valencia, Florian, Benny).
Teraz gdyby jeszcze miał być to Cosimo (coprawda rezygnacja nie że dobrowolna, a konieczna dla jego zdrowia)
to już całkowita niemal klapa.

Damian

Teraz rozumiem, wczoraj źle zrozumiałem posta. Myślałem że miał dość i wyszedł.

Toni

Na chwilę obecną wiadomo tylko tyle, że pobyt w szpitalu się wydłuży.
W jutrzejszym odcinku mieszkańcy dowiedzą się z listu od WB że Cosimo przebywa w szpitalu
i nie wiadomo czy wróci.