[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Damian

Serbia. Oni zawsze robią to samo, co jest w UK.

illumanti

Jak wygląda teraz w ogóle niemiecka czołówka jak weszli nowi uczestnicy? Coś się zmieniło?

Damian: Serbska :) https://youtube.com/watch?v=U93mOJmpBss&feature=related  wygląda to idiotycznie, a Bob jakiś dziwaczny

Toni

Pewnie, że błąd zrobili że mieszkańcy mogą sobie mówić jakie mają sekrety, no ale cóż, widocznie tak chcieli.
W czołówce nic się nie zmieniło (wiem, że napewno także bardzo podobna do SS w Holandii). :)
Co do nowych uczestników, to mam alergię na Benson, wystarczy że tylko na nią popatrzę (nie tylko ja :)),
Lisa i Florian także mają narazie alergię. Lisa obawia się, że będzie podobnie jak z Hedią, że ma więcej od niej pieprzu w oczach. Zaczyna się jej obgadywanie z Cosimem. Czuję, że będzie się z nią działo. Mam nadzieję, że wyleci w momencie gdy będzie można nominować już nowych.
Zadanie tygodniowe z dominem jednak okazuje się fajne. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

Ingrid za to, że przegrała mecz w poniedziałkowym live show musi przygotować do spożycia cztery kilogramy ryb, tak jak podczas kupna zabitego karpia przed świętami. :)
We wczorajszym odcinku można było zobaczyć reakcję mieszkańców na to, że finał BB11 odbędzie się 12. września. Wszyscy na tą wieść się ucieszyli. :)

Toni

Tak jak przypuszczałem. Benson na językach craz większej liczby mieszkańców. Dziś zawrzało we mnie oglądając odcinek. Jej atak na Ingrid, później na Benny'ego. Oj wkurza mnie ta Benson, oj wkurza coraz bardziej. grr

Toni

Pierwsze zadanie dla agenta Benny'ego. WB wezwał go do match roomu. Otrzymał jedzenie, picie, oraz papierosy, jednak musiał spędzić w nim godzinę. Po powrocie musiał wymyśleć w jakim bardzo cieżkim meczu wziął udział i że nie wygrał go i za karę przez najbliższe 24h dwoje mieszkańców musi wykonywać ruch tak jakby tańczyli (bez muzyki). :)

Damian

To nie jest jakieś szokujące zadanie, ale przynajmniej coś więcej się dzieje niż w przypadku Steve'a.

Toni

Zmodyfikowałem zadanie dla Benny'ego. Masz rację, lepsze to niż zadanie Steve'a. Miejmy nadzieje, że skoro "już" po czterech dniach od pobytu w domu otrzymał zadanie będzie się coś działo konkretnego. Steve pierwsze zadanie otrzymał jakoś chyba za dwa, trzy tygodnie dopiero od startu.

Damian

A o co chodzi z tym kawałkiem oklejonym w ogrodzie? mieszkańcy tam stoją...

Toni

Mieszkańcy w parze muszą przez 24h wykonywać ruchy jakby tańczyli (bez muzyki). To jest kara za mecz który niby przegrał agent Benny. :)

Toni

No to mieszańcy się zaskoczą (i ucieszą, mam na myśli starych mieszkańców) gdyż w dzisiejszym live show nominacje i...bez ochrony nowych, tak więc fajnie. Po raz pierwszy po wejściu nowych można ich także nominować. Sądzę, że na liście w takim razie znajdzie się Benson. :)
Zaskoczeniem także jest to, że wejdzie dziś znowu (coprawda tylko jedna) nowa osoba.
Ma być to Mimi o której pisałem tydzień temu, znana z reportaży ze stacji PRO7, znana z wielu operacji upiększających oraz być może także jej koleżanka Pinar. Poniżej reportaż z programu taff stacji PRO7 podczas którego przygotowywują się do egzaminu na prawo jazdy.
https://myvideo.de/watch/6606057/Mimi_und_Pinar_Fahrstunde
Będzie także match. Gościem będzie Valencia i Barry, natomiast będzie także akcja kobieta dla Steve'a :) oraz jeden z uczestników zostanie poddany hipnozie przez znanego w Niemczech hipnotyzera, który od następnego poniedziałku przed BB live show będzie miał swój program tak więc zapowiada się oczywiście jak zawsze ciekawie.

https://youtube.com/watch?v=KFlFW6eJLvs

Toni

Mieszkańcy zaliczyli zadanie tygodniowe związane z dominem. Czeka ich normalne jedzenie, a nie jak w większości konserwy, puszki. :)

Damian

Chyba pierwszy raz zaliczyli zadanie. :D

Toni

Coprawda rzadko zaliczają zadania tygodniowe, lecz nie jest to pierwsze zadanie które zaliczyli. Wcześniej było zadanie z odgrywanymi scenami ze znanych filmów, zadanie My Name Is oraz te polegające na przeliterowywaniu dwustu wyrazów, a jeszcze wcześniej zadanie związane z rozwiązywaniem każdego dnia rebusa na tablicy.
Na dziesięć zadań które mieli do tej pory zaliczyli połowę jednak bardziej ma się taki obraz, że nie zaliczali zadań.

Toni

A to zaskoczenie. Lisa w trakcie programu postanowiła jednak zrezygnować z dalszego pobytu w domu.
Jej powodem była coraz większa tęsknota za rodziną, przyjaciółmi, ponadto także że przytyła i źle się z tym czuje.
Poza tym oczywiście ciekawie było. Na początku gościem był Barry, następnie Valencia :) jak zwykle w świetnej formie. :) Mecz był po raz kolejny zabawny. W ogrodzie znajdowało się dwanaście beczek w których znajdowały się różne obrzydliwe rzeczy w postaci takich papek a w trzech beczkach na dnie trzy kapsułki a w nich nagrody. https://bbfun.de/news/tn_1107_liveshow1-gr.jpg
I tak Daggy musiała zdecydować jakie dwie osoby trafią do survivor roomu, Benson miała do wyboru nominować dwie osoby, bądź jednej przyznać dwa głosy, Cosimo otrzyma osobistą niespodziankę.
Były także fragmenty z Daggy w roli głównej po zahipnotyzowaniu. :) Nie sprawdziło się to, co pisało wczoraj na portalach jeśli chodzi o nową uczestniczkę. Do domu weszła całkiem inna osoba, 20-letnia Jaquelina.
Jej sekret to - Jak jestem zdenerwowana to robię zeza. :)
https://bbfun.de/modules.php?name=BigBrother-11-Bilder&file=displayimage&album=148&pos=2
Kolejną atrakcją była akcja kobieta dla Steve'a. Cosimo miał dwie minuty czasu by z każdą kandydatką porozmawiać, Steve przypatrywał się w pokoju zwierzeń po czym to widzowie ostatecznie wybrali która z nich będzie mogła spędzić trochę czasu a później wejść do domu. Wybór widzów był taki jak chciał Steve. :)
No i nominacje tym razem z niespodzianką także inną niż podawano wczoraj. Owszem nowi nie mieli ochrony, lecz nominowani mogli być tylko mężczyźni.
I w ten oto sposób do nominowanej Ingrid dołączył Alex oraz ku zaskoczeniu nikt z nowych także a Timmy.
Program zakończył się po godz. 23:30.