[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Damian

Co wy chcecie od meczów podczas programu na żywo? nie jest nudno. Ja najbardziej ringi lubię z całego programu. Cały czas się coś dzieje. ;)

Toni

Oczywiście że nie jest nudno, ale można byłoby też powiedzieć że nie jest nudno, ale nie dzięki meczom, aczkolwiek mogliby już sobie dać z nimi spokój. Ileż można. Najważniejsze jednak że są na szczęscie fajne, ciekawe. :)

To już raczej pewne, że programu nie przedłużą gdyż wczoraj w godzinach emisji odcinka daily była reklama programu który bedzie zamiast BB czyli "Berlin - Tag & Nacht", a gdyby wydłużyli program to nie reklamowaliby tego nowego programu na dwa miesiące przed. Tak więc wszystko wskazuje na to, że finał 8. sierpnia. :(
To już za 6 tygodni, ciekawe za ile będą odliczać dni do finału tak jak miało to miejsce w poprzedniej edycji zaraz na początku każdego live show. Fajne to było.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Dziwnie tak. Zawsze niemieckie edycje trwały strasznie długo.

Toni

Wydaje mi się że gdyby nie ten nowy program na miejsce BB to wydłużyliby także tą edycję, bądź to z powodu rocznej edycji którą planują na poczatku przyszłego roku, żeby nie być przejedzonym w tym roku. :)
Przyzwyczajony jestem już że na finał czeka się głównie pół roku czy siedem miesięcy. :)

Damian

No właśnie, a tu nawet dom mi jeszcze nie zbrzydł!  :los:

Toni

Mnie dom się cały czas podoba, fajne są wyraziste kolory. :)
No i po kolejnym live show. Nominowani - Barry (3 głosy), Ingrid (2 głosy) i po raz kolejny Rayo (2 głosy). :)
A mówili, że nie będą już go nominować a jednak (nominowała go Daggy i Fabienne).
Spośród trójki nominowanych powinien wylecieć Barry. Ciekawymi motywami uczestnicy posługiwali się
w nominacjach, otóż trupimi czaszkami. :)
Mecz w ogrodzie też fajny (nie podoba mi się podział w niektórych meczach w programach live show tej edycji na drużyny, to nie jest edycja The Battle, nie mieszkaja też w różnych częściach domu itp).
Przegrana drużyna musi oddać wszystkie swoje osobiste rzeczy.
Najbardziej się działo wczoraj na kanapie w studiu u Aleks. :) Przepychanki słowne między dziewczynami były ostre(Valencia, Jasmin, Jordan), https://bbfun.de/news/tn_2706_ls2-gr.jpg natomiast wejście po raz drugi zamaskowanych men in black i zablokowanie używania zółtej sypialni także zrobiło wrażenie.
Podsumowując, standradowo to był kolejny ciekawy live show. Portal quotenmeter.de podaje, że wczorajszy
live show oglądało 1,10 miliona widzów, czyli oglądalność tej edycji od samego początku trzyma się powyżej miliona, to bardzo dobre wyniki.

Damian

Dlaczego zamknęli sypialnię?
Toni - nie wiesz może, czy na oficjalnej stronie można zobaczyć ringi?

Toni

Szukałem kilka dni temu czy jest możliwość oglądania także ringów (by dać znać tutaj tym którzy nie mą możliwości oglądania go live w RTLII) ale niestety nigdzie nie widziałem takiej opcji.
Zamknęli sypialnię za to, że podczas gdy zamaskowani men in black weszli w zeszłym tygodniu by splądrować im wszystkie produkty żywnościowe, mieszkańcy pochowali niektóre produkty bądź wyciągali je nich z koszów, bądź wyrywali z rąk. Co za rozpusta. :) Ciekawe co z wszystkimi ciuchami itp dziewcząt, będą chodzić w jednym i tym samym np przez tydzień? :) Z sypialni wynieśli materace, pościel i zabarykadowali ją jak sklepy z dopalaczami :) ... tyle że dwoma deskami, które przywiercili do ściany. :) Wszystko live zaraz na początku ringu.
Wielki Brat zapowiedział że to dopiero początek, że od teraz będzie ciężko już do końca ich dni w domu. :)

Damian

Łał! robi wrażenie. Dlaczego ja nie mogę tego zobaczyć.  :obrazony:

Toni

Robi wrażenie robi. Zobaczymy w praktyce co im zapewni Grosse Bruder. :) Po agencie w domu także spodziewaliśmy się ciekawych akcji a tu nic z tego, niestety. A mogłoby być jeszcze fajniej.

Damian

Znalazłem kilka zdjęć z tej akcji z zamknięciem sypialni.

Toni

Bardzo fajna akcja to była. :) Raz dwa i po wszystkim. Jak szybko wbiegli tak szybko wybiegli z domu. :)
Dziś więcej w odcinku daily (dziesięć osób będzie spało w jednej sypialni? :) no dobra siedem, osiem? dwie, trzy osoby max zmieszczą się do love roomu).

illumanti

Ciekawie to zrobili z tą sypialnią :) Teraz podkręciła się atmosfera, pewnie oglądalność im jakoś wzrośnie..

Cytat: Toni w Wt, 28 Cze 2011, 09:23:26
Mnie dom się cały czas podoba, fajne są wyraziste kolory. :)
Nasz dom w BB5 też miał bardzo wyraziste kolory  :ubaw:

illumanti

Co ten ktoś robi? Jakiś operator?

Damian

Podczas programu na żywo tam jest dużo osób z produkcji, widać to. Dziwnie, w takim momencie przydałyby się lustra weneckie, ale ich nie ma.