[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Toni

:) Tak więc w jutrzejszym odcinku będzie świątecznie. Zapewne będzie to mój ulubiony moment z całej edycji, tak jak w poprzedniej. Ciekawe czy to wykorzystanie pomysłu z innego kraju czy made in Germany. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

No to jest najciekawsze. Najbardziej zawsze lubiłem Święta w edycjach Niemieckich. Świetnie to wyglądało w BB9.

Toni

Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale święta (tzn te pseudoświęta że tak je nazwę :)) mieli też w UK, albo się mylę?  W niemieckiej 9. edycji mieli podwójne święta, bo normalnie 24. grudnia i przecież też w czerwcu, jako św. Mikołaj wystąpiła Lorielle London. :)

Damian

W Uk? nie przypominam sobie, w 11 edycji raczej nie. Pamiętałbym.

Toni

W takim wydawało mi się tylko, ale tak nie było. :) W niemieckim BB co edycje są powtarzane pewne zadania, twisty itp, ale co do Świąt Bożego Narodzenia to akurat mi nie przeszkadza. :)
Tym razem w roli św.Mikołaja Annina. :)

Damian

Annina, oj pamiętam ją z BB9. Działo się wtedy.  :los:

Damian

Nie wiem czy wiecie, ale na oficjalnej stronie Niemieckiego BB można oglądać wszystkie odcinki programu! to super alternatywa dla tych, którzy nie mają kanału. Bardzo fajny pomysł. :)
Tutaj dla przykładu dzień 52: https://bigbrother.de/cms/front_content.php?idart=1257&video.vid=3609606

Toni

Od kilku dni pojawiła się ta możliwość oglądania od razu z głównej stronie, wcześniej znajdowała się ono w zakładce die videos. Owszem fajna alternatywa którzy nie mają RTLII.
Dziś ciekawy odcinek świąteczny. :) Mieszkańcy planują aby w poniedziałkowych nominacjach wszyscy byli nominowani (każdy nominowałby jedną osobę :)). Tak to jest jak WB pozwala rozmawiać na temat nominacji.

Damian

A to dziwne, bo myślałem że mieszkańcy mogą rozmawiać dopiero po nominacjach o tym kto nominował kogo.

Toni

Nie, nie, oni za każdym razem rozmawiają na kilka dni przed o nominacjach, nie że zawsze każdy mówi na kogo będzie głosował aczkolwiek ostatnio to jest bardzo często spotykane. :)
10 lat temu ludzie żyli inaczej, tak samo i z tym co się dzieje w BB-haus. :)
Święta w czerwcu bardziej podobały mi się (jeśli chodzi o zaskoczenie dla mieszkanców) w poprzednich edycjach. Teraz tylko choinka była i to nie ubrana w dodatku.

Damian

Były lampki. :P Ale ciekawe jest takie zadanie. Szkoda tylko że to wszystko powtarza się z edycji na edycję.

Toni

Dużo się motywów powtarza no więc właśnie, lecz święta w czerwcu zawsze będą mi się podobały. Szkoda że na zewnątrz nie mieli żadnego obazu świąt tak jak w poprzednich edycjach (sztuczny śnieg, choinki, światełka), no ale ogólnie fajnie że były. :)

Toni

W dzisiejszym live show gościem Aleks będzie Jasmin, Jordan i Valencia. Barry i Florian otrzymają od WB propozycję w pokoju pokus, ponadto będzie także match oraz nominacje (po raz drugi twarzą w twarz).

illumanti

Z tych meczy to powinni zrezygnować. Są od tak dawien dawna, że już się to nudzi. Oglądałem tak trochę, nie regularnie poprzednie edycje, i te mecze mnie zawsze wpieniają

Toni

To prawda. Jestem tego samego zdania, mecze powinni już dawno temu znieść. Są one od 4. edycji. Wydaje mi się, że mają je jako zapychacz czasu programu, lecz trzeba przyznać że przynajmniej są fajne. :)
Ogólnie na atrakcje podczas live show nie ma co narzekać, u nas były wyniki głosowania i do widzenia.