[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Damian

Jak dla mnie oświetlenie w domu jest okropne, chowa się do naszego. U nas były piękne sufity, co wspominałem. A w BB11 jest wszystko na wierzchu. Kable jakieś.

illumanti

Z zagranicznych edycji, to bardzo podobał mi się pomysł australijczyków z dwoma domami ;) I to chyba było jakoś na początku, 2 - 3 edycja?
Nigdy chyba tyle osób z zewnątrz (tu akurat robotników) nie było podczas trwania jakiejkolwiek innej edycji :)

Toni

Fajny pomysł był także z czwartą edycją w Holandii czyli The wall, ale Illumanti to nie jest dyskusja na temat BB na świecie tylko BB Niemcy więc nie poruszajmy tu tego jak było, jak jest w innych krajach. :)
No to mamy wspólnego faworyta - Daggy. :) W moim przypadku napewno nie chodzi o to że pochodzi z Polski.
Jest po prostu fajna. Na ile szczera jest tego to nie wiem. Zakładać trzeba że jest.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

illumanti

Znają datę w niemczech? Jeśli nie - to jak np. mogą wiedzieć czy coś nie jest przeterminowane? :>

Toni

O czym Ty teraz napisałeś? bo nie rozumiem. :) Data finału czy co? :)

illumanti

No czy wiedzą np. że dziś jest 21 czerwca.

Toni

Zapewne wiedzą, skoro ktoś wychodzi bądź są nominacje to wiedzą że jest poniedziałek. Wchodzili 2. maja więc sobie liczą napewno. Wystarczy że liczą poniedziałki i wiedzą którego dziś mają.
Zobaczymy czy w najbliższych nominacjach nominowani będą tylko wskazani przez mieszkańców czy znowu jacyś
z nie trafionymi sekretami. Nikt nie przychodzi mi do głowy kto mógłby buzzarować.

Damian

Cytat: illumanti w Wt, 21 Cze 2011, 10:41:51
Znają datę w niemczech? Jeśli nie - to jak np. mogą wiedzieć czy coś nie jest przeterminowane? :>
Oj przesadzasz. Myślisz że producenci daliby im przeterminowane jedzenie? z pewnością nie. Więc do tego nie musieliby znać daty. A poza tym wiedzieli kiedy wchodzą, to pewnie niektórzy sobie liczą.

Toni

No więc właśnie. Nie sądzę, żeby kiedykolwiek zaistniała taka sytuacja żeby producenci dali jakąś przeterminowaną żywność chyba że w takiej edycji np siedmiomiesięcznej sami mieszkańcy dopuścili się by coś im żyło przez kilka miesięcy. :)
A co do daty to oczywiście że sztuką nie jest doliczyć się którego dziś mamy. Punkt odniesienia to dzień wejścia do programu.

illumanti

Nie mówie, że producenci by im dali.
Ale np. jogurty, śmietany, czy mleko (to nie UHT) ma krótką ważność..

Phil

Mieszkańcy wiedzą, który jest dzień tygodnia, więc pewnie również znają datę :)

Toni

Pewnie że tak, poza tym w lodówce mają nie za dużo do wyboru więc na bieżąco jedzą wszystko zapewne.

Damian

I może zamknijmy temat terminów produktów do spożycia. Ja chciałbym żeby następnym uczestnikiem który opuści dom był Rayo. Jakoś za nim nie przepadam, wydaje mi się że gra i jest sztuczny.

Toni

:) Rayo jest taki dobry i miły dla wszystkich. Może to dziwne, ale osobiście znam takich ludzi i wcale oni nie udają. Rayo moim zdaniem nie jest szkodliwy. Jak dla mnie wylecieć mógłby Cosimo. Niech robi karierę muzyczną. :)
Co do reszty to dziwne ale jest mi obojętna. :)
Wybrany kandydat Jordan , Salvatore opuścił dziś dom ok. godz. 12stej.

Damian

Teraz to dopiero będzie nudno. Valencia i David wyszli, a Oni dużo zamieszania robili wokół siebie.