[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

illumanti

W łazience jest kamera za lustrem weneckim? Bo obejrzałem filmik na www.bigbrother.de i takie wrażenie odniosłem

Toni

Spokojnie Damian, Davd nie wrócił (nawet nie było go w rankingu mężczyzna dla Jordan), Valencia także nie
(nawet nic nie mówiła, że chciałaby wrócić. Cieszy sie wolnością, może wydawać pieniądze, upiększać się itp). Wyglądała wczoraj jak zawsze w live show super. :) https://bbfun.de/news/tn_2006_ls2-gr.jpg
No i wyleciała Jasmin, https://bbfun.de/news/tn_2006_ls1-gr.jpg ostatecznie exit voting rozgrywał się między nią a Jordan. Jasmin miała 51% głosów, Jordan 49%. Chłopak którego wybrała Jordan czyli Salvatore wszedł po programie live show do domu, ale zapewne na kilka chwil tylko.
https://bbfun.de/news/tn_2006_ls3-gr.jpg
Zadanie z roztopieniem mydła i wyjęciem klucza mogliby sobie darować, ono co edycję jest i tak już od napewno
8. edycji, albo i siódmej, nie pamiętam już dokładnie.
Nie było nic na temat tego, że jest półmetek programu tak więc czyżby olali to, czy możemy się spodziewać niebawem ogłoszenia że program zostanie przedłużony? :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Cytat: illumanti w Pn, 20 Cze 2011, 23:45:36
W łazience jest kamera za lustrem weneckim? Bo obejrzałem filmik na www.bigbrother.de i takie wrażenie odniosłem
Tak. W łazience jest lustro weneckie. To chyba jedyne lustro weneckie w domu, które jest używane. ( bo te w salonie w ogóle nie są używane ).
Toni - no i elegancko. Teraz mogę oglądać program. :D

Toni

Jasmin nie ma , znaczy sie kłótni nie będzie. :) Ciekawe kto w tym tygodniu będzie w roli głównej jeśli chodzi o jakieś niesnaski, niedomówienia itp. bo tydzień bez kłótni to jest niemożliwe. Nudno tam bez Valencii :) aczkolwiek pod koniec jej bycia w programie denerwowało mnie jej mega narzekanie na wszystko.

illumanti

Ciekawie wygląda ten obraz zza tego lustra w łazience, szczególnie jak woda spływa po nim. Albo mam takie wrażenie tylko :)

Toni

Jestem ciekaw czy będzie to przedłużenie czy nie. Za tydzień normalnie nominacje. W domu zostało jedenastu uczestników. Jak odpadaliby w normalnym tempie czyli co dwa tygodnie finał byłby pod koniec września czyli wydłużenie wyszłoby o ok 50 dni.

illumanti

Fajne mają oświetlenie. W polskich edycjach przyzwyczaiłem się do takich dużych lamp, reflektorów, a tu.. :)

Damian

O jakie oświetlenie Ci chodzi? w studio czy w domu?

Toni

Zapewne chodzi o oświetlenie w domu. W ogrodzie np oświetlenie jest nie za ciekawe. W studiu też takie dziwne, ale znośne.

illumanti

Tak, w domu.

A w ogrodzie są takie duże reflektory, przypominają mi oświetlenie na naszych.. orlikach :)

Toni

Co do oświetlenia w domu to złe moim zdaniem nie jest.

illumanti

Btw, ten Big brother jest realizowany w studio, ale chyba tak samo jest z amerykańskim, jest w dużej hali stacji CBS

Toni

Tak, jest realizowany w studiu już od kilku edycji. Czy ja wiem czy to fajne jest takie realizowanie w studiu.

illumanti

No ja osobiście wolę taki standardowy dom, jak to wyglądało na początku. Teraz na tym formacie się szuka oszczędności, kiedyś nie było aż takiego luksusu, po prostu schludnie to wyglądało, ale domy były solidne, zadania bardzo ciekawe, i realizacja niezła. Regulamin był naprawdę kiedyś mocno przestrzegany, nie było tak jak teraz.

Toni

A gdzie się w dzisiejszych czasach nie oszczędza? :) Słusznie też wróciłbym do tych edycji początkowych bo były bardzo fajne lecz nic nie trwa wiecznie, wszystko ewoluuje.