[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Toni

Ciekawe kiedy odbędzie się randka Jordan z kandydatami którzy od wczoraj mogą się zgłaszać na drodze mailowej narazie w ramach akcji partner dla Jordan. :) Akcje te miały dość często miejsce w edycji piątej oraz szóstej,
w edycji siódmej także odbyła się taka akcja dla Knubbla (który także brał w BB9), oraz w edycji ósmej też dla dwojga uczestników. Zobaczymy jakie typy zgłoszą się dla Jordan. :)

Valencia dołączyła do Jordan i została nominowana za nieodgadnięcie sekretu Jasmin, nie miała pewności ale zrobiła to specjalnie żeby być nominowaną.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

Jordan tęskni za Davidem. Oby w poniedziałek nie było kolejnego głosowania pt "Czy David ma wróćić do domu?" To byłoby total nie fair gdyż wyleciał decyzją widzów a nie, że wyszedł dobrowolnie.

Toni

Co do poniedziałkowych nominacji to fajnie by było gdyby nominowany był Cosimo bądź Jasmin i żeby któreś z nich wyleciało. Bardziej wolałbym żeby był to Cosimo, Jasmin narozrabiała i wyciszyła się, ale sądzę że się męczy, widzi że pozostali poza Rayem ją olewają itp. Cały czas chodzi o sprawę z Lisą.
Valencia mam nadzieję że pozostanie.

Damian

Jak dla mnie teraz już obojętnie jest kto wyleci. Najważniejsze że Davida już nie ma.  :terefere:

Toni

To prawda, lecz mnie razem z Davidem wkurzał i wkurza nadal Cosimo, a potem to też mi będzie wszystko jedno, do momentu jak ktoś zdenerwuje. :)
Trzecią nominowaną jest Jasmin. Nie odgadnęła sekretu Barry'ego. Taktyczne zagranie, gdyż wiedziała że będzie nominowana i tak, a tak padnie na kogoś innego.

Damian

Ale fajnie, dzisiaj na początku odcinka Wielki Brat w końcu się odezwał swoim grubym głosem. :D

Toni

Zapowiada się śmieszny ale i ciekawy live show.
Tak jak przypysdzczałem. David zgłosił się jako mężczyzna dla Jordan. :) Jeśli Jordan go wybierze czy trafi znów do domu? To byłaby masakra. Ciekawie zapowiadają się nominacje. Osoby które są już nominowane czyli Jordan,
Val i Jasmin byłyby z pewnością wytypowane wśród mieszkańców, a tak trzeba wybrać innych.
No i zakończenie zadania tygodniowego pt "My name is". :)

Damian

No chyba ich pogięło!. David wyleciał i koniec kropka. Jak tak zrobią to ja naprawdę zacznę wyczekiwać na polską edycję w TV4 niż na ich!

illumanti

Ja już tego nie oglądam. Nudne zadania. A widok z góry jest żałosny, wolę jednak lustra weneckie.

Damian

Mnie też trochę przynudza. Mogliby jakieś ciekawsze zadania wymyślać, no ale w sumie po co? oglądalność mają świetną, to po co mają się wysilać.

Toni

Wielka szkoda, że wczoraj Val zrezygnowała. :( Obecność Floriana nic nie przyniosła. Od kilku dni było widać że Val większość czasu przebywała pod kołdrą w sypialni, cały czas narzekając.
Co do zadań to w każdym kraju jest inaczej, w Niemczech akurat stało się tak jak widać że zadania nie są już tematem przewodnim jakw  edycjach 4-6 gdy wówczas było ich naprawdę sporo, z drugiej strony to nie program game show.

Damian

Co?!  :o Odeszła z programu?!

Toni

Tak, zrezygnowała wczoraj pod koniec programu live show. Nie nominowała, powiedziała że nie robi tego bo rezygnuje z programu, że chce jak najszybciej wyjść. WB ogłaszając wyniki nominacji powiedział że Valencia nie nominowała i rezygnuje z programu. W ten sposób program znów się wydłużył do po 23:20.

Damian

No to teraz konkretnie się zrobi nudny program.  :zzz: I ten jej chłopak razem z nią wyszedł?

Toni

Florian został, ale jest nominowany. Oprócz niego Rayo no i Jordan i Jasmin, tak więc moim zdaniem wyleci właśnie on (albo sam zrezygnuje do poniedziałku) i epizod Val & Flo całkowicie dobiegnie do końca. Też sądzę że zawieje nudą, bo Valencia bardzo dużo wnosiła w tej edycji. Zapewne dziać się dalej będzie ale z kim innym w roli głównej. :)
We wczorajszym głosowaniu fanów na facebooku zwycięzcą "My name is" w BB został Cosimo. :)
Podobało mi się że jury takie jak właśnie w programie "My name is". Pierwszy odcinek już jutro 20:15 - 22:35.