[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Toni

Tak , widziałem. Z Hedią było tak samo tak więc mam nadzieję że tym razem także to się sprawdzi. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Na pewno. :) Sekrety się kończą, ciekawe co będzie jak już wszystkie odgadną.

Toni

Jeszcze ich połowa została. Nie odgadnięte sekrety mają Barry, Daggy, Florian, Rene, Ingrid, Jasmin, David i Rayo.
A jak zostaną wszystkie odgadnięte to zrobi się edycja bez żadnego motta. :)

illumanti

Barry też mnie wkurza. Taka ciota.

Ale w pierwszej kolejności to David do wylotu, no ale i tak dojdzie do finału.

Valencia jest zagrożona :) Moim zdaniem jest najodważniejszym uczestnikiem tej edycji

Damian

Cytat: illumanti w Wt, 31 Maj 2011, 17:15:31
Ale w pierwszej kolejności to David do wylotu, no ale i tak dojdzie do finału.
No chyba nie. Wszystko wskazuje na to, że opuści dom. A ankiety z bbfun zazwyczaj się sprawdzają, więc nie wiem dlaczego sądzisz, że dojdzie do finału.

illumanti

Dżizas, bo jest najprzystojniejszy.

Damian

I tak odpadnie. To że jest przystojny nie oznacza że od razu na pewno pozostanie w domu.

Toni

Nie mam już takiej pewności czy oby David dojdzie do finału. Co do Val to moim zdaniem gdyby na początku nie była automatycznie nominowana, ale teraz jak się w domu zaostrzyło nie sądzę żeby znalazła się na liście. Mieszkańcy knują jak tu odebrać bilet Jasmin żeby została nominowana i żeby poleciała RAUS! Jej sekret zna Rayo, więc namawiają jego. Zobaczymy czy będzie buzzarował. :)
Nowe zadanie tygodniowe napewno się wam spodoba. :) Mieszkańcy muszą znowu stać na straży, a czego zobaczycie sami. :)

Damian

Znowu coś pilnują? a co takiego? nie chce mi się czekać. :D
EDIT: O nie! co to znowu za beczki? coś się leje. Czyli znowu będzie dwie minuty zadania, a potem gadka, gadka, gadka. Jeny ale nuda!

Toni

:) Zadanie tygodniowe które będzie polegało na rozmowie mieszkańca z innym mieszkańcem przez określony czas. :)
Dziwne mi się wydało, że podczas wczorajszego odcinka wogóle nie było widać Davida, jedynie pod koniec jak leżał już w sypialni. Mam nadzieję że powiedzą o tym że był w szpitalu z powodu rozstroju żołądka. Tak podaje bbfun.de. Oficjalna strona nic na ten temat nie podała, a miało to miejsce z poniedziałku na wtorek.

Damian

Rozmowa? jak to, Oni coś innego robią. Pilnują, i przy okazji jak zwykle gadają. A co do Davida to opuścił dom? podobnie jak Marian w BB4.1

Toni

Wygląda na to, że domu nie opuścił skoro jest cały czas brany pod uwagę w exit votingu. Opuścił pewnie na pewien czas (badania itp w szpitalu). W dzisiejszym odcinku to zapewne wogóle go nie będzie widać. To stąd m.in. Jordan
(i nie tylko) podczas wczorajszego odcinka miała wyrzuty że nie tyle że go nominowała tylko przez tą całą sytuację. Sodoma i gomora. :)

Damian

No i pewnie dzięki temu zostanie w domu.  :vomit:

Toni

No ba, oczywiście że tak. Zostanie zostanie. :) Nie sądzę żeby w poniedziałek wyleciał.
Mieszkańcy mają nową uczestniczkę. :) Nazywa się Shaja i jest pieskiem Jordan. :)

illumanti

Słodki ten piesek :)
Szkoda tylko, że jest psem uczestnika. Bo jedni mają przy sobie albo chłopaka, albo chociaż psa. I to bardzo nie fair w stosunku do innych uczestników :) Piesek powinien być jakiś ze schroniska, i zwycięzca powinien go zatrzymać, ot co!