[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Damian

Mnie się wydaje że ten oficjalny głos jest jednak zmutowany też. Więc nie wiem co za problem go cały czas używać. Chyba że Ktoś rzeczywiście ma taki głos. Wtedy współczuję jego rodzinie. Podaj mi piwo Kobieto!  :ubaw: Takim głosem to poleci w podskokach.  :los:

Toni

Myślisz że ten który jest używany w programach live show jest także zmutowany? Hm to wówczas w tygodniu także by był a tak jak mówię, w tej edycji był moment w odcinku daily gdzie można było usłyszeć ten taki wciągający głos.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Czyli Ktoś ma taki głos. Chciałbym zobaczyć tego Wielkiego Brata. Głos ma niezły!

Toni

Co do wczorajszego programu live show. Jeśli chodzi o nominacje niespodzianką nie było że wylądował na liście David, natomiast zaskoczeniem był Rayo, ale sądzę że spośród wszystkich siedmioro nominowanych David jednak poleci RAUS! mimo że złagodniał i zrobił sie potulny. Widać że podczas głosowania kto ma odpaść wrócili do pytania kto ma opuścić dom a nie kto RAUS a kto HAUS. I dobrze.
Co do meczu to powtórka z rozrywki z 8.edycji gdzie wpuszczono im 99 pająków, :) ale nie powiem mecz zabawany.

Damian

O! a nie dawno była tutaj gadka o pająkach i proszę, znowu były. :D

Toni

Były lecz tym razem nie pająki a koniki polne. :) Ale był pisk i wrzask jak zaczęły one skakać. Niezły był ubaw. Mieszkańcy mieli 30 minut na ich złapanie, niestety nie udało im się.

Damian

A rzeczywiście. Niezła akcja. :D A o co chodzi z tym zdjęciem jednej uczestniczki na ścianie? nie chodzi mi o final ticket, tylko druga ściana.

Toni

W czasie trwania meczu widzowie głosowali co będą musieli zjeść mieszkańcy gdy przegrają bądź gdy wygrają. Jeśli wygraliby było do wyboru 100 pralinek bądż porcje sushi, natomiast jeśli przegrają do wyboru były m.in. usmażone koniki polne. Każdy musiał zjeść taką porcję jak szaszłyk, na nim były nadziane 4 sztuki. :)

Damian

No co Ty?!  :szok: Jordan zjadła? na pewno nie, przecież Ona chowała się jak mogła w rogu ściany!  :ubaw: A jest Ktoś w strefie karnej?  No i ciekawe jak to zrobili że Ktoś z ekipy podnosił tą pokrywę.

Toni

Też się zastanawiałem jaki oni to zrobili z tą przykrywką. WB powiedział że wszystko muszą zjeść, oczywiście niektórzy jedli za dwóch bądź za trzech. Valencia np jadła normalnie, to jest twarda sztuka. :)
Do strefy karnej nikt nie trafił. Ponadto Cosimo był w pokoju pokus, miał do wyboru przygotowane od mamy potrawy które bardzo lubi, lecz w zamian przez najbliższy czas myją się wszyscy w zimnej wodzie.
Oczywiście jak to Cosimo myślał o swoich przyjaciołach w domu :) i odmówił. Moim zdaniem robi wszystko na pokaz że niby taki uczciwy itp kombinuje żeby wygrać, proste. Lisa natomiast spotkała się ze swoim chłopakiem
w ogrodzie. :) Niespodzianka od WB z racji że dziś obchodzi urodziny.

Damian

A no tak, oby David wyleciał!

Toni

Też bym chciał, a jak nie on to Steve.

Damian

Ja jednak jestem za tym żeby to David wyleciał. Ostatnio nikt w BB mnie tak nie wkurzał jak on. Wystarczy że coś mu się powie, to rzuca się jakby miał za chwilę wybuchnąć.

Toni

Racja. Też bym wolał aby był to on ale szczerze mówiąc NIESTETY nie wydaje mi się żeby właśnie wyleciał, więc jeśli miałby nie być to David, to Steve raus.

Damian

W ankiecie na BBfun.de ( która na prawdę często się sprawdza ) zdecydowanie leci David! Ale fajnie! :D