[Niemcy] Big Brother 11

Zaczęty przez Damian, Nd, 15 Sie 2010, 20:20:28

Toni

To prawda. Jeśli chodzi o uczestników płci męskiej jest najatrakcyjniejszy tylko wiesz są ludzie na zewnatrz którym nie podoba się takie zachowanie np chamskie w stosunku do kobiet. Moim zdaniem do finału ma szanse dotrzeć, ale nie uważam żeby miał wielkie szanse na wygranie.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

illumanti

Może jakaś uczestniczka odważy mu się wylać np. mleko na głowe, albo obsypać go mąką..

Toni

Być może, zależy to jak będzie sobie dalej igrał. Jestem ciekaw po dzisiejszym jego tekście do Jordan (że ma się do niego nie odzywać, ani nie patrzeć) jak on dotrwa w tym, gdyż uważam że to on piewrwszy się do niej odezwie.
Po co takie głupie sranie gadanie.

Damian

Ja mam nadzieję, że Jordan po po prostu go oleje. Ale mnie wkurza gość.

Toni

Ja także mam taką nadzieję. Na początku myślałem że Jordan to taka dziewczyna która latać będzie za nim, cokolwiek jej nie powie, to obrazić się obrazi ale jak on przyjdzie do niej to ona zmięknie. Bywało tak ale skończyło się i bardzo dobrze. Jego gesty, słowa, on zachowuje się tam jak dyktator.
Moim zdaniem powoli zacznie się tak że pozostali zaczną się odzywać w tej kwestii. Narazie każdy siedzi jeszcze cicho, ale do czasu.

Damian

No bo to co robi, to już przesada.

illumanti

Brakuje mi w tej edycji zadań, które będą niewygodne dla uczestników, takie no cóż, upokarzające albo bolesne

Toni

Brakuje zadań to fakt, bo po zadaniach tygodniowych jest niewielki ślad w odcinkach daily lecz najważniejsze mimo ich braku nie jest nudno. :)

illumanti

Nie pamiętam w jakim kraju to było, ale byli uczestnicy skuci kajdankami, i musieli biegać po domu i wyłączać lampy które BB zapalał :) Ciekawe to było.

BTW: Wiedzieliście, że w filipińskim BB uczestnicy przed wejściem do pokoju zwierzeń muszą wyłączyć mikroport?  :szok:

Toni

W niemieckim BB było także wiele fajnych ciekawych zadań, koncepcji. Pod tym względem jest on zawsze ciekawy stąd cieszy się znów dużym zainteresowaniem.

Damian

Jak widać teraz już zadania są słabe, nawet bardzo. Jeszcze jedno co mnie denerwuje, to że większość akcji opowiada lektor, np. mieszkańcy jak opuszczają strefę karną, to w tym momencie to mówi lektor, a nie Wielki Brat. Dziwne, mało głównej postaci.

Toni

Tak jak pisałem wcześniej. My jednak jesteśmy przyzwyczajeni do obecności WB, w Niemczech jest zupełnie inaczej. Głos WB obecny jest tylko w programach live show. Jestem przekonany że wciągający głos ma WB nadal w tygodniu.
Co do wczorajszego odcinka to niezły był. :) Biedny David, "...dlaczego tak mnie traktujesz Jordan?" :)

Toni

Co do dzisiejszych nominacji mieszkańcy nie mają wielkiego wyboru w głosowaniu, gdyż pięcioro jest już na liście nominacyjnej.
Pozostała Jordan, Rene, Steve, Rayo, David, Ingrid, Daggy, Cosimo. Barry i Florian zapewne mają dziś jeszcze ochronę od nominacji.
Obstawiam że do nominowanych dołączy dziś David, co do drugiej osoby hm Ingrid? ze względu że nie mają z nią wszyscy mieszkańcy kontaktu, może być to także Jordan aczkolwiek wątpię. Jednym słowem ciekawie zapowiadają się dzisiejsze nominacje jak i cały program live show.

Damian

Na pewno głos jest taki z taśmy, tylko po co? dlaczego nie może do nich częściej mówić oficjalny, gruby głos Wielkiego Brata.

Toni

Nasz WB kiedyś powiedział, że bycie Wielkim Bratem jest męczące z tego względu iż trzeba być cały czas w środku, więc jeśli głos nie jest modyfikowany to taka osoba musi tam siedzieć non stop.
Natomiast przypadek głosu w Niemczech pozwala na bycie WB przez kilka osób.